Έξω καρδιά στη Νέα Φωλιά

Ανηφορίζω, πιάνω Αγίας Σοφίας, φτάνουμε Κασσάνδρου, στον πρώτο παράλληλο με την Αγίας Σοφίας, στο αλλοτινό σοκάκι της Αριστομένους (4). Υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένα σημείο...

Γεύσεις από τη Μικρά Ασία

Στο Γιόμα θα πας για το φιλικό περιβάλλον και το καλό ποιοτικό φαγητό. Εκείνο που αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη μπουκιά είναι η γεύση των...

Γεύση από Ελλάδα

Με το χαρακτηριστικό προσδιορισμό εδώδιμα μη αποικιακά και προσαρμοσμένο στην ελληνική παράδοση. Με την καλύτερη αναζήτηση στην Ελλάδα σε παραγωγούς αλλαντικών, τυριών, βιολογικών λαχανικών,...

To εστιατόριο-έκπληξη που θα μας κάνει να πάμε δυτικά

Μια νέα κορυφαία γαστρονομική προσθήκη στον χάρτη της πόλης.

Η απόλυτη κρεατοφαγία της πόλης

Το απόλυτο σημείο λατρείας του καλού κρέατος στα ανατολικά της πόλης έχει όνομα και λέγεται Ρινόκερος.

Η υψηλή γαστρονομία της Θεσσαλονίκης!

Το κλασικό είναι παντοτινό. Στην περίπτωση του εστιατορίου Γράδα επιβεβαιώνεται είκοσι χρόνια τώρα κάθε μέρα.

Επιστροφή στην απλότητα του καφενείου

H τάση της επιστροφής στο παραδοσιακό ελληνικό καφενείο με πινελιές νεωτερικότητας γέννησε στη Θεσσαλονίκη μια σειρά από στέκια που έγιναν αμέσως αγαπητά. Το Γιασεμί είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ίγγλις, η ταβέρνα που ξεχωρίζει το lonely planet γεννήθηκε το 1914!

Η περίπτωση της ιστορικής ταβέρνας Ίγγλις είναι μοναδική.

Ένα νέο γκουρμέ μενού με 14 ευρώ

Ένας χρόνος λειτουργίας γιορτάζεται με ένα μεγάλο δώρο!

Τα μεσημέρια μας γίνονται νόστιμα

H άνοιξη και το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη άνηκαν πάντα στην παρέα. Που τώρα έχει έναν ακόμα λόγο να τα ζήσει έξω γύρω από ένα τραπέζι με υπέροχο φαγητό υψηλής γαστρονομίας σε τιμές everyday lunch.

Η ελληνική κουζίνα στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras

Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται στο επίκεντρο του φεστιβάλ γαστρονομίας του Porto Carras Grand Resort για τρίτη συνεχή χρονιά.

Εδώ το φαγητό είναι έξοδος, αγάπη και εμπειρία

Στην Anassa της Σοφούλη το φαγητό είναι έξοδος, είναι αγάπη, είναι εμπειρία. Το βραβείο του στα FNL awards 2016 δικαιώνει το μύθο του.

Ένας νέος πόλος γαστρονομίας!

H πόλη υποδέχεται στη δυτική της είσοδο τον επισκέπτη και τον κάτοικό της σε έναν αληθινά συναρπαστικό γαστριμαργικό προορισμό.

Στη στοά το φαγητό είναι υπέροχο

Στη στοά της οδού Πτολεμαίων θα βρει κανείς ένα ξεχωριστό μαγαζί που σερβίρει υπέροχο και ιδιαίτερο φαγητό• το Extravaganza. Ο Σάββας, ο Αντώνης και...

Μια ντουζίνα μπυραρίες στην πόλη !

Η μπύρα στην πόλη δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ο οδηγός που θα σε οδηγήσει στα καλύτερα της σημεία.

Εδώ αποθεώνεται η καθημερινή γεύση

Το μεσογειακό ψητοπωλείο με ρίζες στην Θεσσαλονίκη που συναντάμε στον πεζόδρομο της Ικτίνου και αγαπάμε καινοτομεί με μια σειρά εντυπωσιακά πιάτα αλλάζοντας τα στερεότυπα για τα ψητοπωλεία!

Η απόλυτη θέα

Ανεβαίνοντας στο Πανόραμα, στην είσοδο του το ιδανικό σημείο να δεις την πόλη να λάμπει κάτω σαν διαστημόπλοιο είναι αυτό το loft. Απολαύστε από...

Στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο

Αν είστε λάτρεις της παράδοσης, ένα φιλικό μεζεδοπωλείο σας περιμένει στην οδό Αιγύπτου πάνω στο πλακόστρωτο. Στεγασμένο σε ένα όμορφο διώροφο κτίριο με προσεγμένη...

Ο θρίαμβος του μεζεδοπωλείου

Λέξεις: Κωστής Ζαφειράκης Αναμνήσεις από το 617 Τάγμα Πεζικού, στη Χεληδόνα του Έβρου, ο Χρήστος θυμάται τα φανταρικά του, η Χρυσούλα πήγε κι αγόρασε έναν...

Η θρησκεία του burger

H πιο νέα άφιξη στην κατηγορία street food, συμβολή στη νέα αστική λατρεία του burger έφτασε.

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φωτογραφίστε το κουλούρι και κερδίστε

Το κουλούρι σου μπορεί να είναι το "καλύτερο του μήνα" και να σε οδηγήσει στην νίκη.