Θέλεις: Ταξίδια, πολυτέλεια και 30.000 δολάρια μισθό;

0
12417

καλύτερο επάγγελμα του κόσμου

Κανονικά οι διακοπές θα έπρεπε να λειτουργούν ως αποδράσεις από τις καθημερινές οθόνες της ζωής μας αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν θα σας χαλάσει καθόλου να κυκλοφορείτε με ένα λάπτοπ και να ποστάρετε φωτογραφίες και video σε κοινωνικά δίκτυα και blog. Όχι απλά δεν θα σας χαλάσει αλλά θα το αποζητήσετε κιόλας καθώς μιλάμε πραγματικά για την καλύτερη δουλειά του κόσμου.

Μια εταιρεία ζητάει από εσένα να ταξιδέψεις για τρεις μήνες σε 12 υπερπολυτελή εξοχικά σπίτια του κόσμου, να βιώσεις όλες τους τις παροχές και να ποστάρεις την εμπειρία σου στα social media και σε ένα blog και για αυτό θα πληρωθείς 10.000 δολλάρια για κάθε μήνα ξεχωριστά του ταξιδιού σου. Ανεξάρτητα του μισθού τονίζεται πως όλα τα ταξιδιωτικά έξοδα και διάφορα έξοδα μετακίνησης είναι επίσης πλήρως καλυμμένα από την εταιρεία.

δωρεάν ταξίδια

Το μόνο που πρέπει να κάνεις αν θέλεις να αιτηθείς της θέσης, είναι να στείλεις ένα video ενός λεπτού στο οποίο να εξηγείς για ποιο λόγο πιστεύεις ότι είσαι ο “καλύτερος για την καλύτερη δουλειά του πλανήτη”. 

Είναι ή όχι η καλύτερη δουλειά του κόσμου; Σύμφωνα με την αρχική είδηση όπως αναρτήθηκε στο www.thrillist.com αλλά και την εταιρεία που το διοργανώνει αυτό είναι η THIRDHOME μία εταιρεία που ασχολείται με ενοικίαση πολυτελών κατοικιών και τονίζει φυσικά πως η θέση είναι προσωρινή, αλλά είναι το “καλύτερο επάγγελμα του πλανήτη” σε μία μοναδική ευκαιρία.

Αν θέλετε να κάνετε αίτηση μπορείτε να στείλετε το video σας μέχρι τις 30 Μαρτίου στο bestjobontheplanet@thirdhome.com. 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ