Σινεμά στις αίθουσες του Ολύμπιον!

Δηλώστε συμμετοχή για 5 μονές προσκλήσεις μέχρι 29/3

0
5229

Δηλώστε συμμετοχή για να κερδίσετε 5 μονές προσκλήσεις για μια προβολή της επιλογής σας στις αίθουσες του Ολύμπιον!

Οι προσκλήσεις θα ισχύουν από Δευτέρα 3/4 έως και Τετάρτη 5/4/2017.

Δηλώστε συμμετοχή για 5 μονές προσκλήσεις μέχρι 29/3.

Τι παίζεται αυτή τη βδομάδα στο Ολύμπιον;

Αίθουσα ΠΑΥΛΟΣ ΖΑΝΝΑΣ:

Δαλιδά/ Dalida

dalida-2016_0003Σκηνοθεσία: Λίζα Αζουέλος
Ηθοποιοί: Σβέβα Αλβίτι, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Ζαν Πολ Ρουβέ, Νικολά Ντιβοσεγιέ, Αλεσάντρο Μπόργκι, Βαλεντίνα Κάρλι
Είδος: Βιογραφική, Δράμα

Με την Dalida, τη διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό, που λάτρεψε και αποθέωσε το κοινό στη Γαλλία ασχολείται η ομώνυμη βιογραφική ταινία. Η ζωή της ήταν επεισοδιακή: Παρά την τεράστια επαγγελματική επιτυχία της (έχει πουλήσει πάνω από 130 εκατομμύρια δίσκους), η προσωπική της ζωή ήταν μια καταστροφή: αποτυχημένες σχέσεις, αυτοκτονίες εραστών και πρώην συζύγων, απόπειρα αυτοκτονίας από την ίδια, το 1967 κάνοντας χρήση ηρεμιστικών και αλκοόλ. Θα αυτοκτονήσει τελικά το 1987 στο διαμέρισμά της στην Μονμάρτρη. Το φιλμ αποτυπώνει τη διαδρομή της από τα παιδικά της χρόνια μέχρι και το θάνατό της.

Οι νικητές του διαγωνισμού για μια προβολή της επιλογής σας στις αίθουσες του Ολύμπιον από Δευτέρα 3/4 έως και Τετάρτη 5/4/2017 είναι οι:

Αντιγόνη Αδάμ

Ρέα Δανάμπαση

Αχιλλέας Μαλακόζης

Καλλιόπη Γκίνη

Φανή Φουσίκα

Οι νικητές θα παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις από τη Γραμματεία του ΦΚΘ (Ολύμπιον, πλ. Αριστοτέλους 10, 6ος όροφος) τις καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10:00 έως τις 17:00. Οι προσκλήσεις είναι απαραίτητο να ανταλλάσσονται με εισιτήριο μηδενικής αξίας στα εκδοτήρια του ΦΚΘ πριν από την έναρξη των προβολών.

Οι προσκλήσεις αντιστοιχούν στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (αίθουσες Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, τηλ. 2310 378404). Οι προσκλήσεις θα ισχύουν για τις ημέρες Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει την ταινία που θέλει να δει καθώς και την ώρα προβολής που τον εξυπηρετεί. Εξαιρούνται τα αφιερώματα, οι ειδικές προβολές και οι εκδηλώσεις τρίτων.

 

Shares

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ