Ελλάδα

Σοκάρουν τα μηνύματα της 22χρονης με φίλη της μετά τη γέννα

"Ξεφούσκωσα", "Δε θα κρατήσω το μωρό".

Parallaxi
σοκάρουν-τα-μηνύματα-της-22χρονης-με-φίλ-315887
Parallaxi
Κεντρική Εικόνα – Στιγμιότυπο Video Youtube παρακάτω

Συνεχίζουν να “παγώνουν” την κοινή γνώμη οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά γύρω από την υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας η οποία κατηγορείται για παιδοκτονία καθώς φέρεται να πέταξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας της, το νεογέννητο βρέφος της.

Η υπόθεση της Νέας Σμύρνης συνεχίζει και σοκάρει με αποκορύφωμα τις πληροφορίες και τα μηνύματα που έδωσε φερόμενη ως φίλη της 22χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή χθες στα οποία η νεαρή μητέρα φαίνεται πως απέστειλε λίγο μετά την γέννα.

Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό του Epsilon, η φίλη της 22χρονης έδειξε τα sms και αποκάλυψε πώς ακριβώς κατάφερε να κρύψει η φίλη της την εγκυμοσύνη, τι της είπε αφού έγινε γνωστό το τραγικό περιστατικό και άλλα πολλά που ανατριχιάζουν.

“Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις;…”

Δείτε το video με το απόσπαμα από την εκπομπή και τις πληροφορίες όπως παρουσιάστηκαν: 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα