Ελλάδα

Λιγοστεύουν οι ελπίδες να βρεθούν σώοι οι αγνοούμενοι στο Καιμάκτσαλαν

Στην περιοχή που τους έχουν υποδείξει ότι πιθανότατα βρίσκεται το ανδρόγυνο, επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, όπως και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ. Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο τους καθώς επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα.

Parallaxi
λιγοστεύουν-οι-ελπίδες-να-βρεθούν-σώο-269678
Parallaxi

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μαραθώνια επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης δύο ατόμων στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), η οποία ξεκίνησε χθες το μεσημέρι.

Ολονύκτιες ήταν οι προσπάθειες των πυροσβεστών οι οποίοι σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να έχουν οπτική επαφή με τους ανθρώπους που αναζητούν. Πρόκειται για τουρίστες από Σκόπια.

Στην περιοχή που τους έχουν υποδείξει ότι πιθανότατα βρίσκεται το ανδρόγυνο, επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, όπως και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ. Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο τους καθώς επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις έρευνες συμμετέχουν και δύο άτομα από το χιονοδρομικό κέντρο οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα το βουνό.

Ε. Μπιμπίκου/ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα