Ελλάδα

Νύχτα εμπρησμών η χθεσινή, στην Αττική

Ανήσυχο ξημέρωμα για την Αττική.

Parallaxi
νύχτα-εμπρησμών-η-χθεσινή-στην-αττική-218011
Parallaxi
Εικόνα Αρχείου

Αγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν τέσσερα αυτοκίνητα, από τα μεσάνυχτα έως τις 5 τα ξημερώματα, σε περιοχές της Αττικής. Ένα ακόμα κάηκε, στη Βασιλίσσης Σοφίας, από πυρκαγιά που προήλθε από βραχυκύκλωμα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Ειδικότερα, φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως στα Άνω Λιόσια, Ηπείρου στην Αγία Βαρβάρα, Παναγίας Γρηγορούσης στο Μενίδι και Ωρομέδοντος στην Άνω Κυψέλη. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από την άλλη, αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από έξι γκαζάκια, εξερράγη, στις 02:45, στην είσοδο υποκαταστήματος τράπεζας, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνκού. Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος ενώ η αστυνομία αναζητεί τους δράστες και σε αυτή την περίπτωση.

Τέλος, επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα, πραγματοποίησαν, αργά χθες το βράδυ, νεαρά άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Από την επίθεση δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ προσήχθη ένα άτομο, το οποίο αργότερα αφέθηκε ελεύθερο, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα