Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ: «Ανακαλύπτω το σώμα μου μέσα από την τέχνη».

0
213

Την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στον όμορφο χώρο της Στέγης Πολιτισμού «Λυρικός Μικρός Πλανήτης», η παρουσίαση του εκπαιδευτικού Project των Προνηπίων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τίτλο «Ανακαλύπτω το σώμα μου μέσα από την τέχνη».

delasal3Οι μικροί καλλιτέχνες, ξενάγησαν στον χώρο της έκθεσης τους γονείς και τους φίλους τους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το φωτογραφικό υλικό και τις μοναδικές τους δημιουργίες. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και το αγγλικό και γαλλικό τμήμα του Κολεγίου, με προβολή βίντεο αλλά και με δημιουργίες των παιδιών σχετικές με το θέμα του project. Επίσης, γονείς και παιδιά διασκέδασαν μαζί, στις διαδραστικές γωνιές της έκθεσης, παίζοντας με παζλ, επιτραπέζια και παιχνίδια προγραμματισμού με το έξυπνο ρομπότ BeeBot. Τέλος, οι επισκέπτες απόλαυσαν τις αφηγήσεις των παιδιών με πληροφορίες για τα έργα των ζωγράφων, σκανάροντας τα QR codes, που ήταν αναρτημένα στην έκθεση.

delasalΗ εκδήλωση έκλεισε με την απονομή των βραβείων στα παιδιά, τα οποία απέκτησαν δικαίως τον τίτλο του «Ντετέκτιβ της τέχνης».

Shares

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ