Τα καταφύγια των πλουσίων για τον πυρηνικό πόλεμο

0
278

Τώρα που τα δημοσιεύματα όλου το κόσμου, από τη Ντόιτσε Βέλε μέχρι τη Λιμπερασιόν μιλούν για την απειλή πυρηνικής εμπλοκής στην Κορέα, υπάρχει ένα 1% ανθρώπων που δεν φοβάται γιατί έχει φροντίσει το πυρηνικό του καταφύγιο.

Όμως τα καταφύγια του σήμερα δεν μοιάζουν σε τίποτε με αυτά που έχουμε δει στις ταινίες. Δεν είναι μεταλλικά κουτιά κάτω από τη γη με φως νέον και κονσέρβες. Είναι άλλης αισθητικής. Μεσίτες μιλούν σε μεγάλα site για σπίτια παλάτια κρυμμένα κάτω από το έδαφος έτοιμα να δεχτούν τους πάμπλουτους ιδιοκτήτες τους σε περίπτωση που…

Σπίτια που μοιάζουν με πεντάστερα ξενοδοχεία, διαθέτοντας spa, γυμναστήρια, αποθήκες δεδομένων όπου θα σωθούν όσα χρειάζεται να σωθούν, ενώ μερικοί εξασφάλισαν μέχρι και χώρο για τα ιδιωτικά τους σκάφη κάτω από τη γη.

Και βέβαια μπορεί ο κόσμος να έχει καταστραφεί όμως τα καταφύγια αυτά θα λειτουργούν με οικολογικές προδιαγραφές, με πράσινη ενέργεια και με συστήματα φιλικά προς τον άνθρωπο. Και επειδή η αναμονή εκεί κάτω μπορεί να πάρει μήνες ένα γήπεδο γκόλφ είναι άκρως απαραίτητο.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρίες στον κόσμο που απευθύνονται σε κροίσσους ή σε όσους πιστεύουν ότι έτσι θα επιβιώσουν και αναλαμβάνουν να ετοιμάσουν το καταφύγιο τους. Αν προλαβαίνουν…

Δείτε που θα κρυφτεί η ελίτ του κόσμου στην Αποκάλυψη εδώ 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε το σχόλιό σας