Επικαιρότητα

Παραίτηση προέδρου και αντιπροέδρου της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ

Αλλαγή στο τιμόνι

Parallaxi
παραίτηση-προέδρου-και-αντιπροέδρου-333048
Parallaxi

Η διοίκηση της εταιρείας ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε ότι ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας και ο Δημήτριος Καλλιτσάντσης, αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, γνωστοποίησαν σήμερα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την παραίτησή τους από το αξίωμα και του προέδρου και αντιπροέδρου, αντίστοιχα και διατηρούν την ιδιότητά τους ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Κατόπιν τούτου, η διοίκηση αναφέρει ότι ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Δημήτριος Κούτρας, θα ασκεί προσωρινά τις αρμοδιότητες του προέδρου, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ της ΕΛΛΑΚΤΩΡ για την εκλογή του νέου προέδρου θα συνεδριάσει, σύμφωνα με το νόμο, δύο εργάσιμες ημέρες, μετά την αποστολή της σχετικής πρόκλησης του αντιπροέδρου κ. Κούτρα.

Παράλληλα, η διοίκηση της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Αναστάσιος Καλλιτσάντσης, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, υπέβαλε την παραίτησή του μόνο από τα εν λόγω αξιώματα με άμεση ισχύ, παραμένοντας μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ δύναται, σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας και τη σχετική νομοθεσία, να συνεχίσει να συνεδριάζει νόμιμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε περαιτέρω μεταβολή της σύνθεσής του ή των αρμοδιοτήτων των μελών του, μετά την προγραμματισμένη για τις 18 Ιουνίου 2018 σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου.

Γ.Μπ. ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα