Αντίστροφη μέτρηση για το μέλλον

0
450
 Οι πετρελαϊκοί κολοσσοί δε θα ήθελαν ο κόσμος να δει αυτό το βίντεο. Ας κάνουμε, λοιπόν, αυτό το βίντεο viral. Κάνε κλικ για να το δεις και διάδωσέ το παντού. Διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα.

Απομένουν μόνο μερικές ημέρες μέχρι την παγκόσμια διάσκεψη για το κλίμα στο Παρίσι.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχει πρόταση για απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα και παγκόσμια μετάβαση στην 100 % καθαρή ενέργεια. Όμως, οι πετρελαϊκοί κολοσσοί θα κάνουν τα πάντα για να σαμποτάρουν τη συμφωνία.
Είναι στο χέρι όλων μας να διεκδικήσουμε το καθαρό μέλλον που αξίζουμε.
Βοήθησε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη κινητοποίηση για το κλίμα στην Ιστορία. Δήλωσε συμμετοχή εδώ και διάδωσε αυτό το βίντεο παντού!

 

clima
θα γίνουν στις παρακάτω πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Βερολίνο, Σάο Πάολο, Μελβούρνη, Σίδνεϊ, Τόκιο, Ρώμη, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Όκλαντ, Οττάβα, Πόλη του Μεξικού, Σεούλ, Μαδρίτη

Στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την συνδιάσκεψη για τις κλιματικές αλλαγές στο Παρίσι, COP21, διοργανώνουμε μια πορεία υποστήριξης των αποφάσεων για την μείωση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Έλα να διεκδικήσουμε με δυναμικό και δημιουργικό τρόπο την πλήρη απεξάρτηση της Ελλάδας από τα ορυκτά καύσιμα και τη στροφή της προς το ανεξάντλητο δυναμικό που έχει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Η εκδήλωση ξεκινά στην Πλατεία Αριστοτέλους με Λεωφόρου Νίκης από όπου περπατάμε μέχρι τον Λευκό Πύργο στον οποίο θα συγκεντρωθούμε για φωτογραφίες. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας γράφοντας μηνύματα σε δικά σας πανό και χαρτόνια και φέρτε τα μαζί σας. Αν δεν προλάβετε, μην ανησυχείτε, θα σας δώσουμε εμείς. Αυτό που πρέπει να φέρετε απαραίτητα μαζί σας είναι πολύ διάθεση και πολλούς φίλους και γνωστούς. Σας περιμένουμε όλους!!!

Αυτή η δράση είναι μέρος της Παγκόσμιας Δράσης για το Κλίμα. Στις 30 Νοεμβρίου, οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συναντηθούν στο Παρίσι για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για μια διεθνή συμφωνία για το κλίμα. Γι’ αυτό, την προηγούμενη ημέρα, οι πολίτες θα κατακλύσουμε τους δρόμους όλου του κόσμου για να απαιτήσουν από όλους τους πολιτικούς να δεσμευτούν για στροφή στην 100 % καθαρή ενέργεια. Μαζί μπορούμε να πείσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες για μια συμφωνία που θα μας απαλλάξει από τη βρώμικη ενέργεια και θα αποδεσμεύσει καθαρή ενέργεια για όλους. Ας γράψουμε Ιστορία! Δήλωσε συμμετοχή στην Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα εδώ

Shares
Προηγούμενο άρθροΕκεί που τρώει η πόλη τα χαράματα.
Επόμενο άρθροΟι Ονειροπόλοι
parallaxi
To No1 Free Press Περιοδικό στην Θεσσαλονίκη. Από το 1989 κάθε μήνα στους δρόμους της πόλης και καθημερινά στο διαδίκτυο με την εγκυρότητα του ονόματος και της ομάδας της. Ιδέες, τάσεις, πρόσωπα, πολιτισμός, η πόλη και ο κόσμος. Είστε στο σωστό σημείο: Η parallaxi γνωρίζει την Θεσσαλονίκη καλύτερα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ