Διεθνή

Μπορεί ένας κροκόδειλος να της έφαγε το χέρι, εκείνη όμως παντρεύτηκε

Αποφάσισε να παντρευτεί στο εκκλησάκι του νοσοκομείου.

Parallaxi
μπορεί-ένας-κροκόδειλος-να-της-έφαγε-τ-320049
Parallaxi

Μια γυναίκα από τη Ζιμπάμπουε που έχασε το χέρι της, αφού της επιτέθηκε ένας κροκόδειλος, αποφάσισε να παντρευτεί στο εκκλησία του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, λίγες ημέρες μετά την τραγωδία, μετέδωσαν σήμερα τοπικά ΜΜΕ.

Φορώντας ένα στράπλες νυφικό, με το δεξί της χέρι τυλιγμένο σε γάζες, η Ζανέλ Ντλόβου-Φοξ είπε το «ναι» στον σύντροφό της Τζέιμι Φοξ, στο εκκλησάκι του νοσοκομείου Μπουλαουάγιο (νοτιοδυτικά), παρουσία περίπου 60 καλεσμένων. Ο γάμος τελέστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το ζευγάρι, που παραθέριζε στους καταρράκτες Βικτόρια, περιηγείτο με μια φουσκωτή λέμβο στον ποταμό Ζαμβέζη όταν τους επιτέθηκε ένας κροκόδειλος.

Το ερπετό «βγήκε από το νερό και δάγκωσε μέρος του χεριού μου και μαζί ένα κομμάτι της βάρκας» περιέγραψε η νύφη στην εφημερίδα Herald.

Η λέμβος «άρχισε να βυθίζεται, όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Ο κροκόδειλος με δάγκωσε άλλη μια φορά και με τράβηξε μέσα στο νερό» συνέχισε να αφηγείται η Ζανέλ.

Ο μέλλων σύζυγός της έσπευσε να τη σώσει. «Άρχισε να χτυπάει τον κροκόδειλο, ενώ με κρατούσε από τη μέση».

Η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το χέρι.

«Πίστευα ότι ήταν φάρσα, κάποιος μας έκανε πλάκα» είπε από την πλευρά του ο Τζέιμι Φοξ.

«Αυτό το περιστατικό με έκανε να συνειδητοποιήσω τη σημασία της δέσμευσής μας… Στα καλύτερα και τα χειρότερα, στην υγεία και την αρρώστια. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν πέρασε από το μυαλό μου να αναβάλω τον γάμο» διαβεβαίωσε ο γαμπρός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα