35 χρόνια νόστιμης μπουγάτσας

Τριάντα πέντε χρόνια τώρα η μπουγάτσα της Θεσσαλονίκης αποθεώνεται εδώ.

Τα βραβευμένα ελληνικά ελαιόλαδα στο Λονδίνο

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο ταξίδεψε ως την αγγλική πρωτεύουσα και διέπρεψε στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είχε την τιμητική του στο...

Εδώ ξανασυστηθήκαμε με τα burger

Το Brothers in Law είναι η πιο πετυχημένη ιδέα εστίασης που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια. Και το αξίζει.

Ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ταλέντων της γαστρονομίας

Ανανεωμένος, ο διεθνής διαγωνισμός επιστρέφει για τρίτη φορά για να αναδείξει τα ανερχόμενα ταλέντα από το χώρο της γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο. Δηλώστε συμμετοχή!

Τα μεσημέρια μας γίνονται νόστιμα

H άνοιξη και το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη άνηκαν πάντα στην παρέα. Που τώρα έχει έναν ακόμα λόγο να τα ζήσει έξω γύρω από ένα τραπέζι με υπέροχο φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε τιμές everyday lunch.

Η κορυφαία γιορτή της γαστρονομίας έρχεται!

Για μια ακόμη χρονιά το κορυφαίο γαστρονομικό event της Ελλάδας έρχεται στη Χαλκιδική!

Street Food: Τop σημεία της πόλης για φαγητό στο χέρι

Τα αγαπημένα μας σημεία για γρήγορο φαγητό στο χέρι. Για να μην ρίξεις ποτέ τα στάνταρ σου.

Οι ελληνικές «μικρές» μπύρες του Βορρά

Η παραγωγή των μικροζυθοποιιών στην Ελλάδα, αφορά ένα πολύ μικρό ποσοστό της ελληνικής αγοράς. Και βρέθηκε ξαφνικά στο στόχαστρο των "ισοδύναμων"

Επτά σημεία που το ψάρι και τα θαλασσινά αποθεώνονται

Αυτές είναι οι στάσεις που θα κάνετε για υπέροχα θαλασσινά αλλά και καλό ψάρι στην πόλη.

Θέλω τον καλύτερο μπακαλιάρο σκορδαλιά στην πόλη

Εκεί που θα ευχαριστηθείτε μπακαλιάρο στην Θεσσαλονίκη.

Μεζέδες, ούζα, τσίπουρα, ρακές: Μην αντιστέκεσαι

Σε αυτά στήνεται ολόκληρη κατάσταση γύρω από τον μεζέ, το τσίπουρο, το ούζο και την ρακί.

10 top σημεία για το επαγγελματικό γεύμα στην πόλη

Για να γίνει το ιδανικό deal χρειάζεται και το σωστό περιβάλλον. Εδώ συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα μας εστιατόρια για το απόλυτο επαγγελματικό τραπέζι.

Τα πιο εξειδικευμένα σεμινάρια μαγειρικής στη πόλη!

Ο ιδανικότερος τρόπος στη Θεσσαλονίκη για να μπεις εντός των μυστικών της γαστρονομίας είναι η Cooking Workshop Consulting.

Ένα σπουδαίο κρασί από τη Γουμένισσα

Δύο ντόπιες μακεδονικές ποικιλίες που σύμφωνα με το θρύλο λάτρευε ο Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος.

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες

Το National Geographic Traveller στο τεύχος Απριλίου γράφει για ένα εστιατόριο...

Τέσσερα χρόνια Estrella σε ένα επικό video και το δώρο του έρχεται από το NatGeo Traveller.

Οι γεύσεις της Κρήτης στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης

Κρητική κουζίνα: Η ωραιότερη κουζίνα στον κόσμο! Τρία σημεία που αξίζει να τη δοκιμάσετε στη Θεσσαλονίκη.

Τα εστιατόρια, τα μπαρ, τα καφέ του 19ου ΦΝΘ

Κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ ανακοινώνει μία λίστα με εστιατόρια και καφέ μπαρ της πόλης τα οποία προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές στους θεατές του.

Δοκιμάσαμε την πρώτη «φυσική» orange… ρετσίνα

Το Κτήμα Κιουτσούκη-Καμάρα μας συστήνει την πρώτη ελληνική φυσική ρετσίνα που ακολουθεί μάλιστα τη λογική του orange wine.

Το πιο νόστιμο street food στον πιο μεγάλο δρόμο της πόλης!

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή νέα άφιξη στο street food της πόλης. Καντίνα με τα όλα της.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σινεμά στις αίθουσες του Ολύμπιον!

Δηλώστε συμμετοχή για 5 μονές προσκλήσεις μέχρι 26/4

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες