Η Θεσσαλονίκη τρώει brunch στα ξενοδοχεία της αυτό το καλοκαίρι

Ραντεβού στις 12.00 τα Σαββατοκύριακα, στα ξενοδοχεία της πόλης. Μια νέα συνήθεια μπαίνει στη ζωή της πόλης!

Φαγητό δρόμου στα κάρβουνα

Στην καρδιά της Αριστοτέλους, συναντάμε έναν χώρο που υμνεί το τρίπτυχο σουβλάκι-ψωμί-λαδόκολλα.

Μια βραδιά αφιερωμένη στην πρωτοπορία της ρετσίνας

Τη Δευτέρα 15 Μαΐου, το οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ, φιλοξένησε επιλεγμένους δημοσιογράφους και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης από τον χώρο της εστίασης και του τουρισμού στις εγκαταστάσεις...

Από τη Γερμανία στο Μπαξέ για τσίπουρο πλάι στο κύμα

Ένα ζευγάρι Γερμανών στήνει στους Νέους Επιβάτες έναν νέο προορισμό ελληνικής απόλαυσης.

Gourmet Olive -Delicacies Exhibition: Mια ελπιδοφόρα διοργάνωση

Mια ελπιδοφόρα διοργάνωση για τα ελληνικό ελαιόλαδο και άλλα ελληνικά delicatessen.

To εστιατόριο-έκπληξη που θα μας κάνει να πάμε δυτικά

Μια νέα κορυφαία γαστρονομική προσθήκη στον χάρτη της πόλης.

Καλοκαιριάζει στην πόλη. Ώρα για ουζάκι σε ένα σκηνικό νησιού.

Ένα από τα ομορφότερα και πιο γευστικά μέρη στην πόλη για να απολαύσεις το φετινό καλοκαίρι.

Το πιο συζητημένο burger της πόλης

Το Brothers in Law είναι η πιο πετυχημένη ιδέα εστίασης που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Και το αξίζει.

Ήρθε από το Περού στη Θεσσαλονίκη για να μας αποπλανήσει γευστικά

Η Περουβιανή κουζίνα, η πιο ανερχόμενη ίσως γαστρονομική τάση αυτή τη στιγμή διεθνώς, μια μίξη γεύσεων από τις Άνδεις, τον Αμαζόνιο και τον Ωκεανό συστήνεται για ένα τετραήμερο στο κοινό της Θεσσαλονίκης μέσω ενός σπουδαίου εκπροσώπου της.

35 χρόνια νόστιμης μπουγάτσας

Τριάντα πέντε χρόνια τώρα η μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης αποθεώνεται εδώ.

Τα βραβευμένα ελληνικά ελαιόλαδα στο Λονδίνο

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο ταξίδεψε ως την αγγλική πρωτεύουσα και διέπρεψε στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είχε την τιμητική του στο...

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ταλέντων της γαστρονομίας

Ανανεωμένος, ο διεθνής διαγωνισμός επιστρέφει για τρίτη φορά για να αναδείξει τα ανερχόμενα ταλέντα από το χώρο της γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο. Δηλώστε συμμετοχή!

Τα μεσημέρια μας γίνονται νόστιμα

H άνοιξη και το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη άνηκαν πάντα στην παρέα. Που τώρα έχει έναν ακόμα λόγο να τα ζήσει έξω γύρω από ένα τραπέζι με υπέροχο φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε τιμές everyday lunch.

Η κορυφαία γιορτή της γαστρονομίας έρχεται!

Για μια ακόμη χρονιά το κορυφαίο γαστρονομικό event της Ελλάδας έρχεται στη Χαλκιδική!

Street Food: Τop σημεία της πόλης για φαγητό στο χέρι

Τα αγαπημένα μας σημεία για γρήγορο φαγητό στο χέρι. Για να μην ρίξεις ποτέ τα στάνταρ σου.

Οι ελληνικές «μικρές» μπύρες του Βορρά

Η παραγωγή των μικροζυθοποιιών στην Ελλάδα, αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό της ελληνικής αγοράς. Και βρέθηκε ξαφνικά στο στόχαστρο των "ισοδύναμων"

Επτά σημεία που το ψάρι και τα θαλασσινά αποθεώνονται

Αυτές είναι οι στάσεις που θα κάνετε για υπέροχα θαλασσινά αλλά και καλό ψάρι στην πόλη.

Θέλω τον καλύτερο μπακαλιάρο σκορδαλιά στην πόλη

Εκεί που θα ευχαριστηθείτε μπακαλιάρο στην Θεσσαλονίκη.

Μεζέδες, ούζα, τσίπουρα, ρακές: Μην αντιστέκεσαι

Σε αυτά στήνεται ολόκληρη κατάσταση γύρω από τον μεζέ, το τσίπουρο, το ούζο και την ρακί.

10 top σημεία για το επαγγελματικό γεύμα στην πόλη

Για να γίνει το ιδανικό deal χρειάζεται και το σωστό περιβάλλον. Εδώ συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα μας εστιατόρια για το απόλυτο επαγγελματικό τραπέζι.

Ένα πικ-νικ στο Λευκό Πύργο!

Ένα διαφορετικό Σάββατο έρχεται στο Λευκό Πύργο!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φωτογραφίστε το κουλούρι και κερδίστε

Το κουλούρι σου μπορεί να είναι το "καλύτερο του μήνα" και να σε οδηγήσει στην νίκη.