Διακρίσεις στα HR AWARDS για τη Lidl Hellas

0
51

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, σε ειδική εκδήλωση, η Lidl Hellas τιμήθηκε με δύο βραβεία HR, στην κατηγορία Learning & Development, για δυο πολύ σημαντικά προγράμματα, που ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2016.

από αριστερά: Ευαγγελία Παπαδημητρίου Υπεύθυνη Υποστήριξης Συνεργατών, Νικολέττα Κολομπούρδα Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Μιχάλης Μηλιόπουλος Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης
από αριστερά: Ευαγγελία Παπαδημητρίου Υπεύθυνη Υποστήριξης Συνεργατών, Νικολέττα Κολομπούρδα Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Μιχάλης Μηλιόπουλος Υπεύθυνος Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης

Το Πρόγραμμα “Δυναμικός Διευθυντής Καταστήματος Lidl”, τιμήθηκε με βραβείο SILVER, στην επιμέρους κατηγορία Excellence in Leadership Development, στην οποία δεν δόθηκε GOLD βραβείο.

Το βραβείο παρέλαβε η κα Νικολέττα Κολομπούρδα, Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Lidl Hellas, που δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 200 Διευθυντές Καταστημάτων Lidl και τους Προϊσταμένους τους, που υιοθέτησαν το πρόγραμμα με ενθουσιασμό, καθώς επίσης και τη Διοίκηση της Lidl που στήριξε από την αρχή μια τόσο μεγάλη επένδυση!».

Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Διευθυντών Διοικητικού Περιφερειών Lidl», απέσπασε το βραβείο BRONZE, στην επιμέρους κατηγορία Effective Use of Coaching – Mentoring.

Παραλαμβάνοντας αυτό το βραβείο, η κα Κολομπούρδα είπε: «Σας ευχαριστούμε πολύ» και πρόσθεσε: «Σας δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!».

HRAWARDS29

Σκοπός στη Lidl Hellas είναι η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της με ειδικές εκπαιδεύσεις για να αποκτήσουν μια σειρά από δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της θέσης τους.

Τα στελέχη είναι πολύτιμα για την Lidl Hellas γ’ αυτό και φροντίζει την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον.

Επισκεφθείτε την Lidl Hellas και στο:

www.lidlaxizei.gr & www.lidlhellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

Snapchat: lidlhellas

 

Shares

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ