Μαγειρική

TASTE: Τούρτα ψυγείου με ροδάκινο σε 10 λεπτά!

Το ροδάκινο πάντα νικά.

Parallaxi
taste-τούρτα-ψυγείου-με-ροδάκινο-σε-10-λεπτά-349475
Parallaxi

Το ροδάκινο είναι η επιτομή του καλοκαιρινού φρούτου. Το γεύεσαι στην παραλία το απόγευμα, λίγο πριν δύσει ο ήλιος, με την αλμύρα ακόμη στα χείλη. Το διαλέγεις για υγιεινό σνακ το πρωί, μέσα στη ζέστη και την υγρασία της πόλης. Με λίγη φαντασία και μερικά απλά υλικά, και κυρίως ξοδεύοντας ελάχιστο χρόνο, μπορείς να μεταμορφώσεις το ροδάκινο σε μια απολαυστική τούρτα ψυγείου.

Τι θα χρειαστείς:

Μία κομπόστα ροδάκινο

1 κιλό μπισκότα σαβαγιάρ

Κρέμα άνθος αραβοσίτου (γεύση της επιλογής σας)

1 λίτρο γάλα

Πώς θα το φτιάξεις:

Ξεχωρίζεις το σιρόπι από τα φρούτα της κομπόστας. Βουτάς ένα ένα τα μπισκότα μέσα στο σιρόπι και τα στρώνεις σε ένα ταψί. Φτιάχνεις παράλληλα την κρέμα σε μια μικρή κατσαρόλα και μόλις πήξει το μείγμα, το στρώνεις πάνω στα μπισκότα. Βάζεις μια δεύτερη στρώση από μπισκότα και κρέμα ξανά. Στο τέλος, βάζεις τα ψιλοκομμένα φρούτα για διακόσμηση αλλά και extra θεσπέσια γεύση. Μετά από μία ώρα παραμονής στο ψυγείο, η τούρτα σου είναι έτοιμη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα