Ελλάδα

Νταλίκα σπέρνει το θάνατο στην Αθήνα

Update: Δύο άνδρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι. Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση. Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα από πυροσβέστες, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς […]

Parallaxi
νταλίκα-σπέρνει-το-θάνατο-στην-αθήνα-320181
Parallaxi

Update: Δύο άνδρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι. Νεκροί είναι οι δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε σοβαρή κατάσταση.

Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μια γυναίκα από πυροσβέστες, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ. Τα τρία άτομα διακομίστηκαν σοβαρά τραυματισμένα, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Αττικό νοσοκομείο.

Συμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο είναι οι νεκροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, μια νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε διαδοχικά με τα δύο οχήματα.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα