Εδώ θα γευμάτιζαν και οι Θεοί!

Την απόλαυση που σου προσφέρει ένα τόσο κλασάτο εστιατόριο ξενοδοχείου τις μέρες του χειμώνα με ελάχιστα πράγματα μπορείς να τη συγκρίνεις. Γιατί είναι αυτός...

35 χρόνια μυθικής γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη

Στα τραπέζια του έχουν γευματίσει πρόσωπα μυθικά. Από τις αρχές της δεκαετίας του ογδόντα μέχρι σήμερα κρατά τα σκήπτρα μιας κουζίνας που δεν έχασε ούτε στιγμή το επίπεδο και την ποιότητα της. Τα Νησιά αποτελούν τον ορισμό του κλασικά σπουδαίου εστιατορίου της πόλης.

Επιτέλους ζυμαρικά και σαλάτες στο δρόμο!

Μια νέα εμπειρία στο street food έφτασε στη Θεσσαλονίκη!

Τα παντρέματα του «Estrella»

Λέξεις: Κωστής Ζαφειράκης Παντρέματα. Γαστρονομικά, αισθητικά, ροκ, πανκ και ηλεκτρονικά. Στις δερμάτινες πολυθρόνες του «Estrella» βυθισμένος, ακούς μουσικές (με την κομψότητα της Βάσως Βλαχοπούλου και...

Το National Geographic Traveller στο τεύχος Απριλίου γράφει για ένα εστιατόριο...

Τέσσερα χρόνια Estrella σε ένα επικό video και το δώρο του έρχεται από το NatGeo Traveller.

Στέκι για να “ριζώσεις”!

Bar που σερβίρει χορτοφαγικό; Στη Θεσσαλονίκη; Στην κλασική γειτονιά της πόλης που αναβιώνει, την πλατεία Άθωνος, υπάρχει το rOOTS• το πρώτο vegetarian και vegan spot...

Τα μεσημέρια μας γίνονται νόστιμα

H άνοιξη και το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη άνηκαν πάντα στην παρέα. Που τώρα έχει έναν ακόμα λόγο να τα ζήσει έξω γύρω από ένα τραπέζι με υπέροχο φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε τιμές everyday lunch.

Η αποθέωση του μεζεδοπωλείου

Στην κάθοδο της Απελλού το Βαρύ Πεπόνι πρωταγωνιστεί.

Ένα νέο γκουρμέ μενού με 14 ευρώ

Ένας χρόνος λειτουργίας γιορτάζεται με ένα μεγάλο δώρο!

Έξω καρδιά στη Νέα Φωλιά

Ανηφορίζω, πιάνω Αγίας Σοφίας, φτάνουμε Κασσάνδρου, στον πρώτο παράλληλο με την Αγίας Σοφίας, στο αλλοτινό σοκάκι της Αριστομένους (4). Υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένα σημείο...

Ένα μπακάλικο που δεν θες να φύγεις!

Στο Μπακάλ ψωνίζεις ότι αγαπάς και μετά κάθεσαι να απολαύσεις.

Το πιο πριβέ εστιατόριο της Χαλκιδικής!

Το πιο ιδιαίτερο νέο εστιατόριο της Χαλκιδικής χωράει μόνο δέκα ανθρώπους. Και είναι σκαρφαλωμένο σε ένα πεύκο! -Στα βραβεία Χρυσοί Σκούφοι 2017 βραβεύτηκε με το βραβείο της μοντέρνας δημιουργικής κουζίνας

Επιστροφή στην απλότητα του καφενείου

H τάση της επιστροφής στο παραδοσιακό ελληνικό καφενείο με πινελιές νεωτερικότητας γέννησε στη Θεσσαλονίκη μια σειρά από στέκια που έγιναν αμέσως αγαπητά. Το Γιασεμί είναι μια τέτοια περίπτωση.

Μεζέδες, ούζα, τσίπουρα, ρακές: Μην αντιστέκεσαι

Σε αυτά στήνεται ολόκληρη κατάσταση γύρω από τον μεζέ, το τσίπουρο, το ούζο και την ρακί.

Μύρισε Θυμάρι και θάλασσα…

Το ψάρι είναι μια παρεξηγημένη έννοια. Η υπέροχη, ευγενική τροφή, ο πλούτος της θάλασσας, για μια σειρά λόγους ξέφυγε από τον αρχικό του σκοπό...

Το Μεξικό έφτασε στη Θεσσαλονίκη

Η πιο νέα έθνικ εμπειρία της πόλης έχει μεξικάνικη σφραγίδα!

H πιο διάσημη pizza της πόλης

Η βραβευμένη pizza της πόλης.

Ένα νέο μπιστρό με τα όλα του

Ανεβαίνοντας τα σκαλιά της υπέροχης οικοδομής, εκεί που η Γρηγορίου Παλαμά συναντά την Τσιμισκή, εκεί που στεγάζονταν το αγαπημένο μας Ιντεάλ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμορφη έκπληξη σε περιμένει.

Εδώ το φαγητό είναι έξοδος, αγάπη και εμπειρία

Στην Anassa της Σοφούλη το φαγητό είναι έξοδος, είναι αγάπη, είναι εμπειρία. Το βραβείο του στα FNL awards 2016 δικαιώνει το μύθο του.

Στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο

Αν είστε λάτρεις της παράδοσης, ένα φιλικό μεζεδοπωλείο σας περιμένει στην οδό Αιγύπτου πάνω στο πλακόστρωτο. Στεγασμένο σε ένα όμορφο διώροφο κτίριο με προσεγμένη...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ: Ο Θεός της Σφαγής

Δηλώστε συμμετοχή για 5 διπλές προσκλήσεις για Τετάρτη 26/4 στις 21.15

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες