Ελλάδα

Χωρίς ρεύμα σήμερα διάφορες περιοχές της πόλης

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Parallaxi
χωρίς-ρεύμα-σήμερα-διάφορες-περιοχές-319072
Parallaxi

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για σήμερα στους δήμους Λαγκαδά, Δέλτα και Χαλκηδόνος, στη Θεσσαλονίκη με βάση την ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, για το δήμο Λαγκαδά θα μείνουν χωρίς ρεύμα από τις 07:30 έως τις 11:00 όλοι οι οικισμοί Γερακαρού, Βασιλούδι, Αδραμέρι με όλες τις επιχειρήσεις αλλά και τα Μάρμαρα Μόσχου. Στο κέντρο του οικισμού Βασιλούδι η διακοπή θα διαρκέσει έως τη 13:00.

Παράλληλα, στο δήμο Δέλτα θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στα Διαβατά από τις 08:00 έως τις 09:00 στις περιοχές: Πετρογκάζ, Μίνο Γκαζ, φυλακές Διαβατών, Μπονάττι, αρτοποιεία Στράτου, ΕΚΜΕ, Καριώτη, Κεχαγιά, Πολυζωγόπουλος, Πάρτος Α.Ε., οικισμός Αγίας Σοφίας, Good Food Ελλάς, Αϊβαζόγλου, Αλμα ΕΠΕ, Κότσιου, Αφοι Αστερίου Ο.Ε., Πικ Νικ Γκαζ, Πρωτογανούσης, Τσουρέκας, Αλεξιάδη, Macro Cash and Carry, Βεζιργιάννης, Κοκάλα, Ζάκος, Μιχαλοπούλου, Γιαγτζίδης, ΟΥΘ Κ12, Καλομοίρης, Ναζλίδης και Καλαφάτης. Να σημειωθεί ότι στα παραπάνω σημεία, η παροχή ρεύματος θα διακοπεί και από τη 13:00 έως τις 14:00.

Διαβάστε επίσης: Ζούμε τον Μεσαίωνα στη Θεσσαλονίκη

Ακόμη, από τις 08:00 έως τις 14:00, θα διακοπεί η παροχή ηλεκτροδότησης στην περιοχή του Καλοχωρίου και στα εργοστάσια Doral, Κυριμλίδης, Ορυζόμυλοι Μακεδονίας, Κουτσουπάκη, Κεχρί, Μαρινίδης, ΒΙΟΛΕΒ Χαρίτου, Καπανίκης Υιός, Net Oil Α.Ε., Αφοι Φραντζεσκάκοι, Φλωροκάπης και Αδαμίδης.

Το ρεύμα θα διακοπεί και στην οδό Τέρμα Πόντου, στο εργοστάσιο ΕΛΤΡΑΚ και στο αντλιοστάσιο της ΕΥΘΑ Κ11, στον δήμο Δέλτα, από τις 08:00 έως τις 14:00.

Τέλος, διακοπή ρεύματος προγραμματίζεται στο δήμο Χαλκηδόνας από τις 09:00 έως τη 13:30 στην περιοχή των Κουφαλίων και συγκεκριμένα στα αρδευτικά όρια Κουφαλίων με το νομό Πέλλας και στα αρδευτικά Κουφαλίων προς τη Λιβαδίτσα και τη Ραχώνα, αλλά και στα κοινοτικά αντλιοστάσια, φ/β Μούλας και φ/β Βογιατζής.

Διαβάστε επίσης: Έκτακτη διακοπή νερού ξανά 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα