Parallax View

The good life: Κοιλιακοί και παγωμένο γιαούρτι

του personal trainer Χάρη Ιωαννίδη Όσο κι αν ό χρόνος σας είναι πιεσμένος, ένα κομμάτι του αξίζει σίγουρα να το επενδύετε στην καλή σας φυσική κατασταση. Ο Χάρης Ιωαννίδης αποφάσισε να γίνει ο personal trainer όλων μας δίνοντας μας κάθε δεύτερο Σάββατο ορισμένα tips διατροφής και άσκησης που έχουν σκοπό ν’ αλλάξουν εσάς και τον […]

Χάρης Ιωαννίδης
the-good-life-κοιλιακοί-και-παγωμένο-γιαούρτι-28264
Χάρης Ιωαννίδης
2-1.jpg

του personal trainer Χάρη Ιωαννίδη

Όσο κι αν ό χρόνος σας είναι πιεσμένος, ένα κομμάτι του αξίζει σίγουρα να το επενδύετε στην καλή σας φυσική κατασταση. Ο Χάρης Ιωαννίδης αποφάσισε να γίνει ο personal trainer όλων μας δίνοντας μας κάθε δεύτερο Σάββατο ορισμένα tips διατροφής και άσκησης που έχουν σκοπό ν’ αλλάξουν εσάς και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε το σώμα σας. Κι αν δεν έχετε καιρό να τρέχετε στο γυμναστήριο, τα πάντα μπορούν να γίνουν και στο σπίτι σας.

Fast fit:Ο καινούργιος τρόπος να κάνεις κοιλιακούς λέγεται TRX

Tοποθετούμε τις παλάμες σταθερά στο έδαφος και τα πέλματα πάνω στις λαβές του TRX. Κατόπιν ανυψώνουμε τη λεκάνη όσο μπορούμε προσπαθώντας να έχουμε σε ευθεία την πλάτη μας και μένουμε στη θέση αυτή για 20″ . Επαναλαμβάνουμε άλλες 2 φορές.

Home training: Iσομετρικοί κοιλιακοί

Mια λειτουργική  άσκηση  που μπορούμε να  την εκτελέσουμε  ακόμα και στο χώρο του σπιτιού μας.Τοποθετούμε τους αγκώνες μας σταθερά στο έδαφος  και τεντώνουμε το σώμα μας  δημιουργώντας μια νοητή ευθεία από το κεφάλι έως τα πέλματα. Σταθεροποιούμαστε στη στάση αυτή και μένουμε από 20″ έως και 1΄, ανάλογα με τις αντοχές μας. Μπορούμε να  επαναλάβουμε για 3-4 φορές.

Διατροφή: Επιδόρπιο με γιαούρτι και φρούτα

Υλικά: μούσλι, καρύδια, φράουλες και φρούτα εποχής, μέλι, κανέλα, γιαούρτι 2%.

Εκτέλεση: Παίρνουμε ένα διάφανο ποτήρι ή μπωλ και βάζουμε μια στρώση κομένα φρούτα στάζουμε λίγο μέλι και από πάνω μια στρώση γιαούρτι. Μετά βάζουμε το μούσλι με τα ψιλοκομμένα καρύδια και την κανέλα. Επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις και αφήνουμε για 5 λεπτά στην κατάψυξη. Τέλος σερβίρουμε και  έχουμε ένα υπέροχο δροσερό και ελαφρύ παγωμένο γλύκισμα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα