Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 37χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εννέα συλλήψεις συνολικά.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-συνελήφθη-37χρονος-κατηγο-0
Parallaxi

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου χθες το μεσημέρι 37χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Επίσης, συνολικά εννέα συλλήψεις χθες στη Θεσσαλονίκη:

Συλλήψεις για ναρκωτικά

– Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (03-07-2018) πέντε αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβαιναν σε πώληση ναρκωτικών ουσιών σε διερχόμενους πολίτες, σε διάφορα σημεία πέριξ του Α.Π.Θ.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 90,40 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

– Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρωινές ώρες χθες (03-07-2018) στο κέντρο της πόλης, 20χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε τρία δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 155,40 γραμμαρίων.

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικοί των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ» συνέλαβαν χθες στις περιοχές του Ευόσμου και στο κέντρο της πόλης δύο αλλοδαπούς 20 και 31 ετών αντίστοιχα, διότι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες συνολικά 388 πακέτα τσιγάρα και 13 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα