Αυτό είναι το Street Art Festival Thessaloniki

0
216

Συνεχίζεται και σήμερα 16 Ιουνίου ένα από τα πιο αισιόδοξα και “χρωματιστά” events της πόλης. Περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα βρεθούν για δύο ημέρες στους χώρους της ΔΕΘ-Helexpo. Στόχος, σκοπός και όνειρο του Street Art Festival Thessaloniki είναι να φέρει κοντά τους νέους και τους δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης. Να τους δώσει την ευκαιρία και το βήμα να εκφραστούν. Να επικοινωνήσουν την τέχνη τους με το ευρύ κοινό με τον τρόπο που ξέρουν οι ίδιοι καλύτερα.

Dj sets, συναυλίες, live streetdance shows, παράλληλες εικαστικές παρεμβάσεις, live graffiti, live skate, live bmx action, ”Indoors” έκθεση εικαστικών από φοιτητές, αποφοίτους σχολών Καλών Τεχνών και ξεχωριστούς καλλιτέχνες. Σεμινάρια Streetdance, Beatmaking, Dj Scratching-Turntablism, Workshops Comics, Animation, Skate. Όλα μαζί δένουν σε ένα μείγμα ταυτόχρονης δημιουργίας, καθιστώντας την εμπειρία περιπετειώδη. 8 ώρες συνεχόμενης μουσικής την ημέρα χωρίς διάλειμμα. Παγκοσμίως βραβευμένες σχολές street dance της Ελλάδος φέρνουν τους ρυθμούς από το Las Vegas στο stage μας, ένα από τα μεγαλύτερα live music stages στην Ελλάδα. με μουσικούς όπως 12ος Πίθηκος, Βόρεια Αστέρια, Ροδες United, οι ιστορικοί Active Member στο κλείσιμο της καριέρας τους, οι Αμερικάνοι θρύλοι του Hip Hop Sick Jacken(Psycho Realm), Slaine (La Coka Nostra) και τέλος οι hip hop funkers Herbaliser Ful Band…

Το φετινό Street Art Festival Thessaloniki έχει αλλάξει πρόσωπο. Δύο ημέρες, 8 ώρες ανά μέρα, ένα 16ώρο καλλιτεχνικής πανδαισίας. Eπεκτείνεται ο χώρος δράσης. Τα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα συνοδεύονται από σεμινάρια και workshops. Eξελίσσεται η διοργάνωση σε μια ταυτόχρονη indoors-outdoors αλληλεπίδραση.

Φωτογραφίες

a15.jpg

Φωτογραφίες

a14.jpg

Φωτογραφίες

a13.jpg

Φωτογραφίες

a12.jpg

Φωτογραφίες

a16.jpg

Φωτογραφίες

a17.jpg

Φωτογραφίες

a20.jpg

Φωτογραφίες

a19.jpg

Φωτογραφίες

a18.jpg

Φωτογραφίες

a11.jpg

Φωτογραφίες

a10.jpg

Φωτογραφίες

a4.jpg

Φωτογραφίες

a3.jpg

Φωτογραφίες

a2.jpg

Φωτογραφίες

a5.jpg

Φωτογραφίες

a6.jpg

Φωτογραφίες

a9.jpg

Φωτογραφίες

a8.jpg

Φωτογραφίες

a7.jpg

Φωτογραφίες

a1.jpg

Κείμενο απο
parallaxi
Shares

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ