Διάκριση της Flipside Digital Media στα WebX Awards 2017

0
268

H Flipside Digital Media έλαβε μέρος και διακρίθηκε στην 1η Πανελλήνια διοργάνωση των WebX Awards 2017, που έλαβε χώρα χθες στον πολυχώρο του Gazarte, στην Αθήνα.

Με ιδιαίτερη χαρά και ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια, η ομάδα της Flipside Digital Media παρέλαβε το βραβείο SILVER για την κατασκευή της ιστοσελίδας Lucia’s Farm της Hellenic Farming (εταιρία μέλος του Ομίλου Redestos, της οικογένειας Ευθυμιάδη).

flipsideΗ κατηγορία Food & Drink εμπίπτει στον ευρύτερο κλάδο του Brand Web (Web Sites Per Industry) και αφορά στις καλύτερες παρουσίες μάρκας ή προϊόντος στον Παγκόσμιο Ιστό (Brand Web Sites), ανά επιχειρηματικό κλάδο.

Flipside Digital Media Agency

Μετά από περισσότερα από έξι χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο του Digital Marketing και των Social Media , η Flipside Digital Media διαθέτει μία από τις πιο δυναμικές ομάδες επαγγελματιών του digital, ενώ μετρά δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Β. Ελλάδας και όχι μόνο.

Τελετή Απονομής WebX Awards | Με πρωταγωνιστή το Web Experience

flipside2Τα WebX Awards ανέδειξαν τις καλύτερες παρουσίες στο ελληνικό web, σε campaign, brand και corporate sites, αξιολογώντας τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους, το web experience (UX), αλλά και τη δυναμική τους σε επίπεδο design, functionality και technology.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Managing Director της Flipside Digital Media, Στέφανος Σκλαβενίτης και ο υπεύθυνος του Business Development, Ιωάννης Βαφειάδης.

Ήταν μία μοναδική βραδιά με πρωταγωνιστές όλους όσους έχουν το web experience ως βασικό πυρήνα της δουλειάς και της καθημερινότητάς τους. Το παρόν έδωσε πλήθος κορυφαίων στελεχών web development – web design, marketing & communications, creative digital agencies, PR, consulting κ.α

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ