Γευση

Meat party στα Λαδάδικα

Από την πιο εντυπωσιακή μεταμόρφωση ενός ιστορικού κτιρίου στα Λαδάδικα προέκυψε ένας αληθινός ναός κρεατοφαγίας!

Parallaxi
meat-party-στα-λαδάδικα-269031
Parallaxi

Εικόνες © Σοφία Λαμπρινοπούλου

Υπέροχα νέα για τους meat lovers της Θεσσαλονίκης! Τα Λαδάδικα υποδέχτηκαν το καινοτόμο σύγχρονο κρεατοφαγείο Ο ΤΖΙΜΗΣ, που προσγειώθηκε στη γαστρονομική αρένα της πόλης για να προσφέρει εκλεκτή ποιότητα κρέατος μέσα από ένα δυναμικό concept, μαγειρέματος, ψησίματος και σερβιρίσματος που έλειπε από την πόλη.

Επιλέγοντας την πιο περίβλεπτη γειτονιά διασκέδασης της πόλης και αγαπημένο τόπο ντόπιων και ξένων, ο Δημήτρης Τζερμιάς, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης, δημιούργησε ένα σύγχρονο butcher shop, κάνοντας την σκέψη του πραγματικότητα, καθώς μετουσίωσε την αγάπη του για το καλό φαγητό, με πολύ μεράκι και πολλή δουλειά, μετατρέποντας ένα παραδοσιακό μαγαζί των Λαδάδικών σε ένα υπέροχο χώρο, με vintage διακόσμηση, που θυμίζει μια πανέμορφη αυλή άλλης εποχής. Η μεταμόρφωση είναι εντυπωσιακή!

Ακολουθώντας την τάση της διαφάνειας με τις open kitchen, δίνει με τη δική του ανοιχτή κουζίνα την δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθούν την ιεροτελεστία της προετοιμασίας του φαγητού. Το μενού επιμελείται ένας specialist  του είδους o Ηλίας Σκουλάς, που με ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια, κάνει την διαφορά, καθώς τα πιάτα που συμπεριλαμβάνονται στο μενού υπόσχονται εξαιρετικές γαστρονομικές απολαύσεις.

Συνεργάζονται με τις καλύτερες φάρμες στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. για τις πρώτες ύλες όπως τα εξαιρετικά Dry-age Beef, Μπριζολοπανσέτες, Rib Eye, Πινιάτα, Black Angus και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε για να ανοίξει η όρεξη πίκλες & πιπεράκια, γεμιστές πιπερίτσες και χειροποίητες πίκλες , σπέσιαλ Ταπενάδα, αλοιφή απ΄ τα ελληνικά καφενεία της Μασσαλίας του προηγούμενου αιώνα με πάστα ελιάς, κάπαρη, κρόκο αυγού, μαϊντανό και ελαιόλαδο, καϊμάκι καπνιστής μελιτζάνας χτυπημένο με λάδι και λεμόνι στο γουδί, Ταντούνι, δηλαδή τηγανιά αρνίσια από την Κωνσταντινούπολη με ντομάτα, κρεμμύδι και πουλ πεπέρ, την χώρα των θαυμάτων, μια ξεχωριστή σαλάτα με λαχανίδα (Kale), ζαμπόν κόττο (βραστό), δροσερός ανθότυρος, ανανάς, σάλτσα ψητού καρότου.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 4 ξεχωριστά burger, τις περίφημες λιβανέζικες πίτες σε παραλλαγή με κοτολέτα και πορκέτα και αρνί ή κορν μπιφ και σπέσιαλ κρέατα στη χόβολη, με δική μας προτίμηση το μοσχάρι κοκκινιστό ραγού με παπαρδέλες, ή στον ξυλόφουρνο καλοψημένα κρεατάκια με λατρεία το κοτόπουλο σαβουρμάς στη σούβλα ένα σουβλάκι από μπούτι κοτόπουλο, μαριναρισμένο σε γιαούρτι με μυρωδικά της Ανατολής, συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές!

Τέλος στις σπεσιαλιτέ! Ταλιάτα κιλότο (300γρ.) με ρόκα και παρμεζάνα, από μαλακό μοσχάρι Νάξου, συνοδεύεται με πουρέ πατάτας, την πικάνια μπλακ άνγκους (600γρ.) ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια για ψήσιμο παγκοσμίως από μοσχάρι μπλακ άνγκους από την Λατινική Αμερική πάνω σε πάστα τσιμιτσούρι. Και σπαλομπριζόλα και ριμπάι και, και, και…

 Η αποθέωση του κρέατος σε δεκάδες παραλλαγές, επιλογές και τρόπους μαγειρέματος για μυθικά, κυριολεκτικά λουκούλεια γεύματα!

Let’s meat!!!

ΤΖΙΜΗΣ Κρεατοφαγείον, Αιγύπτου 21 & Ορβήλου, Λαδάδικα ,

ανοιχτό 13:00-02:00, τηλ: 2316010490

Site: www.tzimiskreatofageion.gr,

Facebook:www.facebook.com/tzimiskreatofageion,

Twitter: www.twitter.com/tzimiskreatofag,

Pinterest: www.pinterest.com/tzimiskreatofageion/,

Instagram: www.instagram.com/tzimiskreatofageion/

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα