Εσείς, τι είδατε στο Παρίσι;

0
764

paris

Ο Σύλλογος Παλαιών Μαθητών και Φίλων του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης «NOUVELLE AMICALE» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Παρίσι – Σκηνές καθημερινότητας» (Paris au quotidien).
Το σκεπτικό είναι να εκτεθούν φωτογραφίες που αποτυπώνουν την καθημερινότητα της ζωής του Παρισιού, τις συνήθειες και τις δραστηριότητες των απλών ανθρώπων, την κίνηση των δρόμων, λεπτομέρειες από κτίρια και χώρους, δημόσιους ή ιδιωτικούς, και γενικά εικόνες οι οποίες προσέλκυσαν το ενδιαφέρον το καλλιτέχνη για να τις απαθανατίσει…
Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος, με μία έως τρεις φωτογραφίες, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι εκτυπωμένες, με λευκό πλαίσιο 5 cm. Η μία διάσταση της φωτογραφίας θα πρέπει να είναι 70 cm (η άλλη θα καθοριστεί από το σχήμα της φωτογραφίας). Η κάθε φωτογραφία θα πρέπει να συνοδεύεται από λεζάντα, στην οποία να περιγράφεται συνοπτικά το εικονιζόμενο θέμα.
Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: expophotos.paris@gmail.com

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ