Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Την λήστεψε και την μαχαίρωσε σε μίνι μάρκετ

Τον ακινητοποίησε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και τον συνέλαβαν λίγα λεπτά αργότερα.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-την-λήστεψε-και-την-μαχαί-0
Parallaxi

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας 46χρονος άντρας για περίπτωση ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 60χρονης χθες στην Χαριλάου.

Πρόκειται για Έλληνα, για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης για Απόπειρα ανθρωποκτονίας, Ληστεία, παράβαση του Νόμου περί Όπλων και Αντίσταση, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι ο 46χρονος μπήκε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Χαριλάου και με απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε χρηματικό ποσό από το ταμείο. Στο σημείο βρισκόταν 60χρονη υπάλληλος της επιχείρησης την οποία και τραυμάτισε με το ίδιο αντικείμενο όταν αυτή βγήκε να καλέσει σε βοήθεια.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε αστυνομικός που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ο οποίος καταδίωξε τον δράστη και τον ακινητοποίησε για να συλληφθεί από άμεσα προστρέξαντες συναδέλφους του της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατασχέθηκαν: • Μαχαίρι, • Πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, • Διαρρηκτικό εργαλείο και • Το χρηματικό ποσό που απέσπασε από το μίνι μάρκετ.

Σημειώνεται ότι, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του δράστη εκκρεμούν: • Βούλευμα Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης Πιερίας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων • Ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και • Ένταλμα Βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Η παθούσα μεταφέρθηκε με σταθμό Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο της πόλης όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα