Εστιατόρια

Το εστιατόριο στη μέση του πουθενά

Ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα στην άνοιξη που μας πέρασε, στη μέση του πουθενά, Στη σελίδα του στο fb λέει: ”Στο duck private cheffing αγαπάμε πολύ το καλό φαγητό και σεβόμαστε την πρώτη ύλη. Γι’ αυτό επιλέγουμε φρέσκα υλικά εποχής από τον λαχανόκηπο, νωπά κρέατα και συνταγές μαγειρεμένες με ιδιαίτερο μεράκι”. Κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες […]

Parallaxi
το-εστιατόριο-στη-μέση-του-πουθενά-37280
Parallaxi
duck_0.jpg

Ξεκίνησε να λειτουργεί μέσα στην άνοιξη που μας πέρασε, στη μέση του πουθενά, Στη σελίδα του στο fb λέει: ”Στο duck private cheffing αγαπάμε πολύ το καλό φαγητό και σεβόμαστε την πρώτη ύλη. Γι’ αυτό επιλέγουμε φρέσκα υλικά εποχής από τον λαχανόκηπο, νωπά κρέατα και συνταγές μαγειρεμένες με ιδιαίτερο μεράκι”. Κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να γίνει το talk of the town της χρονιάς. Βρίσκεται σε έναν παράδρομο του δρόμου της Χαλκιδικής, ο οποίος ξεκινά από το ύψος του Nodo. Καθώς πλησιάζεις περίπου ένα χιλιόμετρο μετά, μέσα στο απόλυτο σκοτάδι και σε ένα κοπάδι αγριεμένων σκυλιών, ένα μικρό φωτισμένο όμορφα κτίσμα με γυάλινες προσόψεις σου φανερώνει το Duck. To εσωτερικό του μοιάζει με σπίτι, ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι με ένα βάζο λουλούδια δεσπόζει και δίπλα ακριβώς μπροστά στα μάτια σου ένας τετράγωνος πάγκος γέματος πιατικά, σερβίτσια και μπουκαλάκια παντός είδους. Και μια κουζίνα. Εκεί μπροστά στα μάτια σου. Εκεί ακριβώς που τρεις γυναίκες παρασκευάζουν ότι έχει η κάρτα της ημέρας. Τάλιατες, Rib Eye, παϊδάκια, μπιστέκες. Και σαλάτες με φρεσκοβρασμένα λαχανικά και κριθαρώτα και ριζότα που μοσκοβολούσαν λάδι τρούφας και φρέσκια ντομάτα.Το Duck αποτελεί αυτή τη στιγμή ίσως την πιο πετυχημένη ιδέα εστίασης της χρονιάς. Οι τιμές του φλερτάρουν με την παλιά εποχή, του life style προσπαθώντας να ισορροπήσουν στο σήμερα, οι σαράντα όλες και όλες καρέκλες του όμως που γεμίζουν ασφυκτικά κάθε βράδυ το κάνουν περιζήτητο.

Τιμές: Από 20-30 ευρώ το άτομο με το κρασί.

*Duck, Χάλκης 3, Πατριαρχικά Πυλαίας, τηλ 231 551 9333

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα