ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Η Νατάσσα Μποφίλιου στο Stage Live

Δηλώστε συμμετοχή για 1 διπλή πρόσκληση για τη 1/4

0
1764

μποφιλιου

Η ΒΑΒΕΛ 2
στη Θεσσαλονίκη

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ | ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Έναρξη: Σάββατο 11 Μαρτίου
Για 5 παραστάσεις

Η ΒΑΒΕΛ​2​ – βασισμένη στην 5η δισκογραφική συνάντηση της Νατάσσας Μποφίλιουμε το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο – ανανεώνει τον ήχο και το ύφος της και ​μετά τις συνεχόμενα sold out παραστάσεις στην Αθήνα ​έρχεται για 5 μόνο Σάββατα στο Stage, στη Θεσσαλονίκη. Από τις 11 Μαρτίου η Nατάσσα Μποφίλιου,θα εμφανίζεται εκεί, ​πιο εξωστρεφής από ποτέ, με περισσότερο πάθος, ένταση και παλμό.

Η ΒΑΒΕΛ2 είναι μια ολοκαίνουρια, αστραφτερή παράσταση υψηλής αισθητικής και άρτιας παραγωγής. Σ’αυτήν υπάρχουν όλα: οι μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και απρόσμενα περάσματα σε αγαπημένες στιγμές από το παρελθόν. Μία εξαιρετική, καλοκουρδισμένη μπάντα με πρωτότυπες, διονυσιακές ενορχηστρώσεις. Οι εικόνες, τα αισθήματα, οι αφορμές που δίνουν υπόσταση στα τραγούδια τους.

​Α​πό το Σάββατο 11 Μαρτίου, ​η παράσταση που σ​υζητήθηκε όσο λίγες τη χρονιά που πέρασε, ​που ​έγινε κοινό μυστικό και τόπος συνάντησης και ταξίδεψε σε Ελλάδα κι εξωτερικό, ΄​ε​ρχεται στην Θεσσαλονίκη και μας προσκαλεί να ενώσουμε τις φωνές μας κόντρα στους δύσκολους καιρούς.​​

Info
Νατάσσα Μποφίλιου
Θέμης Καραμουρατίδης
Γεράσιμος Ευαγγελάτος

ΒΑΒΕΛ 2
Έναρξη: Σάββατο 11 Μαρτίου
Για 5 παραστάσεις
11, 18, 25 Μαρτίου και 01 & 08 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 22:30
Κρατήσεις : 2310566768
Διεύθυνση: Stage Live, 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27 – ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΦΑΓΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Το όνομα θα βρίσκεται στην είσοδο του χώρου την ημέρα της συναυλίας και η είσοδος θα γίνει με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Shares

Δηλώστε Συμμετοχή

Τα πεδία με αστερίσκο * είναι απαραίτητα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ