Γίνε εθελοντής στα φετινά Χριστούγεννα της πόλης!

0
2090

xristougenna 7

Φέτος, που ο Δήμος Θεσσαλονίκης ετοιμάζει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό για τις γιορτές ντύνοντας με νέα αισθητική την καρδιά της πόλης, απευθύνει ένα κάλεσμα σε επίδοξους εθελοντές για το επίσης ιδιαίτερο και πλούσιο σε δρώμενα πρόγραμμα του!

Όπως σημειώνει η καλλιτεχνική ομάδα του Δήμου:

Τα φετινά Χριστούγεννα πρόκειται να είναι διαφορετικά από τα άλλα. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης σκοπεύει να υποστηρίξει τον εορταστικό χαρακτήρα της πόλης, πλαισιώνοντας τις γιορτινές βόλτες των πολιτών με ένα γεμάτο εορταστικό πρόγραμμα δράσεων που θα εκτυλιχθεί στην καρδιά του εμπορικού κέντρου (πλατείες, πεζοδρόμους, στοές), καθώς και με έναν ιδιαίτερο, φαντασμαγορικό και -σε πολλά σημεία- διαδραστικό εορταστικό διάκοσμο. Το πρόγραμμα θα αποτελείται από μουσικές δρόμου, αυθόρμητες θεατρικές παραστάσεις και αυτοσχέδιες χορευτικές δημιουργίες. Αυτές οι δράσεις δρόμου, μαζί με τις μεγάλες συναυλίες στην Πλατεία Αριστοτέλους και σε άλλα κομβικά σημεία του κέντρου, καθώς και ο πλούσιος στολισμός, θα κάνουν την πόλη να κινείται σε γιορτινούς ρυθμούς. Φιλοδοξούμε να μεταμορφώσουμε τα φετινά Χριστούγεννα σε ένα πολύχρωμο φεστιβάλ δράσεων και εικόνων και χρειαζόμαστε την πολύτιμη βοήθειά σας.

Η συμβολή σας στις εκδηλώσεις, όμως, πρόκειται να είναι διαφορετική από άλλες φορές. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό το φιλόδοξο σχέδιο θα συνεργαστούν είτε με σκηνοθέτες ώστε να δημιουργήσουν αυθόρμητες παραστάσεις δρόμου, είτε με χορογράφους για να φτιάξουν απλές χορογραφίες (flash mob), είτε θα συμμετάσχουν σε χρωματιστές πομπές που θα φέρνουν τα Χριστούγεννα στους δρόμους της πόλης. Η πρόταση, όμως, δεν αφορά μόνο όσους ενδιαφέρονται για το παραστατικό κομμάτι, καθώς η οργάνωση και η διεκπεραίωση των εκδηλώσεων έχει πάντα πολλαπλά πόστα.

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε χορό, ούτε να είστε επαγγελματίες ηθοποιοί. Αρκεί μόνο το μεράκι και η καλή (γιορτινή) διάθεση.

Φορέστε, λοιπόν, τη γιορτινή σας διάθεση και ελάτε να σας παρουσιάσουμε τη Χριστουγεννιάτικη πρόταση στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την ομάδα παραγωγής, την ομάδα χορού και τους σκηνοθέτες, που θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 στην Αίθουσα του νερού, στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Μπείτε σε κλίμα εορτών και να είστε εκεί!

xristougenna 4

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ