Agenda

Δοκιμάζουμε γεύσεις ελαιολάδου στο Olicatessen

Ένα σεμινάριο γευσιγνωσίας που δεν πρέπει να χάσετε.

Parallaxi
δοκιμάζουμε-γεύσεις-ελαιολάδου-στο-olicatesse-274508
Parallaxi

Ένα από τα αγαπημένα μας σύγχρονα παντοπωλεία, το Olicatessen δημιουργεί το πρώτο σεμινάριο του 2018 για το ελαιόλαδο, με θεωρία και πράξη και σας καλεί να μάθετε τα μυστικά του.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Οδυσσέας Βλαχάβας και το θέμα θα έχει να κάνει με τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας ελαιολάδων και την οργανοληπτική αξιολόγηση.

O Οδυσσέας Βλαχάβας δραστηριοποιείται στο χώρο του ελαιολάδου. Είναι πιστοποιημένος ‘Pro Olive Oil Expert’, ενώ το φάσμα της επαγγελματικής του ενασχόλησης περιλαμβάνει μεταξυ άλλων την παραγωγή ελιών και ελαιολάδου, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ελαιολάδου και ανάπτυξης νέων προϊόντων καθως και την διοργάνωση σεμιναρίων ελαιολάδου. Επιπρόσθετα συμμετέχει ως κριτής σε διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, τις ώρες 12μμ-15μμ.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν ελαιόλαδα από ΠορτογαλίαΕλλάδα, καθώς και ελαττωματικά.

Περιεχόμενο:

  • Μύθοι και αλήθειες για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • Καλές πρακτικές από το χωράφι έως το τραπέζι μας
  • Κριτήρια ποιότητας
  • Οργανοληπτική αξιολόγηση
  • Κατηγορίες βρώσιμων ελαιολάδων
  • Συσκευασία / Αποθήκευση
  • Οργανοληπτικές δοκιμές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων

Κόστος: 30 ευρώ

Λογαριασμός Iban Εθνικής τραπέζης.

Στο θέμα γράφετε #ΣεμινάριοΓευσιγνωσίαςΕλαιολάδου

Eθνική iban: GR1801108800000088000111695

*Olicatessen, Βίκτωρος Ουγκώ 4, Άνω Λαδάδικα, Τ. 2313 030286

www.olicatessen.grfacebookInstagramTripadvisor

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα