Φωτογράφισε τη γιορτινή πόλη και κέρδισε ένα MLS iQTalk!  

0
1226

27_1

Αυτές τις γιορτές, φωτογραφίστε την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη εικόνα της πόλης και κερδίστε ένα smartphone MLS iQTalk Spicy 4G Dual SIM από την MLS.

MLSiQTalk_Spicy4G-Black_008

Η Parallaxi και η MLS σας προσκαλούν σε έναν γιορτινό φωτογραφικό διαγωνισμό μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2015. Στείλτε μας τις δικές σας όμορφες εικόνες μιας γιορτινής πόλης.

10_2_0

Φωτογραφίστε τη στολισμένη Θεσσαλονίκη, αποτυπώστε το κλίμα των ημερών. Στείλτε τις εικόνες σας με mail, δείτε τις δημοσιευμένες στο parallaximag. Στο τέλος, η καλύτερη φωτογραφία θα αναδείξει έναν νικητή, που θα κερδίσει το πολυπόθετο smartphone!

MLSiQTalk_Spicy4G-Black_003-horz

Το MLS iQTalk Spicy 4G, εντυπωσιάζει με οθόνη 5″ που θα σε αφήσει να απολαύσεις ταινίες, βίντεο ή e-books στο έπακρο. Επιπλέον, η προβολή περιεχομένου στην οθόνη είναι ολοζώντανη γεγονός που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις των multimedia αρχείων.

Το MLS iQTalk Spicy 4G υποστηρίζεται από τετραπύρηνο επεξεργαστή, 64bit που σε συνδυασμό με την 5.1 Lollipop έκδοση Android, προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη απόκριση ώστε να έχεις ομαλά in-game γραφικά, γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο και αναπαραγωγή βίντεο, χωρίς κολλήματα.

Δηλώστε λοιπόν κι εσείς συμμετοχή στέλνοντας την φωτογραφία σας μαζί με μια μικρή περιγραφή και το όνομά σας στο e-mail: klikstinpoli@gmail.com και κερδίστε!

Ο νικητής του διαγωνισμού με την πιο όμορφη γιορτινή φωτογραφία της πόλης, που κερδίζει ένα MLS iQTalk Spicy 4G, είναι ο Απόστολος Κύρου.

06

Μπορεί να παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της Parallaxi, στην Παπαμάρκου 2, Πλατεία Άθωνος, Δευτέρα έως Παρασκευή, τις ώρες 10.00-16.00.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ