Ελλάδα

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης

Λίγο μετά τις 10 το πρωί.

Parallaxi
εξιτήριο-από-το-νοσοκομείο-πήρε-ο-δήμα-288380
Parallaxi

Εξιτήριο από Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε στον Λευκό Πύργο, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο κ. Μπουτάρης λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις του δημάρχου δείχνουν πως είναι καλά στην υγεία του. Ωστόσο, ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του για να αναπαυθεί μετά την περιπέτεια που είχε.

Ο κ. Μπουτάρης έχει ήδη κινηθεί νομικά για το χθεσινό συμβάν καθώς υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων για την επίθεση που δέχθηκε. Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη ακόμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες το βράδυ στο νοσοκομείο, εκτός από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και νεαρός ο οποίος έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου του Γιάννη Μπουτάρη. Όμως, όταν είδε την αστυνομία και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που ήταν έξω από το νοσοκομείο, έφυγε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα