Νέο κατάστημα Μασούτης στις 40 εκκλησιές!

0
250

Το 2ο κατάστημα Μασούτης στις 40 εκκλησιές, Βιζυηνού και Λεβαντή, εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Το κατάστημα βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, διαθέτει 900 τ.μ. χώρο πώλησης, άνετο πάρκινγκ και απασχολεί 32 άτομα προσωπικό.

Μασούτης

Δημιουργήθηκε με βάση το νέο μοντέλο καταστημάτων Μασούτης. Πρόκειται για ένα νέο περιβάλλον που διαφέρει πολύ από του ανταγωνισμού και προσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών, σημειώνει μεγάλη επιτυχία όπου εφαρμόζεται, ενώ οι καταναλωτές το αναγνωρίζουν ήδη ως «περιβάλλον Μασούτη».

Η συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής στη γιορτή γενεθλίων ήταν μεγάλη και συνεχώς αυξανόταν η προσέλευση αφού στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές είχαν  την ευκαιρία να κάνουν τις όλες τις αγορές τους 10% φθηνότερα! Επίσης, μέχρι 24 Δεκεμβρίου μπορούν να βρουν προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με απίθανα δώρα!

Με αυτό το κατάστημα, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα, αριθμεί συνολικά 264 καταστήματα. Συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ