Έρχεται ο φιλανθρωπικός αγώνας των 2 ευρώ!

0
665

Ο φιλανθρωπικός αγώνας των 2 ευρώ ή ορθότερα το Salonica Charity Run, έρχεται στις 27 Νοεμβρίου 2016 με σύνθημα “τρέχουμε με 2 ευρώ για τον Άγιο Στυλιανό”. Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός σύλλογος ΕΡΜΗΣ 1877 σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου “Salonica Charity Run” για την ενίσχυση του ιδρύματος “Άγιος Στυλιανός”.

run-700188_960_720

Ο φιλανθρωπικός αγώνας που θα είναι απόστασης 5 χιλιομέτρων, έχει καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι ανοικτός σε όλους τους πολίτες με την ελάχιστη συμβολική συμμετοχή των δύο ευρώ κατά άτομο. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί απευθείας και εξ ολοκλήρου για την ενίσχυση του ιδρύματος του Δήμου Θεσσαλονίκης “Άγιος Στυλιανός”.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας Salonica Charity Run θα διεξαχθεί στην παραλία Θεσσαλονίκης με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η διαδρομή θα είναι κυκλική επί της παραλίας και θα ολοκληρωθεί σε δύο στροφές των 2,5χλμ. Μοναδική προυπόθεση για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 5χλμ είναι το γεγονός πως θα πρέπει να είναι άνω των 12 ετών, δηλαδή γεννημένοι του 2004 και μεγαλύτεροι.

Στον αγώνα θα υπάρχει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση και θα εκδοθούν αναλυτικά τα αποτελέσματα με τη γενική κατάταξη αλλά και την κατάταξη ανά κατηγορία, ενώ στην περιοχή πλησίον της εκκίνησης και του τερματισμού θα λειτουργεί σταθμός υποστήριξης των συμμετεχόντων δρομέων, όπου θα διατίθεται εμφιαλωμένο νερό.

Επιπλέον ο φιλανθρωπικός αγώνας Salonica Charity Run θα απονύμει στους πρώτους νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης ανδρών και γυναικών καθώς και στους πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας κύπελλα, ενώ όλοι οι τερματίσαντες θα παραλάβουν και το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

φιλανθρωπικός αγώνας

Κατηγορίες Συμμετεχόντων:
70 ετών Άνδρες και άνω, 70 ετών Γυναίκες και άνω
60-69 ετών Άνδρες, 60-69 ετών Γυναίκες
50-59 ετών Άνδρες, 50-59 ετών Γυναίκες
40-49 ετών Άνδρες, 40-49 ετών Γυναίκες
30-39 ετών Άνδρες, 30-39 ετών Γυναίκες
20-29 ετών Άνδρες, 20-29 ετών Γυναίκες
16-19 ετών Παίδες-Έφηβοι, 16-19 ετών Κορασίδες-Νεάνιδες
12-15 ετών Παμπαίδες Α’ & Β’, 12-15 ετών Παγκορασίδες Α’ & Β’

Προεγγραφές-Εγγραφές:
Α) Προεγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας εγγραφών στους αγώνες του Ερμή που είναι η εξής: www.hermes-events.org, από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου.
Η καταβολή των δύο (2) ευρώ συμμετοχής, θα γίνεται την ημέρα του αγώνα με την παραλαβή του αριθμού και του chip χρονομέτρησης και κατάθεση των δύο (2) ευρώ σε ειδική κάλπη του ιδρύματος Άγιος Στυλιανός, η οποία θα είναι φυλασσόμενη στη γραμματεία του αγώνα.

Β) Εγγραφές θα γίνονται στη γραμματεία του Ερμή που λειτουργεί στα γραφεία του συλλόγου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (Κτήριο 3, ισόγειο), καθημερινές από Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και ώρες 6μμ έως 8μμ.
Η καταβολή των δύο (2) ευρώ συμμετοχής, θα γίνεται ταυτόχρονα με την εγγραφή σε ειδική κάλπη του ιδρύματος Άγιος Στυλιανός, η οποία θα είναι φυλασσόμενη στη γραμματεία του συλλόγου.

Γ) Εγγραφές της τελευταίας στιγμής, θα γίνονται δεκτές και μόνο αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου (10πμ-11πμ), στη γραμματεία του αγώνα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλέξάνδρου.

Παραλαβή Υλικού:
Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής και των chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, θα γίνεται επί τόπου την ημέρα του αγώνα από την γραμματεία, η οποία θα λειτουργήσει γι αυτό το σκοπό την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από τις 9πμ. έως τις 12μμ.

Περιγραφή Διαδρομής:
Αφετηρία: Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία Θεσσαλονίκης.

Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα θα είναι κυκλική (2 στροφές των 2,5 χιλιομέτρων) επί της νέας παραλίας με κατεύθυνση προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο και επιστροφή προς το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Τερματισμός: Οι αθλητές θα τερματίζουν στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Υγεία Συμμετεχόντων:
Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν στον αγώνα ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν στην υγεία των συμμετεχόντων και οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατη ιατρική εξέταση πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνεται από τα άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν οποιασδήποτε μορφής καρδιολογικά προβλήματα. Οι διοργανωτές δεν θα ζητήσουν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή-αθλήτρια, δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους.

*Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στις 12:00, Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου (Παραλία). Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση που θα υπάρξει, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ερμή στο 6970 011 656 καθημερινά από 5μμ έως έως 8μμ και με email στο info@ermis1877.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ