Επικαιρότητα

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για ένοπλες ληστείες στη Θεσσαλονίκη

Σε ποιες περιοχές «χτυπούσαν» με τη δράση τους.

Parallaxi
πατέρας-και-γιος-συνελήφθησαν-για-ένο-337935
Parallaxi

Στη σύλληψη πατέρα και γιου που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και διάρρηξη σε ένα καφενείο, προχώρησαν χθες, Τετάρτη 27 Ιουνίου, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 53 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 15 Ιουνίου έκαναν δύο ένοπλες ληστείες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές της Πυλαίας και της Σταυρούπολης, ενώ διέρρηξαν και ένα καφενείο στην περιοχή της Σίνδου, από όπου και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές και προϊόντα.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων στην περιοχή των Συκέων και στο προαναφερόμενο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 42 φυσίγγια κρότου-αερίου και μικροποσότητα κάνναβης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 27χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα