Δυο κουλτούρες με κοινή καταγωγή

0
725

Δύο φεστιβάλ με κοινά στοιχεία και κοινή καταγωγή πραγματοποιούνται φέτος ταυτόχρονα στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Οι καλύτεροι δημιουργοί από τον χώρο της street art αλλά και του tattoo, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν μαζί. Στον εξωτερικό χώρο της Αποθήκης Γ το Street Mode Festival κλείνει φέτος 7 χρόνια ζωής και καλεί μικρούς και μεγάλους να γίνουν ένα μαζί του, ένα με τη μεγαλύτερη γιορτή νεολαίας στην Ελλάδα. Το μοναδικό «all-in-one» street culture φεστιβάλ της χώρας περιλαμβάνει ένα τριήμερο πρόγραμμα με επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, street art, breakdance, street dance και action sports (freerunning – parkour, bmx, κ.α.). 25 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην δράση graffiti & street art και δημιουργούν ζωντανά επάνω σε έναν τεχνητό τοίχο που έχει στηθεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό στον εξωτερικό χώρο της Αποθήκης Γ!

Μέσα στην Αποθήκη Γ, εξήντα tattoo artists από την Ελλάδα και τον κόσμο μας δείχνουν τα μυστικά της τέχνης τους στο δεύτερο Thessalonink – Thessaloniki International Tattoo Convention ενώ επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει, να μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους, και αν το αποφασίσουν, μπορούν να κλείσουν ραντεβού για να κάνουν και οι ίδιοι τατού στο χώρο του Φεστιβάλ.

Παράλληλα πραγματοποιούνται συναυλίες στο open air stage, διαγωνισμοί, graffiti shows, αλλά και πλήθος θεαμάτων γύρω από το tattoo.

 

Φωτογραφίες

img_2994_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2960_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2913_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3002_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3065_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3115_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3084_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2893_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2888_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2835_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2824_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2814_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2860_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2864_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2879_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2868_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_2812_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3287_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3049_resize.jpg

Φωτογραφίες

img_3055_resize.jpg

Κείμενο απο
parallaxi

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ