20 ιδέες για το γραφείο στο σπίτι

0
2431

Το γραφείο στο σπίτι πλέον δεν είναι κάτι ξένο ή κάτι που βλέπουμε μόνο στις ταινίες. Θα δεις ολοένα και περισσότερο κόσμο να απασχολείται από το σπίτι του, είτε ανήκει ήδη στο δυναμικό κάποιας επιχείρησης είτε “επιχειρεί” μόνος του, από σχεδιαστές και καλλιτέχνες μέχρι startupers, δημοσιογράφους και πάσης φύσεως freelancers. Το γραφείο στο σπίτι, σημαίνει ένας χώρος έμπνευσης, διαμορφωμένος είτε εκεί που υπάρχει πράγματι χώρος είτε όπου μπορεί να διαμορφωθεί. Οφείλει να είναι σχεδιασμένο και διαμορφωμένο με τρόπο έξυπνο και καλαίσθητο, αντάξιο της δουλειάς και του προιόντος που παράγεται, για την εντύπωση που θα προκαλέσει στον εκάστοτε επαγγελματικό ραντεβού που πιθανόν δεχτείς εκεί αλλά και για εσένα καθώς περνάς άπειρες ώρες γύρω του.

Αξιοποίησε τον χώρο που προορίζεται για γραφείο στο σπίτι, ή δημιούργησε έξυπνα χώρο μέσα στο σπίτι, επέλεξε υλικά που είναι ανθεκτικά στο είδος της εργασίας σου, δώσε επιπλέον πόντους στο ξύλο το οποίο επιστρέφει δυναμικά σχεδόν στην πιο ακατέργαστη μορφή του, κατέληξε σε μία καρέκλα που θα σου προσφέρει χαλάρωση design και ταυτόχρονα σωστή στάση σώματος και αξιοποίησε τους τοίχους γύρω του. Μαυροπίνακας για σημειώσεις και motivation quotes, κουτιά ράφια και κορνίζες με αγαπημένα πλάσματα είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορείς να κάνεις . Μην φοβηθείς τα μεγάλα και εντυπωσιακά φωτιστικά αλλά φρόντισε ταυτόχρονα να έχεις εξασφαλίσει και το κατάλληλο φως ακριβώς στο σημείο που δουλεύεις.

Το γραφείο στο σπίτι πλέον το συναντάς άψογα εναρμονισμένο ακόμα και στο σαλόνι ή την τραπεζαρία, την σοφίτα και το υπνοδωμάτιο αλλά και αυτόνομο και εδώ θα βρείτε 20 ιδέες για να διαμορφώσετε ή να ανανεώσετε το δικό σας.

home office 15 home office 14

home office 1 home office 2 home office 3 home office 4 home office 5 home office 6 f5e9d277c9cca0cff76f2a1bedc790db 21b0e8923fbc8e9ccb37a93653708ac7

home office 13 home office 12 home office 11 home office 10 home office 9 home office 8 home office 6 home office 4

home office 1

 

Προηγούμενο άρθροΗ ιστορία των περιπτέρων
Επόμενο άρθροΈνα τρελό σλάλομ ρόλων
parallaxi
To No1 Free Press Περιοδικό στην Θεσσαλονίκη. Από το 1989 κάθε μήνα στους δρόμους της πόλης και καθημερινά στο διαδίκτυο με την εγκυρότητα του ονόματος και της ομάδας της. Ιδέες, τάσεις, πρόσωπα, πολιτισμός, η πόλη και ο κόσμος. Είστε στο σωστό σημείο: Η parallaxi γνωρίζει την Θεσσαλονίκη καλύτερα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ