Το πρώτο ελληνικό θρίλερ για το facebook είναι εδώ!

0
14168

αα

Το #NotAlone είναι μία πεντάλεπτη ταινία τρόμου που μόλις έκανε διαδικτυακή πρεμιέρα και κατακτάει το ελληνικό ίντερνετ! Η ιστορία της ταινίας αφορά μια νεαρή κοπέλα, η οποία  βρίσκεται μόνη της στο σπίτι και αποφασίζει να ανεβάσει μία φωτογραφία στο ίντερνετ. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη της στο σπίτι και μια απειλή καραδοκεί.

Το #NotAlone θίγει το θέμα των υπερβολικών κοινοποιήσεων (over-sharing) μέσα στα social media, αλλά κάτω από ένα πρίσμαυπερφυσικής χροιάς και σύμφωνα με τις συμβάσεις του κινηματογραφικού τρόμου. Η ταινία έχει μόνο ένα μήνα που έχειξ εκινήσει τη φεστιβαλική της πορεία, αλλά ήδη έχει γίνει δεκτή σε διεθνή φεστιβάλ σε 4 χώρες, ενώ έχει αποσταλεί και σε δεκάδες άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Λόγω, όμως, της φύσης της ίδιας της ταινίας,η ομάδα αποφάσισε να την αφήσει παράλληλα ελεύθερη στο διαδίκτυο.

Ολόκληρη η ταινία σε σκηνοθεία και παραγωγή Σωτήρη Πετρίδη και Δημήτρη Τσακαλέα και σενάριο Δημήτρη Πετρίδη βρίσκεται εδώ:

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΤο Καλοχώρι όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Επόμενο άρθροΤαφικά έθιμα του Πόντου
parallaxi
To No1 Free Press Περιοδικό στην Θεσσαλονίκη. Από το 1989 κάθε μήνα στους δρόμους της πόλης και καθημερινά στο διαδίκτυο με την εγκυρότητα του ονόματος και της ομάδας της. Ιδέες, τάσεις, πρόσωπα, πολιτισμός, η πόλη και ο κόσμος. Είστε στο σωστό σημείο: Η parallaxi γνωρίζει την Θεσσαλονίκη καλύτερα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ