Τα πιο εξειδικευμένα σεμινάρια μαγειρικής στη πόλη!

Ο ιδανικότερος τρόπος στη Θεσσαλονίκη για να μπεις εντός των μυστικών της γαστρονομίας είναι η Cooking Workshop Consulting.

Εδώ αποθεώνεται η καθημερινή γεύση

Το μεσογειακό ψητοπωλείο με ρίζες στην Θεσσαλονίκη που συναντάμε στον πεζόδρομο της Ικτίνου και αγαπάμε καινοτομεί με μια σειρά εντυπωσιακά πιάτα αλλάζοντας τα στερεότυπα για τα ψητοπωλεία!

Βeer Night: 5 must συνοδευτικά για βραδιά μπύρας στο σπίτι

Για τις νύχτες που έχει ποδόσφαιρο, eurovision και μαραθώνιο μπιρίμπας.

Ο απόλυτος θρίαμβος του μπακαλιάρου

Αν είναι να μαγειρέψετε μπακαλιάρο για την 25η Μαρτίου τολμήστε να το κάνετε διαφορετικά.

Σουπιές φρικασέ, θεϊκές και μοναδικές!

Ένας από τους πιο έμπειρους σεφ της πόλης, βραβευμένος δυο φορές με Χρυσό Σκούφο, και νυν σεφ στο "Ώρα Ελλάδος" μας δίνει την δική του σαρακοστιανή συνταγή.

Summer in the city: Οι γεύσεις της πόλης

του Δημήτρη Κοπαράνη Summer Guide: Καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει φαγητό και μεγάλες παρέες. Από το γρήγορο φαγητό που τρώγεται εύκολα στο χέρι στη δημιουργική ελληνική...

TASTE ME: Ένα Club Σαλόνι!

Μαγειρεύοντας με τον Χρόνη Δαμαλά Γνώρισα το Χρόνη πριν τρία χρόνια, όταν κάναμε μία μικρή συνέντευξη για το περιοδικό. Σήμερα ο Χρόνης είναι ένα από...

Ποιoς χρειάζεται τους food bloggers;

του Δημήτρη Κοπαράνη H Mimi Thorisson είναι μία συντάκτρια που έγινε food blogger. Ζει σε έναν πύργο στη γαλλική εξοχή με κήπο και λιμνούλα, μαζί...

12.00: Ώρα για lunch break

Μόνο 3 υλικά και λιγότερο από 10 λεπτά. Ακούμε ήδη το wow.

Οι αλήθειες για τη γαστρονομία

Του Δημήτρη Κοπαράνη Παρατηρήσεις πάνω στην πιο δημοφιλή τάση σήμερα. Τη γαστρονομία. Οι νέες ταβέρνες Τα μαζικά επαναλαμβανόμενα concepts, είναι φαινόμενο αναπόφευκτο μετά από κάποια σχετική επιτυχία....

Taste me: Ο νέος χάρτης της πόλης

του Δημήτρη Κοπαράνη Εκατό χρόνια μετά την απελευθέρωση της πόλης, δύο παρά κάτι Master Chef, μερικά αστέρια Michelin και άλλους τόσους Χρυσούς Σκούφους μετά, η...

Taste me: Νέα Ελληνική Κουζίνα

Λέξεις - εικόνες: Δημήτρης Κοπαράνης Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει πολύ λόγος για τη Νέα Ελληνική Κουζίνα. O όρος, Νέα Ελληνική Κουζίνα (ΝΕΚ), έχει...

Food trends 2014

Οι σημαντικότερες τάσεις στο χώρο της γαστρονομίας για το 2014. Υπέρ Local Τα τελευταία χρόνια πετύχαμε το αυτονόητο. Να μαγειρεύουμε προϊόντα του τόπου μας και να...

Taste me: Το θαύμα των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που συµβαίνουν ένα σωρό θαυµάσια πράγµατα, όπως και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αλλά µόνο τα Χριστούγεννα υπάρχει...

Taste me: Food Trends 2013

Οι σημαντικότερες τάσεις στο φαγητό σε όλο τον κόσμο για τον χειμώνα μετά από ένα παράξενο καλοκαίρι. Η επιστροφή της σοκολάτας/Τα chocolate bars Η σοκολάτα είναι...

Taste me: Γεύση καλοκαιριού

του Δημήτρη Κοπαράνη Όταν πιάσουν οι πρώτες ζέστες, οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα παράθυρα διάπλατα και θα τα αφήσουν έτσι μέχρι να πάρει να δροσίζει....

Taste me: Γεύση καλοκαιριού

του Δημήτρη Κοπαράνη Το πρωινό είναι το νέο dinner party Το πρωινό είναι το σηµαντικότερο γεύµα της ηµέρας. Και αν µέχρι τώρα ήταν το πιο παραµεληµένο...

Taste me:Η επιστροφή στην απλότητα

Οι διατροφικές δυσανεξίες και αλεργίες, διάθεση για τροφές που δρουν ευεργετικά ή θεραπευτικά για το σώμα και σαφή στροφή σε απλές και οικίες γεύσεις...

Taste me: Η αυθεντική ιταλική Carbonara

Μία εξαιρετικά απλή συνταγή, που έχει γνωρίσει αμέτρητες παραλλαγές αλλά και κακοποιήσεις. Αγαπημένο πιάτο των ανθρακορύχων, η carbonara, είναι ένα πιάτο πλούσιο σε γεύση,...

Taste me: Το γεύμα των Χριστουγέννων

Το τραπέζι των Χριστουγέννων δεν χρειάζεται να είναι ούτε δύσκολο, ούτε ακριβό. Αν μαγειρέψουμε με υλικά της εποχής, μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα απολαυστικό γεύμα...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΒΡΑΔΙΑ ΘΕΑΤΡΟΥ: Ο Θεός της Σφαγής

Δηλώστε συμμετοχή για 5 διπλές προσκλήσεις για Τετάρτη 26/4 στις 21.15

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες