Γευση

Τα ωραιότερα καπνιστά κρέατα της πόλης!

Ο πιο νέος προορισμός για κρέας στο κέντρο της πόλης αποθεώνει τα καπνιστά κρέατα όπως δεν τα δοκιμάσαμε ποτέ!

Η πιο νόστιμη στάση στον περιφερειακό!

Η ωραιότερη τριφτή βασιλόπιτα της πόλης και μερικοί ακόμα σπουδαίοι λόγοι για να το επισκεφτείτε

Σαν να τρως σε παλιό αρχοντόσπιτο

Για πολλά χρόνια, δεκαετίες, η Ελλάδα φρόντιζε οι καλές σάλες του σπιτιού να λάμπουν από πάστρα και ομορφιά. Να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο σπίτι....

Το πιο παραμυθένιο μέρος στην πόλη

H θεαματική μεταμόρφωση ενός κλασικού μαγαζιού της πόλης σε ένα παραμυθόσπιτο για μεγάλους.

Το εστιατόριο στη μέση του πουθενά

Ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα στην άνοιξη που μας πέρασε, στη μέση του πουθενά, Στη σελίδα του στο fb λέει: ''Στο duck private cheffing αγαπάμε...

Έτσι θα γιορτάσει η πόλη τον Βαλεντίνο

Με ειδικά γεύματα και μια διαφορετική έκθεση η πόλη θα υποδεχτεί τη γιορτή των ερωτευμένων.

Μύρισε θάλασσα: ο χάρτης για καλό ψάρι στην πόλη!

Ψάρι στην Θεσσαλονίκη; Αυτά είναι τα καλύτερα σημεία.

Όταν το τσίρκο ανέβηκε τα σκαλιά του Διατηρητέου της Ικτίνου

Η νέα μεταμόρφωση του Διατηρητέου ζωντανεύει μνήμες, αισθήματα και μυθολογίες.

Προτάσεις από τον ελληνικό αμπελώνα για να περάσετε τις γιορτές

Ο Δημήτρης Μότσος κάνει τις οινικές προτάσεις του για το γιορτινό τραπέζι.

Μια ντουζίνα μπυραρίες στην πόλη !

Η μπύρα στην πόλη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο οδηγός που θα σε οδηγήσει στα καλύτερα της σημεία.

Οι Θεσσαλονικείς απέκτησαν τον προσωπικό τους σεφ!

Το Dailychef.gr ήρθε και αλλάζει τα δεδομένα του delivery στη Θεσσαλονίκη.

Για λουκουμάδες… στο περίπτερο του Κόκκινου Σκούφου

Εμπνευστές του «Κόκκινου Σκούφου» που προσφέρει εδώ και 2 χρόνια την απόλυτη λουκουμαδοεμπειρία είναι ο Κωνσταντίνος Λιάπης και ο Κωνσταντίνος Καρτάλογλου, «το πιο γλυκό δίδυμο» της πόλης.

Taste me:Η επιστροφή στην απλότητα

Οι διατροφικές δυσανεξίες και αλεργίες, διάθεση για τροφές που δρουν ευεργετικά ή θεραπευτικά για το σώμα και σαφή στροφή σε απλές και οικίες γεύσεις...

Τα παντρέματα του «Estrella»

Λέξεις: Κωστής Ζαφειράκης Παντρέματα. Γαστρονομικά, αισθητικά, ροκ, πανκ και ηλεκτρονικά. Στις δερμάτινες πολυθρόνες του «Estrella» βυθισμένος, ακούς μουσικές (με την κομψότητα της Βάσως Βλαχοπούλου και...

Γαστριμαργική εμπειρία

Νέα Φωλιά Υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένα σημείο εστίασης που όταν το ανακαλύψει κάνεις θα το θυμάται για χρόνια. Η νέα Φωλιά, συνεχιστής από τη νεότερη...

Η απόλυτη θέα

Ανεβαίνοντας στο Πανόραμα, στην είσοδο του το ιδανικό σημείο να δεις την πόλη να λάμπει κάτω σαν διαστημόπλοιο είναι αυτό το loft. Απολαύστε από...

Ποιoς χρειάζεται τους food bloggers;

του Δημήτρη Κοπαράνη H Mimi Thorisson είναι μία συντάκτρια που έγινε food blogger. Ζει σε έναν πύργο στη γαλλική εξοχή με κήπο και λιμνούλα, μαζί...

Ώρα να περάσουμε στον κήπο!

O πιο εξωτικός κήπος της πόλης, βγαλμένος λες από μαροκινό παραμύθι αυτό το καλοκαίρι εισάγει μια νέα ιδέα γαστρονομίας.

Εδώ αποθεώνεται η καθημερινή γεύση

Το μεσογειακό ψητοπωλείο με ρίζες στην Θεσσαλονίκη που συναντάμε στον πεζόδρομο της Ικτίνου και αγαπάμε καινοτομεί με μια σειρά εντυπωσιακά πιάτα αλλάζοντας τα στερεότυπα για τα ψητοπωλεία!

Καμάρες: Μοντέρνα Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα

Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία από τον Γιάννη Μπαξεβάνη και τον Jerome Serres.

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Όταν το τσίρκο ανέβηκε τα σκαλιά του Διατηρητέου της Ικτίνου

Η νέα μεταμόρφωση του Διατηρητέου ζωντανεύει μνήμες, αισθήματα και μυθολογίες.