Εγκαινιάστηκε το κλειστό Γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα

0
203

_V4C3057

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού Γυμναστήριου στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, το οποίο ανακατασκευάστηκε με τη χορηγία του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η ανακατασκευή έγινε με βάση όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΕΛΟΤ. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Δέλτα, καθώς κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος θα εξυπηρετεί τους μαθητές του γυμνασίου και κατά τις απογευματινές ώρες θα παραχωρείται σε αθλητικά σωματεία πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης και καλαθοσφαίρισης.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και εκπαιδευτικοί του σχολείου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τα στελέχη των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ, κ. Ν. Ζαχαριάδης, κ. Γ. Ζαγκλιβερινός, κα Ρ. Σουλάκη, κ. Γ. Καλαφατάκης και ο κ. Δ. Παρόδος.

_V4C2807

Κατά το χαιρετισμό του ο κ. Ν. Ζαχαριάδης τόνισε:«Τα ΕΛΠΕ βοηθούν την ανάπτυξη της πόλης εδώ και 50 χρόνια. Προτεραιότητά μας, ήταν είναι και θα είναι τα παιδιά». Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβα.

O Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ενισχύει ακόμα περισσότερο τους διαχρονικούς δεσμούς του με την κοινωνία και σχεδιάζει την επόμενη μέρα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, διευρύνοντας και εμπλουτίζοντας τις δράσεις του ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καιρών.

_V4C2338

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ