Life

Κeeppet: Κάποιος θα προσέχει το σκύλο σου όταν λείπεις!

Η ελληνική πλατφόρμα που ήρθε στην πόλη και θα λύσει τα χέρια των ιδιοκτητών κατοικιδίου!

Parallaxi
κeeppet-κάποιος-θα-προσέχει-το-σκύλο-σου-ότα-105116
Parallaxi

Το Keeppet, η ελληνική startup που ιδρύθηκε το 2015 μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, αποτελεί πλέον επιλογή σκέψης λίγα δευτερόλεπτα πριν σε πιάσει το στρες για το που θα αφήσεις το κατοικίδιό σου όταν εσύ αποχωρείς για τριήμερο στην Χαλκιδική και εκείνο δεν είναι δυνατόν να σε ακολουθήσει. Στην περίπτωση λοιπόν που έχεις κατοικίδιο και θέλεις να λείψεις με την ησυχία σου αυτή η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα έφτασε και στην Θεσσαλονίκη και υπόσχεται να σε φέρει κοντά με φιλόζωους keepers που προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας! Μέσα από την πλατφόρμα του Keeppet.gr ένας keeper της δικής σου επιλογής, θα φιλοξενήσει στο σπίτι του τον μικρό σου φίλο, για όσες μέρες λείψεις, σαν να ήταν στο δικό σου!

Πώς γεννήθηκε η ιδέα ; 

Η ιδέα για το Keeppet γεννήθηκε όταν οι ιδρυτές του, τρεις νέοι Έλληνες 40άρηδες με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο marketing, τα χρηματοοικονομικά, τη διοίκηση επιχειρήσεων και στην ανάπτυξη εφαρμογών πληροφορικής, ήρθαν ξανά και ξανά αντιμέτωποι με το πρόβλημα “σε ποιον θα αφήσουν το σκύλο τους τις μέρες που θα πάνε διακοπές”. Έχοντας εξαντλήσει την υπομονή της μαμάς τους και των φίλων τους, σκέφτηκαν τη δημιουργία μιας πλατφόρμας που επιτρέπει σε κάθε ιδιοκτήτη κατοικίδιου να βρει online, απλά και γρήγορα, φιλόζωους ιδιώτες που μένουν κοντά του και είναι πρόθυμοι να φιλοξενήσουν το ζωάκι του στο σπίτι τους!

fedb34ba-733b-4fb1-afb7-55c59bbc9a4e

Ποια είναι τα διαπιστευτήριά του; 

Έχοντας συμπληρώσει μόλις 4 μήνες εμπορικής λειτουργίας, η νέα online υπηρεσία έχει ήδη βραβευθεί ως startup επιχείρηση, αλλά κυρίως έχει καταφέρει να προσφέρει μέσω των keepers της, περισσότερες από 400 νύχτες φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα όπως σκύλους, γάτες καθώς και… ένα ινδικό χοιρίδιο! Ως νεοφυής ελληνική επιχείρηση, το Keeppet στεγάζεται στο Orange Grove, την επιχειρηματική θερμοκοιτίδα της Ολλανδικής πρεσβείας, και πρόσφατα διακρίθηκε στον επιχειρηματικό διαγωνισμό “The Squeeze” που διοργάνωσε η πρεσβεία σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, κερδίζοντας ένα από τα δύο βραβεία του διαγωνισμού.

Πώς λειτουργεί; 

Στην πλατφόρμα www.keeppet.gr μπορούν να εγγραφούν τόσο οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και οι υποψήφιοι οικοδεσπότες και πολύ περισσότερο όσοι διατηρούν και τις δύο ιδιότητες. Η υπηρεσία είναι απλή. Αν έχεις κατοικίδιο, κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, ψαράκι, πουλί). Στην εφαρμογή εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων keepers όπως ονομάζονται, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις. Μπορείς να δεις εκατοντάδες προφίλ, να διαβάσεις τις πληροφορίες που δίνουν οι keepers για την εμπειρία τους με τα ζώα, να δεις κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες, και να επιλέξεις τον ιδανικό keeper για το ζωάκι σου. Εσύ απλά κάνεις κράτηση online, γνωρίζεις τον keeper και τη μέρα που θα φύγεις διασφαλίζεις πως αφήνεις το κατοικίδιό σου σε καλά χέρια !

4536d4fa-6f80-4389-8677-ac661ea281e4

Πώς διασφαλίζονται οι άριστες παροχές; 

Οι keepers ορίζουν μόνοι τους την αμοιβή τους και εκτός από το σπίτι και την προσωπική φροντίδα, προσφέρουν στα κατοικίδια βόλτες, πολλή αγάπη και πολλά χάδια ! Ωστόσο αυτό που ίσως απασχολεί τους περισσότερους είναι η διασφάλιση τόσο του κατοικιδίου όσο και του ιδιοκτήτη. Στην κατεύθυνση αυτή, όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών αλλά βασικότερο ειναι ότι η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers και τα στατιστικά τους.

Κάτι αξιοσημείωτο για το τέλος; 

Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Dog’s Voice (www.dogsvoice.gr) και δίνει τόσο στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων όσο και στους keepers τη δυνατότητα να κάνουν δωρεές προς τη φιλοζωική, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.keeppet.gr .

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα