Αποτύπωσε τη ζωή στο Φεστιβάλ και κέρδισε!

0
1825

mt_853980_PARTY_LHKSHS_08-11-2014

Εικόνες: Motion Team

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Αποτύπωσε την καθημερινότητα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Η Fischer, η parallaxi και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης σε καλούν να αποτυπώσεις την καθημερινότητα του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τράβηξε με το κινητό σου ή τη φωτογραφική σου εικόνες από τη ζωή στις αίθουσες, το Λιμάνι και τους άλλους χώρους του

Φέτος οι θεατές του Φεστιβάλ και αναγνώστες της parallaxi  καλούνται να δημιουργήσουν το φωτογραφικό άλμπουμ του Φεστιβάλ. Στείλτε καθημερινά εικόνες από τη ζωή στις αίθουσες, το Λιμάνι και τους άλλους φεστιβαλικούs χώρους της πόλης. Ένα selfie, μια στιγμή πριν ή μετά την προβολή, μια ουρά θεατών, ένας χαλαρός καφές στην Αποθήκη Γ, μια συνέντευξη τύπου, ένας υψηλός καλεσμένος, ένα πάρτι, μια μπίρα και κουβέντα σε ένα μπαρ. Το Φεστιβάλ ζει και αναπνέει στη Θεσσαλονίκη για δέκα μέρες. Έλατε να φτιάξουμε μαζί το φωτογραφικό άλμπουμ του.

Στείλτε τις εικόνες σας και μια περιγραφή τους στο klikstinpoli@gmail.com και δείτε τις να ανεβαίνουν καθημερινά στο parallaximag.gr.

Τριάντα προσκλήσεις προβολών, για όποια ταινία εσείς επιθυμείτε, από τις προβολές του Φεστιβάλ σας περιμένουν ως αντίδωρο για τη συμμετοχή σας.

fischer_2015_TDF_KEY-01

Στο τέλος της φετινής διοργάνωσης ανακηρύσσονται οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν τα μεγάλα δώρα.

Για το πρώτο νικητή 15 βιβλία φετινής εκδοτικής σοδειάς, για τον δεύτερο νικητή 10 βιβλία φετινής εκδοτικής σοδειάς, ενώ για τον τρίτο πέντε βιβλία φετινής εκδοτικής σοδειάς. Επίσης οι τρεις νικητές θα κερδίσουν τρεις εξαιρετικές εκδόσεις του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

1ος νικητής: Θόδωρος Αγγελόπουλος (2012), 2ος νικητής: Κώστας Γαβράς (2001), 3ος νικητής: Jules Dassin (2000). Οι εικόνες των νικητών θα παρουσιαστούν και στο τεύχος Νοεμβρίου της parallaxi.

mt_851995_STIGMIOTYPA_05-11-2014Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το άλμπουμ του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης! Η Fischer, η parallaxi και το Φεστιβάλ σας καλωσορίζουν.

Οι νικητές των διαγωνισμών μπορούν να παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους από τις 14/11Για την παραλαβή, οι νικητές θα χρειάζεται να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Σημείο παραλαβής: Πωλητήριο / Festival Shop (είσοδος Αποθήκης Γ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης)
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 6/11 έως Κυριακή 15/11, από τις 10:00 έως τις 24:00
Οι προσκλήσεις προβολών εξαργυρώνονται μόνο για προβολές της ίδιας ημέρας (η πληροφορία αυτή αναγράφεται και πάνω στην πρόσκληση). Η ισχύς της πρόσκλησης δεν επηρεάζεται από την ημέρα παραλαβής. Δηλαδή, οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν την πρόσκλησή τους οποιαδήποτε ημέρα της διοργάνωσης για προβολή της ίδιας ημέρας, ανεξάρτητα από το πότε παρέλαβαν την πρόσκλησή τους.
Προηγούμενο άρθροΜanifesto Τοσίτσα
Επόμενο άρθροGenius Loci στο Goethe-Institut Thessaloniki (8/10-11/12)
parallaxi
To No1 Free Press Περιοδικό στην Θεσσαλονίκη. Από το 1989 κάθε μήνα στους δρόμους της πόλης και καθημερινά στο διαδίκτυο με την εγκυρότητα του ονόματος και της ομάδας της. Ιδέες, τάσεις, πρόσωπα, πολιτισμός, η πόλη και ο κόσμος. Είστε στο σωστό σημείο: Η parallaxi γνωρίζει την Θεσσαλονίκη καλύτερα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ