Ελλάδα

Παραιτήθηκε δημοτικός σύμβουλος που επικρότησε την επίθεση Μπουτάρη

Η ανάρτησή του και οι αντιδράσεις που προκάλεσε.

Parallaxi
παραιτήθηκε-δημοτικός-σύμβουλος-που-324837
Parallaxi

Θύελλα αντιδράσεων όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε στην τοπική κοινωνία της Καβάλας ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Πασχαλίδης ο οποίος την ημέρα της επίθεσης που δέχθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, υπήρξε ένας από εκείνους που επέλεξαν να δημοσιεύσουν την ακραία γνώμη τους σχολιάζοντας το περιστατικό στα social media με τον εξής τρόπο:

Σύμφωνα πλέον με το kavalapost.gr, μετά από τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν εντός της ομάδας της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, λίγο πριν το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 ο κ. Πασχαλίδης υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο την παραίτησή του.

Στην επιστολή του, ο τέως (πλέον) δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα εξής:

“Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινήσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

Για τον λόγο αυτό υποβάλλω άμεσα την παραίτηση μου από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Καβαλας, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους συνδημότες μου».”

ΠΗΓΗ: Με πληροφορίες – εικόνα από το kavalapost.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα