Κυριακή στο Μπιστρό!

Excelsior Bistro O χειμώνας μας υποδέχεται στο μπιστρό του Exelsior Hotel με νέες απολαυστικές εμπειρίες, μενού για κάθε τσέπη και μια εξαιρετική ποικιλία κρασιών. Το...

Σκέτη γλύκα

Sugar Angel Από τα πιο ενδιαφέροντα σήμερα σημεία για βόλτα και καφέ στο κέντρο της πόλης είναι  οι δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας που  διαμορφώνονται στο ιστορικό...

«Παριζιάνικος» αέρας με θέα τον Λευκό Πύργο

La Place Mignonne Στη μικρή πλατεία απέναντι από  το Λευκό Πύργο, ανάμεσα στην Εταιρία  Μακεδονικών Σπουδών και στο  ΚΘΒΕ, το La Place Mignonne, στην καρδιά...

Γαστριμαργική εμπειρία

Νέα Φωλιά Υπάρχει στη Θεσσαλονίκη ένα σημείο εστίασης που όταν το ανακαλύψει κάνεις θα το θυμάται για χρόνια. Η νέα Φωλιά, συνεχιστής από τη νεότερη...

Taste me: Food Trends 2013

Οι σημαντικότερες τάσεις στο φαγητό σε όλο τον κόσμο για τον χειμώνα μετά από ένα παράξενο καλοκαίρι. Η επιστροφή της σοκολάτας/Τα chocolate bars Η σοκολάτα είναι...

Ψήνεσαι για ζυμαρικά;

La Terrasse Ολοκαίνουργιο «Pasta and Grill» μενού στο εστιατόριο La Terrasse του Regency Casino Thessaloniki! Νέες γεύσεις, νέες αγαπημένες συνταγές σε περιμένουν στο νέο menu...

Taste me: Γεύση καλοκαιριού

του Δημήτρη Κοπαράνη Όταν πιάσουν οι πρώτες ζέστες, οι άνθρωποι θα ανοίξουν τα παράθυρα διάπλατα και θα τα αφήσουν έτσι μέχρι να πάρει να δροσίζει....

Το καράβι σαλπάρει

Το απόλυτο μέρος για τη νύχτα στην παλιά παραλία. Ο «Θερμαϊκός» προϋπήρχε ως παραλιακό καφενείο στα 70s και ως μπαρ αποτελεί το μέρος της...

Στην ωραιότερη αυλή στην πόλη

Στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου, ένα από τα πιο περίβλεπτα και βραβευμένα διεθνώς δημόσια κτίρια στη Θεσσαλονίκη, το καφέ-εστιατόριο Βήτα είναι βγαλμένο λες από...

Taste me: Γεύση καλοκαιριού

του Δημήτρη Κοπαράνη Το πρωινό είναι το νέο dinner party Το πρωινό είναι το σηµαντικότερο γεύµα της ηµέρας. Και αν µέχρι τώρα ήταν το πιο παραµεληµένο...

Κάντε ένα διάλειμμα στην Τσιμισκή: Bar-Restaurant Black Lime

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, άνοιξε ένα εστιατόριο το οποίο αντιμετωπίζει με casual ύφος το καλό φαγητό. Στο ύφος των ευρωπαικών ρέστο στην καρδιά των...

Taste me: Κουζίνα με άποψη

Τo 2013 είναι μία χρονιά επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με το φαγητό. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Bitter Το πικρό είναι η νέα...

Taste me: Το γεύμα των Χριστουγέννων

Το τραπέζι των Χριστουγέννων δεν χρειάζεται να είναι ούτε δύσκολο, ούτε ακριβό. Αν μαγειρέψουμε με υλικά της εποχής, μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα απολαυστικό γεύμα...

Taste me: Το θαύμα των Χριστουγέννων

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που συµβαίνουν ένα σωρό θαυµάσια πράγµατα, όπως και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αλλά µόνο τα Χριστούγεννα υπάρχει...

Taste me: Οι γαστρονομικές τάσεις τώρα

Η νέα αισθητική Οι νέοι κανόνες αισθητικής στο food styling, δημιουργούν μία νέα ανενωμένη εμφάνιση. Έτσι οι γυαλιστερές στην όψη designer’s πορσελάνες και τα άψογα...

Taste me:Η επιστροφή στην απλότητα

Οι διατροφικές δυσανεξίες και αλεργίες, διάθεση για τροφές που δρουν ευεργετικά ή θεραπευτικά για το σώμα και σαφή στροφή σε απλές και οικίες γεύσεις...

Taste me: Λεμονάδες και μπισκότα για τον Ismael Lo

Λίγο πριν τη συναυλία του Ismael Lo, αύριο στο λόφο της Σάνη, στα πλαίσια του Sani Festival 2012, συναντήθηκα με τη Γεωργία και τη...

Taste me: Εσύ πόσο hipster θέλεις στο φαγητό σου;

Η λέξη hipster χρησιμοποιείται για να περιγράψει την κοινωνική ομάδα που απαρτίζεται από άτομα νεαρής ηλικίας, μορφωμένα, με διάθεση καλλιτεχνική και έντονη αποστροφή προς...

TASTE ME: Ένα Club Σαλόνι!

Μαγειρεύοντας με τον Χρόνη Δαμαλά Γνώρισα το Χρόνη πριν τρία χρόνια, όταν κάναμε μία μικρή συνέντευξη για το περιοδικό. Σήμερα ο Χρόνης είναι ένα από...

Taste me: Η γαστρονομία το 2012

Το φαγητό ως πολιτική πραξη: Η εναλλακτική αγροτική παραγωγή. Από τις μικρες γλάστρες με τα μυρωδικά στο παράθυρο της κουζίνας στις γλάστρες στο μπαλκόνι,...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σινεμά στις αίθουσες του Ολύμπιον!

Δηλώστε συμμετοχή για 5 μονές προσκλήσεις μέχρι 19/4

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ

Ένα Υπόγειο των θαυμάτων στη Μελενίκου

Ένας αυτοδιαχειριζόμενος χώρος που δεν του αρέσουν οι μουσικές ταμπέλες