Σινεμά στο Ναταλί!

Δηλώστε συμμετοχή για 5 μονές προσκλήσεις μέχρι 21/9

0
3932

Δηλώστε συμμετοχή για μια προβολή της επιλογής σας στο Ναταλί.

 

Emoji: Η ταινία / The Emoji Movie (μεταγλωττισμένη) (Προβολές: 20.00)

Σκηνοθεσία: Τόνι Λεόντις
Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Κωμωδία, Περιπέτεια, Επιστημονικής Φαντασίας

Η ταινία Emoji ξεκλειδώνει τον μυστικό κόσμο που βρίσκεται μέσα στο smartphone σου. Κρυμμένος μέσα στο app της Μηνυματούπολης, που φιλοξενεί όλα τα emojis, τα οποία ελπίζουν πως κάποτε θα επιλεχτούν από κάποιον χρήστη. Σε αυτό τον κόσμο, κάθε emoji έχει μια συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό του- εκτός από τον Τζιν, ένα πληθωρικό emoji που έχει γεννηθεί χωρίς φίλτρο και “παίζει” με διαφορετικές εκφράσεις. Αποφασισμένο να γίνει κανονικό όπως τα υπόλοιπα, ο Τζιν ζητάει την βοήθεια του Κόλλα-Πέντε, του καλύτερου του φίλου και της μυστηριώδους χάκερ Ατίθασης. Μαζί θα ζήσουν μια επική, ανεπανάληπτη περιπέτεια μέσα από applications, το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του άγριο, μα διασκεδαστικό κόσμο, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τον Κώδικα που θα επισκευάσει τον Τζιν. Αλλά όταν ένας μεγαλύτερος κίνδυνος απειλεί τα smartphones, τότε η μοίρα όλων των Emojis εξαρτάται από τους τρείς φίλους, που πρέπει να σώσουν τον κόσμο (τους) πριν αυτός καταστραφεί.

Kingsman: Ο χρυσός κύκλος / Kingsman: The Golden Circle (Προβολές: 21.45)

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Τζούλιαν Μουρ, Τάρον Έγκερτον, Μαρκ Στρονγκ, Χάλι Μπέρι, Έλτον Τζον, Τσάνινγκ Τάτουμ, Τζεφ Μπρίτζες
Είδος: Δράσης, Περιπέτεια, Κωμωδία

Η ταινία «Kingsman: H Μυστική Υπηρεσία» έμαθε στον κόσμο την Kingsman – μία ανεξάρτητη, διεθνή υπηρεσία πληροφοριών που δουλεύει με το πιο υψηλό επίπεδο διακριτικής ευχέρειας, της οποίας ο απόλυτος στόχος είναι να κρατάει τον κόσμο ασφαλή. Στο «Kingsman: ο Χρυσός Κύκλος», οι ήρωές μας έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα πρόκληση.

Όταν καταστρέφονται τα κεντρικά τους γραφεία και ο κόσμος βρίσκεται σε ομηρία, το ταξίδι τους, τους οδηγεί στην ανακάλυψη ενός οργανισμού κατασκοπίας στην Αμερική με το όνομα Statesman, η ίδρυση του οποίου συμπίπτει χρονικά με την ίδρυση του δικού τους οργανισμού.

Σε μια νέα περιπέτεια που δοκιμάζει τις αντοχές και την εξυπνάδα των πρακτόρων τους στα άκρα, αυτές οι δύο ελίτ μυστικές οργανώσεις συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν τον αδίστακτο, κοινό εχθρό τους, προκειμένου να σώσουν τον κόσμο, μια διαδικασία που έχει αρχίσει να γίνεται συνήθεια στον Έγκσι.

Οι νικητές για μία προβολή της επιλογής τους είναι:

Όλγα Καρίκη
Έφη Παναγοπούλου
Θεόδωρος Νικολόπουλος
Αντώνης Ρόδιος
Μαρία Χατζηπαπανικολάου

Τα ονόματα θα βρίσκονται στην είσοδο του κινηματογράφου μέχρι 27/9 και η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

*21-27/9/2017, Ναταλί

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας