Πες bubbllz, βγες μια selfie όταν πας για ψώνια και κέρδισε…

0
412

O Γιώργος Θρασκιάς, ο Κωνστάντιος Μπατσιώλας και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης εμπνεύστηκαν την πολυβραβευμένη ελληνική εφαρμογή bubbllz, που βοηθαεί και τους χρήστες της αλλά και τα καταστήματα στα οποία συχνάζουν. Το bubbllz είναι μια εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα και παράλληλα μια web marketing πλατφόρμα, η οποία δίνει την δυνατότητα σε καταστήματα, επιχειρήσεις και brands να διαφημίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω του περιεχομένου που παράγουν οι χρήστες.

DSC_0500Οι χρήστες απλά ανεβάζουν μια φωτογραφία ή selfie με το προϊόν που αγοράζουν και παίρνουν εκπτώσεις σε άμεσες και μεταγενέστερες αγορές, βλέπουν προσφορές κοντινών καταστημάτων, κερδίζουν πόντους loyalty από τους πόντους που μαζεύουν, εξοικονομούν χρήματα μέσα απο κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει μέσω bubbllz, δέχονται προσωποποιημένες προσφορές απο brands και καταστήματα και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς. Οι χρήστες προσθέτουν hashtags και το κείμενο τους, ενώ τα hashtags καταστήματος και brand μπαίνουν αυτόματα στην δημοσίευση τους.
Το bubbllz επίσης παρέχει στα καταστήματα ένα ισχυρό εργαλείο marketing και δημιουργεί αμοιβαία οφέλη τόσο για τα καταστήματα όσο και για τους χρήστες του. Η web marketing πλατφόρμα περιλαμβάνει δωρεάν web διαχειριστικό περιβάλλον για την δημιουργία και τον έλεγχο ενεργειών marketing, άμεση επικοινωνία με χρήστες που “ακολουθούν” (follow) το κατάστημα ή το brand, δημιουργία και αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων στους χρήστες της πλατφόρμας και εύκολη καταγραφή και παρακολούθηση των κινήσεων των πελατών όπως τα check in τους και αγορές bubbllz.

DSC_0626Μέσω του bubbllz οι πελάτες δημιουργούν το περιεχόμενο και διαφημίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι, δημιουργείται brand awareness και επιτυγχάνεται η διάδοση των καταστημάτων και των brands στα social media μέσω word of mouth, με τελικό αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων.

IMG_2952*Απο την Παρασκευή 3/2 έως το Σάββατο 11/2, όλοι οι επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα μπορούν να επισκεφθούν το σημείο της bubbllz, να κατεβάσουν την εφαρμογή στα κινητά τους, να ποστάρουν τις φωτογραφίες τους και να συμμετέχουν στην καθημερινή κλήρωση 6 gift cards του Mediterranean Cosmos των 50 ευρώ, στην κλήρωση 3 gift cards των 100 ευρώ αλλά και στην μεγάλη κλήρωση gift cards συνολικής αξίας 500 ευρώ. Το Σάββατο 11/2 ο συνιδρυτής της εταιρίας Παναγιώτης Χατζηδάκης θα βρεθεί στον χώρο μαζί με αγαπημένους celebrities.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ