Τι μου έμαθε η διαμαρτυρία κατά του Gay Pride

65
2010
2.jpg

της Κύας Τζήμου

Εικόνες-Βίντεο: Ελένη Βράκα

1. Ο Αντίχριστος θα είναι ομοφυλόφιλος λένε οι  Άγιοι πατέρες δια στόματος Μοναχού Αρσένιου Βλιαγκόφτη, που ήταν και ο κύριος ομιλητής στην συγκέντρωση αναλύοντας μια θεωρία συνωμοσίας επί μια ώρα.

2. Τα gay pride εντάσσονται σε μια δυτική συνωμοσία που οδηγεί σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων. Στο πλαίσιο αυτής της επιβολής προπαγαδίζονται η ομοφυλοφιλία και το Ισλάμ. Εδώ μπερδεύτηκα λίγο γιατί το Ισλάμ καταδικάζει την ομοφυλοφιλία και στα περισσότερα ισλαμικά κράτη οι ομοφυλόφιλοι γίνονται θύματα ρατσιστικών επιθέσεων, διωγμού και μερικές φορές φονικών επιθέσεων. Σε παραπάνω από 30 ισλαμικά κράτη απαγορεύεται η ομοφυλοφιλία δια νόμου και τιμωρείται με μαστίγωμα και ισόβια κάθειρξη. Στην Μαυριτανία, το Μπανγκλαντές, την Υεμένη, τη Νιγηρία, το Σουδάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Σαουδική Αραβία και το Ιράν η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με θάνατο.

 

 

3. Το ουράνιο τόξο με τα χρώματα της ίριδας που χρησιμοποιείται ως σύμβολο του Gay Pride είναι επίσης το κατεξοχήν σύμβολο και έμβλημα της κινήσεως της Νέας Εποχής. Μάλιστα. Δηλώνω ότι είχα πλήρη άγνοια. Τώρα επιτέλους μου άνοιξαν τα μάτια.

4. Η προβολή της ομοφυλοφιλίας πηγαίνει παράλληλα με την προβολή του Αποκρυφισμού και της Μαγείας και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην φετινή Γιουροβίζιον. Χωρίς σχόλιο.

5. Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά προσπάθεια φίμωσης των ορθοδόξων Ελλήνων και των φυσιολογικών ανθρώπων. Εδώ ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.

6. Εκτός από την ομοφοβία υπάρχει και η ετεροφοβία. Κι αν η ομοφοβία οδηγεί σε ορισμένες χώρες σε καταστάσεις διωγμού ας σκεφτούν καλά οι ομοφυλόφιλοι ότι κι αυτοί είναι ετερόφοβοι. Ε ναι είναι γνωστές οι ρατσιστικές εκδηλώσεις των ομοφυλοφίλων απέναντι στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

7. Στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει της νομοθεσίας για εξάλειψη των διακρίσεων οι εργοδότες θα προτιμούσαν να απολύσουν οποιονδήποτε άλλον εκτός από ομοφυλόφιλους . Δίπλα στην διαπίστωση που αποτελούσε την κύρια πρόταση κόλλησε και η δευτερεύουσα “το ίδιο περίπου ισχύει και για τους έγχρωμους”. Δηλαδή αν δεν το καταλάβατε στις ΗΠΑ αν είσαι και έγχρωμος και ομοφυλόφιλος έχεις “κερδίσει το λόττο” ενώ αν τυγχάνεις λευκός και ετεροφυλόφιλος μαύρο φίδι που σ΄έφαγε σ’ αυτό το σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Κι αυτό το λες και “κραυγαλέα ανισότητα” εις βάρος της λευκής φυλής και μάλιστα της ετεροφυλόφιλης λευκής φυλής.

8. Ότι οι μάτσο άντρες έχουν την βασιλεία των ουρανών στο τσεπάκι τους.

9. Ότι σημάδι των αμαρτωλών καιρών που ζούμε είναι και ο διορισμός επισκοπίνων (κλίνεται όπως και το κολομπίνα) σε ορισμένες χώρες της Δύσης. Βασική αρχή της ηθικής άλλωστε είναι και ο αποκλεισμός των γυναικών από οποιοδήποτε θρησκευτικό λειτούργημα. Το πλήθος που άκουγε ανεφώνησε αίσχος και μόνο στο άκουσμα της λέξης επισκοπίνα.

10. Ότι πριν 20 χρόνια η Αμερικανική Ψυχιατρική έκανε ανακοινώσεις χαρακτηρίζοντας την ομοφυλοφιλία ως σοβαρή ψυχική διαταραχή. Αυτά όλα κακώς ανατράπηκαν, αυτό δεν είναι πρόοδος. Να θυμίσω ότι πριν 500 χρόνια επίσης ο κόσμος πίστευε ότι η Γη είναι επίπεδη, ο εγκέφαλος των ανθρώπων της μαύρης φυλής ήταν μικρότερος από της λευκής και οι γυναίκες που προσπαθούσαν να κερδίσουν μια στοιχειώδη χειραφέτηση καίγονταν στην πυρά ως μάγισσες. Έτσι.

Shares
Προηγούμενο άρθροΤο καλύτερο Pride της Θεσσαλονίκης!
Επόμενο άρθροΤο metamatic:taf Θεσσαλονίκης εγκαινιάζεται με την έκθεση uP (19/5-31/8)
Κύα Τζήμου
Γεννήθηκα στην Αθήνα και έζησα την παιδική ηλικία ως νομάδας ανά την Ελλάδα μέχρι να προσγειωθώ στα 18 μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την αγκαλιά του Α.Π.Θ σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια να εντρυφήσω στην φιλοσοφία των Μαθηματικών. Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης χρησιμοποίησα ελάχιστα το πτυχίο μου στους επαγγελματικούς μου πειραματισμούς μέχρι που παθολογική μου αγάπη για το σινεμά με έφερε στην πόρτα της Parallaxi πριν από 15 χρόνια περίπου.

65 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Comment
  Δεσποινής Aliki Pappadouli το σχόλιο σας με άφησε αβέβαιο. Δεν γνωρίζω αν απευθύνεστε στην αρθογράφο ή στους διαδηλωτές.
  Πάντως και στις 2 περιπτώσεις δεν θα σας απαντήσω.
  Αν απεθύνεστε στην αρθρογράφο, τότε το μυαλό σας έιχε πολύ στένα όρια ανάπτυξης και τα έχετε φτάσει στην προσχολική σας ηλικία, οπότε και δεν θα καταλάβετε αυτό που θα σας απαντήσω.
  Από την άλλη αν απευθύνεστε στους διαδηλωτές, δεν σας απαντώ γιατί πολύ απλα συμφωνώ μαζί σας.
 2. Comment
  Ο μόνος που “παίζει” με τη θρησκεία του (κάθε) λαού, αγαπητέ, είναι το εκάστοτε ιερατείο σας. Και λέω “σας” διότι ευτυχώς δεν είναι “μας”. Δεν ξέρω αν ενθυμίστε, αλλά ο Χριστιανισμός είναι, υποτίθεται δόγμα αγάπης και συγχώρεσης, δόγμα γλυκύτητας και αλληλεγγύης. Αλλά εσείς, το ποίμνιο του αγαθού αυτού δόγματος, αισθάνεστε προσβεβλημένος όταν κάποιος παραθέτει τις αισχρότητες με τις οποίες οι “άγιοι πατέρες” (μια αναγούλα μου έρχεται) διαλαλούν το μίσος, τις διακρίσεις, την κάθε μορφή ανισότητας. Απόλυτο σεβασμό δείχνει το άρθρο στη θρησκεία σας – το παπαδαριό της εκκλησίας σας σχολιάζει, παραθέτοντας αυτολεξεί τις κοτσάνες τους.
 3. Comment
  Σε μια πόλη τού 1.000.000 εκ των οποίων τουλάχιστον οι 900.000 χιλιάδες είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, η Μητρόπολη κατάφερε με τα χίλια ζόρια να μαζέψει 100 νοματαίους σε μια εκδήλωση μίσους και φόβου. Αυτό μάς λέει πολλά για την ποιότητα των δεσποτάδων μας και των σκοταδιστικών παραθρησκευτικών οργανώσεων, οι οποίοι έχουν χάσει τελείως την επαφή με την κοινωνία και διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν τον λόγο τού Χριστού. Περιμένω να δω αντίστοιχες συγκεντρώσεις εναντίον και άλλων καρκινωμάτων τής κοινωνίας μας, όπως τα διαζύγια και οι προγαμιαίες σχέσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
 4. Comment
  Καταρχας να ξεκαθαρισω πως ολους αυτους που παρακολουθησαν την ομιλια ευχαριστως τους εβαζα σε ενα πλοιο και το βουλιαζα αυτανδρο,οχι για τοσο για τη θρησκευτικη τους εμμονη και στην επικροτηση ολω αυτων των ιλαρων που αγορευει ο παραπανω ιερωμενος,αλλα για τη λειψη τους νοημοσυνη που θα εκδηλωνεται φυσικα γενικοτερα στο πως κρινουν και συνεπως στο πως επιλεγουν,ψηφιζουν κτλ.Αρα δεν εχω κανενα λογο να τους υποστηριξω….η αρθρογραφος ομως ,αν μπορει,να εξηγησει αυτο που αναφερει στη 2 παραγραφο του κειμενου της,απο απο που ακριβως το συμπαιρανε,διοτι εγω αλλο ακουσα και δε καταλαβα να εγινε καποιος συσχετισμος Ισλαμ-ομοφυλοφιλιας ετσι οπως τον παρουσιαζει η κα. Τζημου….κοινως ετσι τη βολευε να το ερμηνευσει…
 5. Comment

  Δεν έγινε απευθείας συσχετισμός απλώς αναφέρθηκαν και τα δυο σαν παράλληλες προπαγάνδες της Νέας εποχής πραγμάτων και επειδή το ένα αντιπαλεύει το άλλο στην κοινωνία, μου  ακούγεται αντιφατικό να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Νέας Εποχής. Και επίσης δεν καταλαβαίνω κατά ποιο τρόπο με βολεύει αυτή η ερμηνεία και τι ακριβώς υπονοείτε και μάλιστα κρυμμένος πίσω από ένα ψευδώνυμο.

 6. Comment
  Ειδικά για το 10… Η APA έχει σταματήσει να θεωρεί την ομοφυλοφιλία ψυχική νόσο από το 1950… Όποτε δε ξέρω σε ποιες ανακοινώσεις αναφέρονται…
 7. Comment
  Η εκκλησία ουδέποτε ήταν ενάντια στον αμαρτωλό. Εξ’άλλου όλοι αμαρτωλοί είμαστε. Ήταν όμως ενάντια στην αμαρτία. Ατυχώς, η αμαρτία δεν εξορκίζεται με διαδηλώσεις ή μαζικές αντιδράσεις αλλά με πολύ προσωπικό αγώνα. Όταν φτάνεις λοιπόν σε τέτοιες αντιδράσεις, τότε υπάρχει σαφής κατάκριση.
  “Ζ´ ΜΗ κρίνετε, ἵνα μὴ κριθῆτε· 2 ἐν ᾧ γὰρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, καὶ ἐν ᾧ μέτρῳ μετρεῖτε μετρηθήσεται ὑμῖν. 3 τί δὲ βλέπεις τὸ κάρφος τὸ ἐν τῷ ὀφθαλμῷ τοῦ ἀδελφοῦ σου, τὴν δὲ ἐν τῷ σῷ ὀφθαλμῷ δοκὸν οὐ κατανοεῖς; 4 ἢ πῶς ἐρεῖς τῷ ἀδελφῷ σου, ἄφες ἐκβάλω τὸ κάρφος ἀπὸ τοῦ ὀφθαλμοῦ σου, καὶ ἰδοὺ ἡ δοκὸς ἐν τῷ ὀφθαλμῷ σου; 5 ὑποκριτά, ἔκβαλε πρῶτον τὴν δοκὸν ἐκ τοῦ ὀφθαλμοῦ σου, καὶ τότε διαβλέψεις ἐκβαλεῖν τὸ κάρφος ἐκ τοῦ ὀφθαλμοῦ τοῦ ἀδελφοῦ σου. 6 Μὴ δῶτε τὸ ἅγιον τοῖς κυσὶ μηδὲ βάλητε τοὺς μαργαρίτας ὑμῶν ἔμπροσθεν τῶν χοίρων, μήποτε καταπατήσωσιν αὐτοὺς ἐν τοῖς ποσὶν αὐτῶν καὶ στραφέντες ρήξωσιν ὑμᾶς.”

  Έτσι λοιπόν, με τέτοιες αντιδράσεις, κατακρίσεως εναντίον αδελφών μας, αυτό που πετυχαίνουμε είναι να ευτελίζουμε τον Χριστό.

  Άλλωστε, ο Χριστός “μετά τελωνών και πορνών” κατηγορούνταν ότι συναναστρέφετο και είμαι σίγουρος ότι αν ερχόταν σήμερα ο Χριστός, θα συναναστρέφονταν και με gay και με οποιουσδήποτε, όλοι είμαστε παιδιά του ίδιου Θεού και αν κάποιοι από εμας αποκλίνουμε, είναι αυτός ο Χριστός που θα παρατούσε τα 99 πρόβατα για να βρει το ένα το χαμένο, αυτό που αποκλίνει.

  Γι’αυτό, δεν πρέπουν αντιδράσεις, αλλά μια πιο ευαίσθητη στάση, την αγάπη μας, την συμπάθειά μας (εκ του συμπάσχω) και την προσευχή μας και προ παντός ευγένεια στην συμπεριφορά επιδεικνύει ευγένεια ψυχής.

  Τέλος, είναι πάντοτε επίκαιρη η προσευχή του Οσίου Εφραίμ του Σύρου “ναι Κύριε βασιλεύε, δώρησαί μοι του οράν τα εμά πταίσματα και μη κατακρίνειν των αδελφών μου, ότι ευλογητός ει εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν”

 8. Comment
  Σιγά μην κάνουν πορεία και αγρυπνία για τις προγαμιαίες σχέσεις….

  Θα πρέπει να κάνουν τότε και για την μή χρήση του προφυλακτικού διότι τα άγια βιβλία λένε “σεξ μόνο για τεκνοποίηση και όχι για ευχαρίστηση” αλλά δεν κάνουν πίσω οι παπάδες γιατί έχει αποδειχθεί επιστημονικά οτι κολλάς ασθένειες.. Όμως και η ομοφυλοφιλία έχει επιβεβαιωθεί οτι δεν είναι ασθένεια ..απλά κάτι δεν μου κολλάει κάτι δεν τους συμφερει ..γιατί μάλλον έχουν κάνει τις παρτουζίτσες τους και αυτοί…

  Α!! Για τις εκτρώσεις;;; ούτε λόγος;;;; εδώ η άλλη έχει κάνει 5 εκτρώσεις και συνεχίζει…δεν είδα καμία πορεία;;;

 9. Comment
  Αχ!! Θα σε μαλώσει ο Άνθιμος… αναφέρονται γύρω στο 3000 μ.Χ …. θα αλλάξουμε τους νόμους τώρα;;; χαχαχ απορώ γιατί μπαίνουν στο ίντερνετ και δεν στέλνουν μηνύματα με σήματα καπνού…
  Θα αλλάξουμε την τάξη πραγμάτων;;;;; πως τολμούν και την αλλάζουν με τα καινούρια ipad iphone τα τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα , βίλες με πισίνες αυτοθερμενόμενες…. ας σκάβαν μια λάκα στο χώμα να κάθονται μέσα να δροσίζονται…. έλεος με τις μλκίες τους!!! πότε θα τους ορμήξει ο λαός ο έξυπνος λαός γιατί αν περιμένεις απο κάτι γιαγιάδες που μυρίζουν χώμα αυτές πηγαίνουν γιατί νιώθουν τον θάνατο να ερχεται αλλιώς και αυτές χεσμένους θα τους είχαν!
 10. Comment
  Στην Ισπανία στα σχολεία έχουν αφίσες με μικρά αγοράκια να γλωσσοφιλιούνται , λόγω του αντιομοφοβικού νόμου. Σας αρέσει αυτό? Αν δεν σας αρεσει τι ειστε ρατσιστες? ομοφοβικοι? Gay προπαγάνδα Στα μικρά παιδιά ρε ψυχανόμαλοι?
  θέλετε όντως να φτάσουμε εκεί? δεν βλέπετε οτι εχει ξεφύγει το πράγμα? το πολιτικον ορθον σας έφαγε τρέντιδες
 11. Comment
  Αντε σήμερα παρελαύνουν οι gay αύριο οι παιδοφιλοι μεθαύριο οι κτηνοβάτες ,παραμεθαυριο οι αυνανιζομενοι ,ολοι έχουν δικαίωμα.
  • Οι καρκινικές κατηγορίες που αναφέρατε καταπατούν τα δικαιώματα των θυμάτων τους, κύριε Νίκο. Δεν υπάρχει συναίνεση του ανήλικου ή του ζώου στην πράξη, κύριε Νίκο.
   Τόσο απλά και όμορφα…

 12. Comment
  Επι του περιεχομένου , οχι οτι εχει σημασία , αλλα συμφωνώ . Θα ήθελα ωστοσο να κανω μια φιλολογική παρατήρηση. Το ζεύγος δεν εχει φύλο και άρα δεν υπάρχουν ομοφυλοφιλα ή ετεροφυλοφιλα ζευγαρια. Υπάρχουν ωστοσο ομοφυλα και ετεροφυλα ζεύγη .
 13. Comment
  2014….κ η Ελλαδα υποφερει!Η ανεργία μαστίζει την ελληνική αγορά,η ελληνική οικογένεια διαμελίζεται,άνθρωποι ζουν στους δρόμους κάτω από απάνθρωπες συνθήκες ενώ ψάχνουν στους κάδους!Οι ηθικόί φραγμοί γκρεμίζονται και έχουν χαθεί πλέον οι αξίες,τα ιδανικά και η ηθική που θα έπρεπε να μας χαρακτηρίζουν!
  Στην μεγαλύτερη ορθόδοξη χώρα όπου πολέμησαν και έχυσαν το αίμα τους εκατοντάδες άνθρωποι, για να είμαστε σήμερα εμείς ελεύθεροι…προσπαθούμε να καταργήσουμε τις εθνικές μας παρελάσεις ενώ πλέον θεσπίζονται κάθε χρόνο τα gay prides!Δεν έχω καταλάβει ακόμα τιη χρησιμότητα αυτών των παρελάσεων!όπου τι;! είσαι ομοφυλόφιλος;Δικαιωμα σου! κ εγώ είμαι ετερόφυλος!δεν βγήκα όμως στους δρόμους να το δείξω!
  τις μέρες αυτές άνθρωποι παρελαύνουν στους δρόμους της Θεσ/νικης( κ της Αθήνας αντίστοιχα) προσπαθώντας να δείξουν τη διαφορετικότητα στη σεξουαλικότητα τους, προσπαθώντας να φωνάξουν ότι δεν είναι αυτό που δείχνουν ,ντυμένοι με τον πιο χυδαίο τρόπο,χορεύοντας κ τραγουδώντας υπό τη μέθη……γιατί;;;;ποιος ο λόγος;;;;;
  λυπάμαι!η γιαγιά που ίσως να κορόιδεψες πιο πάνω είναι η γιαγιά μου,η γιαγιά σου,η μάνα του που προσεύχεται κάποια μέρα να καταλάβεις!σε εκνευρίζουν αυτές οι διαμαρτυρίες!απλά με δημοκρατικό τρόπο δείχνουν την άρνηση τους στην πραγματοποίηση αυτών των παρελάσεων!δεν σε προσβάλλουν εμένα με προσβάλλει να αντικρίζω εγώ και τα παιδιά μου αυτό το θέαμα!
  κοίταξε μέσα σου….ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ;;;
 14. Comment
  Άντε, αφού τώρα τα έμαθες όλα αυτά… σου εύχομαι οι απόγονοί σου (παιδιά-εγγόνια) να σε κάνουν να τους καμαρώνεις !!!
 15. Comment
  Επι του πρακτέου…. Εσείς που το παίζετε ανοιχτόμυαλοι επιτέλους δείξτε το και δεχτείτε το!Χαλάτε την πιάτσα.!Κάποιοι άνθρωποι απλά έχουν διαφορετική άποψη από σας που το παίζετε cool & opeminded και πιστεύουν σε κάτι που εσείς θεωρείτε ξεπερασμένο!! Οκ λοιπόν και τι??? Δεν έχουν το δικαίωμα? Δε σας βλέπω να είστε καλύτεροι άνθρωποι αντιθέτως πολύ δηκτικοί, και καθόλου αντικειμενικοί ,επιεικώς αυτά…. Αν ”πρέπει” να έχουν οι ομοφυλόφιλοι δικαιώματα στην έκφραση και στον τρόπο ζωής γτ να μην έχουν και οι Χριστιανοί ?? Όλα ζυγά μονά δικά μας έτσι?? Είστε πολύ υποκριτές ακριβώς την ώρα που χρησιμοποιείτε την ίδια κατηγορία για κάποιους άλλους… Κανένας σεβασμός για κανέναν απλά τον απαιτείτε λες και τον κερδίσατε για κάποιο λόγο. Και όλα αυτά επειδή νομίζετε οτι το δίκιο και το λογικά σωστό είναι με το μέρος σας. Που ακόμα και αν είναι γτ εδώ δεν ασχολούμαι με το ποιος έχει δίκιο και γιατί δεν έχει καμία αξία, καθώς απαξιώνετε οικτρά και με μια χωριάτικη κακιασμένη και αφ’υψηλού συμπεριφορά συνανθρώπους σας που απλά δε συμφωνούν μαζί σας και τολμούν να το εκφράσουν Γελοιότητες.
 16. Comment
  Γελοίοι! Μελετήστε λιγάκι την θρησκεία που σας φερέφωνα μιας ήδη σαπισμένης κοινωνίας και αφήστε τους ομοφυλόφιλους ως είναι! Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι ο Χριστός είπε “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”! Τηρήστε το λοιπόν!
 17. Comment
  οι ανθρωποι που ηταν με τους παπαδες ειναι ημιτρελοι ψυχοπαθεις.Ο χριστιανισμος και οι αλλες μονοθειστικες θρησκειες τρελαινουν τους ανθρωπους.Οσοι θελουν να ειναι γκει και να παρελαυνουν ας ειναι και ας παρελαυνουν,κανενα προβήμα.Οι ψυχοπαθεις θεουσες και θεουσοι,ολοι στο δαφνι
 18. Comment
  Ολοι εσεις οι ξυπνιοι και ανοιχτομυαλοι πειτε μου μονο για ποιο λογο να ανεχτω την παρελαση των γκευ;; Δε με ενδιαφερει τι κανουν στα κρεβατια τους, δεν τους αντιμετωπιζω ρατσιστικα αλλα αυτο δε θα το ανεχτω.. Με το ζορι να μας περασουν ολοι οτι ειναι κατι φυσιολογικο!! Αφου δεν ειναι, πώς να το κανουμε;; Ειμαι εναντιον τετοιων δρασεων, κατα τ’αλλα ας κανουν ο,τι θελουν!! Και η εκκλησια δε θα επιστρατευόταν αν δεν ηταν και αυτοι οι ιδιοι προκλητικοι ε τη σταση τους!! Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.. ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ
 19. Comment
  Να πω κατι προς ολους τους φανατικους χριστιανους…Ειστε αξιοθρηνητοι!!! Κατηγορουν τους παγανιστες και τους αποκαλουν ναζιστες ενω αυτοι ειναι χειροτεροι και απο Χιτλερ. Πραγματικα. Τουλαχιστον εκεινος δεν το επαιξε ποτε αγιος. Σταματηστε να προαπαθειτε να προσελκυτε κοσμο με τετοιους τραγικους τροπους. Λυπαμαι πραγματικα που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στον πλανητη Γη.
 20. Comment
  Το μόνο καλό είναι ότι ως επί το πλείστον η συνάντηση υποστηριζόταν από γερόντια. Επομένως το 95% των παρόντων θα απαλλάξει τον πλανήτη από την παρασιτική τους παρουσία. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι ο Ψωμιάδης θα μας κάνει την τιμή να φύγει πρώτος.
 21. Comment
  Τον πούτσο τον κλαίγανε δύο-τρεις καπεταναίοι. Βασικές έννοιες όπως ελευθερία, αποδοχή και κοινωνική συμβίωση έχουν πάρει μια τελείως διαστρεβλωμένη διάσταση στο γεμάτο σκατά κεφάλι σου. Η ισότητα των ομοφυλόφιλων δεν αποτελεί προνόμιο, αλλά μια ομαλή εξέλιξη του κοινωνικού συνόλου. Προνόμιο για παρεδειγμα είναι να μην πληρώνεις φόρους. Όπως οι τράγοι στις μονές και στα εξωκλήσια.
  Είναι φυσικό να μην μπορείς να το αντιληφθείς, λαμβάνοντας υπόψη ότι η πραγματικότητα σου περιστρέφεται γύρω από ένα σύνολο απαρχαιωμένων και αναχρονιστικών επιταγών. Συμπεριφέρεσαι ακριβώς όπως θα συμπεριφερόταν ένας μέσος κάτοικος της Μεσαιωνικής περιόδου: φερέφωνο και ανδρείκελο του κάθε παπά που πρέπει να κάψει οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί του.
  Πραγματικά σε οικτίρω. Βαθιά και ειλικρινέστατα. Σε λοιδωρώ μετά βδελυγμίας. Τράβα να στο εξηγήσει ο κληρικός της γειτονιάς σου.
 22. Comment
  Προς Kat.
  Μωρέ τι μας λες?? Ότι πρέπει να σεβαστούμε τον κάθε συντηρητικό
  χριστιανοταλιμπάν που ανακατεύεται στην προσωπική μας ζωή? Ποιοι είναι
  αυτοί που θα τολμήσουν να μου πουν αν έχω το δικαίωμα (!) να εκφράσω
  δημόσια αυτό που πραγματικά είμαι? Ποιοι είναι αυτοί που θα χώσουν τη
  μύτη τους στη ζωή ΜΟΥ και θα μου πουν να μην εκδηλώνομαι? Ποιοι είναι
  αυτοί που θα μου πουν ότι είμαι παράσιτο, ανώμαλος, βαλτός από τη νέα
  τάξη πραγμάτων κλπ κλπ? Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να με
  αντιμετωπίσουν σαν σκουπίδι? Μιλάς για σεβασμό εσύ? Οι τύποι λένε ότι
  είμαστε αντίχριστοι κι ανώμαλοι και θες να τους σεβαστούμε? Δηλαδή αν
  γυρίσω και σου πω ότι είσαι π.χ ένα άχρηστο ον, θα πρέπει να σεβαστείς
  την άποψή μου?

  Η ομοφυλοφιλία είναι όσο φυσιολογική είναι και η ετεροφυλοφιλία. Επίσης,
  ομοφυλόφιλος γενιέσαι, δε γίνεσαι. Αυτά ως απάντηση στις σκοταδιστικές
  ρατσιστικές και σαδιστικές αντιλήψεις ορισμένων..

 23. Comment
  Προς Kat.
  Μωρέ τι μας λες?? Ότι πρέπει να σεβαστούμε τον κάθε συντηρητικό
  χριστιανοταλιμπάν που ανακατεύεται στην προσωπική μας ζωή? Ποιοι είναι
  αυτοί που θα τολμήσουν να μου πουν αν έχω το δικαίωμα (!) να εκφράσω
  δημόσια αυτό που πραγματικά είμαι? Ποιοι είναι αυτοί που θα χώσουν τη
  μύτη τους στη ζωή ΜΟΥ και θα μου πουν να μην εκδηλώνομαι? Ποιοι είναι
  αυτοί που θα μου πουν ότι είμαι παράσιτο, ανώμαλος, βαλτός από τη νέα
  τάξη πραγμάτων κλπ κλπ? Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να με
  αντιμετωπίσουν σαν σκουπίδι? Μιλάς για σεβασμό εσύ? Οι τύποι λένε ότι
  είμαστε αντίχριστοι κι ανώμαλοι και θες να τους σεβαστούμε? Δηλαδή αν
  γυρίσω και σου πω ότι είσαι π.χ ένα άχρηστο ον, θα πρέπει να σεβαστείς
  την άποψή μου?

  Η ομοφυλοφιλία είναι όσο φυσιολογική είναι και η ετεροφυλοφιλία. Επίσης,
  ομοφυλόφιλος γενιέσαι, δε γίνεσαι. Αυτά ως απάντηση στις σκοταδιστικές
  ρατσιστικές και σαδιστικές αντιλήψεις ορισμένων..

 24. Comment
  Οι παπάδες κατέστρεψαν την Ελλάδα, γιατί δεν την ήθελαν ποτέ μια ελεύθερη χώρα. Τους συνέφερε να είμαστε υπό τουρκική κατοχή, γιατί είχαν φοβερά προνόμια πολιτικού ηγέτη και άπειρα φράγκα. Τώρα όμως πάνε αυτά, ξηλωθείτε να δώσετε στον λαό. που κάθε στέμμα σας κοστίζει εκατομμύρια ευρώ, Οι γκέι τουρίστες φέρνουν λεφτά στην Ελλάδα εσείς πάλι μόνο τρώτε τρώτε τρώτε, έχετε και το 20% της Τράπεζας της Ελλάδος. Ποιος δουλεύει ποιον. Μας θέλετε τους Ταλιμπάν της Ευρώπης, Τουρκο-ορθόδοξους. Μόνο κακό έχετε κάνει στην Ελλάδα και δεν έχετε προσφέρει τίποτα στον μέσο Έλληνα πολίτη. Μην αναφέρω και την τεράστια καταστροφή και παραποίηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού (ο Σωκράτης ήταν πρόδρομος του Χριστού, όλοι οι αρχαίοι πρόδρομοι πια). Σας πονάει το αρχαίο ελληνικό πνεύμα που ήταν ελεύθερο και η ομοφυλοφιλία δεν ήταν κατακριτέα. Σας συμφέρει μια κοινωνία που όλοι θα κρύβονται για να κάνετε τις βρωμιές σας. Με τους τιμοκαταλόγους εστιατορίου για βαφτίσια και κηδείες, που κουβαλάτε το φέρετρο λες και είναι το τροχόσπιτο της Barbie ή μήπως τα κοράκια που ανοίγουν και σουφρώνουν κανα πολύτιμο αντικείμενο. Κατά τα άλλα οι γκέι, άσε ρε…αλλού αυτά. Καλύτερα να μας πετάνε στη θάλασσα να μας τρώνε τα ψάρια, παρά να μας θάβουν οι τραγοπαπάδες.
 25. Comment
  Παραμυθιάζουν και τον κόσμο με κάτι σαχλοεφημερίδες ”Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ” ότι θα πάρουμε την Πόλη, όταν γίνουνε κόκκινες οι μπάμιες και φούξια τα λάχανα. Έλεος ρε βλήματα, 20 εκατομμύρια Τούρκους τι θα τους κάνετε; Πανέξυπνοι Ταλιμπανέζοι. Αλλά βέβαια σας συμφέρει ένα νέο Βυζάντιο να κυβερνάνε οι φασίστες, οι βασιλοχουντικοί και το παπαδαριό και να ψοφάει ο κόσμος από φτώχεια και καταπίεση. Αυτό θέλετε μια Ελλάδα αντιγραφή της Ρωσίας του Πούτιν, που πήγε και την έπεσε στην Ουκρανία. Αν την πέσει όμως η Τουρκία στη Θράκη εκεί τι θα πείτε; Α συγνώμη λάθος, θα την κάνετε εις τας Γαλλίας και τα αναρχοκουμμούνια πάλι θα πολεμήσουν. Φυσικά, όταν τελειώσει όλο αυτό, θα γυρίσετε πίσω κυρίες να ξανακυβερνήσετε. Τάχα μου σκιαχτήκατε για την πατρίδα, όταν καταδίδατε τους Έλληνες στους Γερμανούς καλά ήταν. Και πλουτίσατε και γίνατε εφοπλιστές όλοι οι μαυραγορίτες, οι μαφιόζοι. Κατά τα άλλα οι γκέι σας φταίνε. Όχι γλυκιά μου, σου φταίει οτιδήποτε ταράζει το σάπιο σου κατεστημένο και το βόλεμά σου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην καταπίεση των ανθρώπινων δικαιωμάτων μαζί με όλους τους καταπιεσμένους πολίτες, κόντρα στην αστυνομοκρατία και τον φασισμό.
 26. Comment
  Αν ήταν Μουσουλμάνοι που διαμαρτύροντας για το ίδιο πράγμα δεν θα μιλούσατε έτσι.
  Αν ήταν Κουμουνιστες και μιλουσαν για την Ομοφυλοφιλία δεν θα μιλουσατε με αυτον τον τρόπο (σημειωστε οτι οι ομοφυλοφιλοι ετυχαν αγριων διωξεων και βασανιστηρίων απο τα Κουμουνιστικα καθεστώτα)
  Αν ήταν Παιδεραστές και φωναζαν για τα δικαιώματα τους, θα τους προβάλατε με “σεβασμό στην ιδιαιτερότητα τους”!!!
  Αν ήταν βιαστές κατηγορούμενοι, θα κρυβατε τα πρόσωπα τους για να “μην τους στιγματισετε”!
  Αν ήταν σατανιστές, θα υπερασπιζόσασταν το δικαίωμα τους να λατρευουν οποιον θέλουν!!!

  Τώρα όμως αυτοι, ειναι Ορθοδοξοι!!! Ε ΝΑΙ!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ!!!

  Ζητω η Δημοκρατια των ΜΜΕ!!!

 27. Comment
  Αν ήταν Μουσουλμάνοι που διαμαρτύροντας για το ίδιο πράγμα δεν θα μιλούσατε έτσι.
  Αν ήταν Κουμουνιστες και μιλουσαν για την Ομοφυλοφιλία δεν θα μιλουσατε με αυτον τον τρόπο (σημειωστε οτι οι ομοφυλοφιλοι ετυχαν αγριων διωξεων και βασανιστηρίων απο τα Κουμουνιστικα καθεστώτα)
  Αν ήταν Παιδεραστές και φωναζαν για τα δικαιώματα τους, θα τους προβάλατε με “σεβασμό στην ιδιαιτερότητα τους”!!!
  Αν ήταν βιαστές κατηγορούμενοι, θα κρυβατε τα πρόσωπα τους για να “μην τους στιγματισετε”!
  Αν ήταν σατανιστές, θα υπερασπιζόσασταν το δικαίωμα τους να λατρευουν οποιον θέλουν!!!

  Τώρα όμως αυτοι, ειναι Ορθοδοξοι!!! Ε ΝΑΙ!!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ!!!

  Ζητω η Δημοκρατια των ΜΜΕ!!!

 28. Comment
  Κόψτε φάτσες διαμαρτυρομένων και βγάλτε συμπαιρασμα τα! Βρε αντε κοιταχτε μεταξυ σας τα αλληλοπαρσηματα άνεργα στον και αφήστε τον καθενα να κανει τις επιλογες του ολα τα έλυσε η εκκλησια το μονο που της ελειπε ηταν να ασχοληθεί με το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του!
 29. Comment
  Επί της μαλακίας…

  (Τώρα που έχουμε και catchy τίτλο) Άλλο διαφωνώ με κάτι και το δηλώνω και άλλο καλό μια ολόκληρη μερίδα κόσμου ‘μιάσματα της κοινωνίας’ και εμμέσως δικαιολογώ και ευλογώ τραμπουκισμούς και φασιστικές συμπεριφορές…

 30. Comment
  Περνούσε ένας κολλητός μου από την παραλία τις προάλες με ένα άλλο φίλο και είδαν κάτι σαν συναυλία. Πλησίασε στην σκηνή και είδε κάτι τύπους να χαριεντίζονται και να λικνίζονται. Μη γνωρίζοντας το τί και το πώς, αναφώνησε “τί είναι αυτά τα πουστράκια;”. Γύρισαν 5-6 κεφάλια, μέχρι να συνειδητοποιήσει και ο ίδιος περί τίνος πρόκειται.

  Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay. Αλλά αυτή η ανάγκη μερίδας τους να αυτοπροβληθούν καταντάει κουραστική. Η αυτοπροβολή τους ως θύματα είναι γραφική, σε μια χώρα γενικά ανεκτική. Τί να πεις..

 31. Comment
  Οι φυσιογνωμίες στις φωτογραφίες θυμίζουν κεντρικές ΗΠΑ όπου ο Δαρβίνος είναι απαγορευμένος.
  Από την άλλη το gay pride μάλλον σε αυτούς στις φωτό απευθύνεται, γιατί για κάποιον σαν εμένα που δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με τους ομοφυλόφιλους, μου φαίνεται περίεργη μια “παρέλαση υπερηφάνειας”.
 32. Comment
  Well said. Αυτές οι αντιδράσεις, μόνο κακό κάνουν στο όνομα του Χριστού και στον Χριστιανισμό…

  Είναι τόσο τραγικό, που υποτιθέμενοι εκπρώσοποι του Χριστού, βγαίνουν με πλακάτ για να καταδικάσουν τις αμαρτίες των άλλων, δεν βγαίνουν όμως με πλακάτ για να καταδικάσουν τις δικές τους μοίχες και κρυμμένες βαθειά στην καρδιά τους αμαρτίες.

  Σαν να λένε… πως αν ήταν ο Χριστός εδώ, θα έβγαινε έξω και θα φώναζε συνθήματα κατά των ομοφυλόφιλων. Κάπου χάσαμε το νόημα…

 33. Comment
  h koroidia se olo ths to megaleio….dld oloi eseis eki pou diamarthirithikate eiste AGIOI? ti kanei enan anthrwpo suneto k agatho? oi kales tou prakseis se aples kathimerines peristaseis h o suntrofos me ton opoio koimamai? h mhpws to ti foraw k to ti dhlwnw pws eimai?

  h diamarturia mou emathe oti sthn ellada uparxoun polloi kleistomualoi anthrwpoi pou einai provata k otan erxetai kati to opoio den anhkei sth maza pou kseroun auth apla tp thewroun molusmeno… einai geloio eilikrina oloi oi oroi pou akougontai apo autous tous “Agious” anthrwpous pou molis guriseis plath sxoliazoun k asxolountai me o,tidhpote pera apo ton eauto tous.

  BRAVO STOUS “AGIOUS”

 34. Comment
  Σας διαφεύγουν ορισμένες ουσιώδεις διαφορές (όπου λέω χριστιανός εννοώ τον τύπου κας Λουκά):
  1. Κανείς δεν απογόρευσε στους χριστιανούς να διαμαρτυρθηθούν.
  2. Δεν θα δεχτούμε να μας απαγορευτεί να κρίνουμε τη στάση των χριστιανών για τους γκέι και γενικώς για την κοινωνία, κράτος, αντισημιτισμό που τους δέρνει, ρατσισμό, φαλλοκρατία κλπ.
  3. Υπάρχει μια ουσιώδης διαφορά στη διαδήλωση των γκέι και των χριστιανών. Οι γκέι υφίστανται δυσμενείς διακρίσεις από το κράτος και την κοινωνία. Οι χριστιανοί και το κράτος είναι αυτοί που θεσπίζουν τις δυσμενείς διακρίσεις και επιδιώκουν να διαμορφώνουν την άποψη της κοινωνίας υπέρ αυτών μέσα από την εκπαίδευση, την τηλεόραση, τις κωλοφυλλάδες κλπ.
  4. Οι χριστιανοί έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται. Οι γκέι όχι. Οι γκέι δεν έχουν αμφισβητήσει το δικαίωμα των χριστιανών να παντρεύονται. Αντίθετα οι χριστιανοί δεν θέλουν τους γκέι να παντρεύονται (εγώ επειδή είμαι κομμουνιστής δεν θέλω να παντρεύεται κανείς -ίσως κάποια δήλωση για στατιστικούς λόγους- αλλά αυτό είναι άλλου παπά βαγγέλιο) και διαδηλώνουν για να μην τους αναγνωριστεί αντίστοιχο δικαίωμα.
  5. Με τον δηκτικό γίνεσσι δηκτικός. Όταν ο άλλος σου επιτίθεται ανοίκεια είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο.
  6. Η διαφωνία με τους χριστιανούς δεν έγκειται στο ότι διαφωνούμε αλλά στο ότι θέλουν να μας επιβάλουν την άποψή τους ως σωστή. Π.χ. θέλουν να υποχρεώσουν το κράτος να μη διευκολύνει την καύση των νεκρών διότι μπλα μπλα μπλα. Τι τους νοιάζει αν ένας που δεν είναι μέλος της χριστιανικής κοινότητας γουστάρει να καεί το σώμα του μετά θάναντον. Άλλο πράμα βέβαια να απαιτεί ο χριστιανός από την Εκκλησία να τον ψάλει και μετά να πάει να καεί. Αυτό έχει να κάνει με τον εσωτερικό κανονισμό μιας κοινότητας και πάλι το κράτος δεν επιτρέπεται να επέμβει. Πάντως να επισημάνω ότι στο θέμα της καύσης, η ορθόδοξη εκκλησία της αμερικής, τους ψέλνει κανονικότατα και τους στέλνει στο κρεματόριο.
 35. Comment
  Ψευτοδημοκρατικες μπουρδες… Φαε κοσμακη παραμυθια για τους γκει για να συνεχισει ν σπαει ο κοσμος σε ομαδες…. Καταλαβετε επιτελους πως οσα μας ενωνουν ειναι πολυ σημαντικοτερα απ οσα μας χωριζουν… Και αν πραγματι θελετε ελευθερια πρεπει ν σταματησετε ν διαχωριζετε τον χρυσαυγιτη τον μπατσο τον σεκιουριτα και καθε λογης ανθρωπο… Καθενας μπορει ν χει ο,τι ψευδαισθησεις θελει… Πως ειναι ελευθερος, καινοτομος, αντισυστημικος χωρις ν αγωνιζεται για τπτ απ αυτα στ αληθεια…
 36. Comment
  αγαπητη kat δεν εχει να κανει με το οτι δεν μπορω να δεχτω οτι καποιοι ανθρωποι δεν θελουν τους ομοφυλοφιλους το καταλαβαινω πολυ καλα και το δεχομαι. την υποκρισια ομωσ και την ανοησια δεν μπορω….σε παραπεμπω στο σχολιο του poet……αυτη ειναι η ουσια του χριστιανισμου και ο θεμελιος λιθος. οποτε το θεαμα των ανθρωπων που υποτιθεται οτι εχουν αφιερωσει τη ζωη τους σε αυτο να παραβιαζουν μια απο τις βασικες αρχες ειναι τουλαχιστον αστειο αν οχι γελοιο. και βεβαιως οι χριστιανοι εχουν δικαιωματα αλλα καλο ειναι οταν λες οτι εισαι κατι να ξερεις τι ειναι αυτο…….αλλιως θα γινεις αντικειμενο κοροιδιας ακομα και αν γενικα εισαι καλος ανθρωπος
 37. Comment
  Είναι πολύ κρίμα να συμβαίνουν όλα αυτα! Γιατί δεν καταλαβαίνουμε οτι όλοι άνθρωποι είμαστε και έχουμε ίσα δικαιώματα? Απογοητεύομαι και τσατίζομαι πολύ όταν βλέπουν ανθρώπους να κρύβουν τόσο μίσος για συναθρώπους τους για θέματα που δεν τους αφορούν. Αναφέρθηκε παρακάτω πως αφού αφήνουμε τους gay τότε σε λίγο να αφήσουμε και τους παιδόφιλους!!!!! Πρέπει να κάνουμε πλάκα όταν συγχέουμε αυτά τα δύο σώστα? Ποιος είπε οτι εμείς που δεν έχουμε πρόβλημα με τις επιλογές των ανηλίκων δεχόμαστε τους βιασμούς των παιδιών??? Πάμε καλα τώρα?? Όσο για την άλλη πλευρά να πω την αλήθεια το βρίσκω λίγο υπέρβολικό το να κάνεις και πορεία για να διατυμπανίσεις τις σεξουαλικές σου επιλογές. Μάλλον το βρήσκω άσκοπο!! Δεν θα έπρεπε καν να αναφέρετε αυτό το ζήτημα, είσαιότι θέλεις και καλά κάνεις.. ούτε να υπερβάλεις από την μια πλευρά, ούτε και να το κατακρίνεις… Απλά τα πραγματα!!!
 38. Comment
  Αγαπητέ ανώνυμε κάνεις λάθος. Καταρχάς μια σημαντική μερίδα των αριστερών τάσσεται υπέρ μας, γιατί ξέρει ότι το γκέι κίνημα ξεκίνησε κατά της αστυνομοκρατίας. Ακόμα και στην Ισπανία, οι γκέι χύσανε τόνους αίμα για να αναγνωριστούν. Εδώ φυσικά ακόμα κρύβονται. Μέχρι και γιός με πατέρα πήγε κατά λάθος. Εφόσον φορολογούμαστε, υπηρετούμε στρατό, δηλαδή οι υποχρεώσεις μας είναι ίδιες, πρέπει να είναι και τα δικαιώματά μας ίδια. Πρέπει να σταματήσει αυτό το κρυφό, κοστίζει χιλιάδες ζωές σε Aids και νοσήματα. Πάνε και παντρεύονται και κάνουν παιδιά για να κρυφτούν και συνεχίζουν την γκέι δραστηριότητα. Εμείς τα θέλουμε όλα στο φως. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ο γκέι με τον γκέι ζευγάρι, ο στρέητ με τον στρέητ ζευγάρι. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα συνεχίζεται το σαφάρι υποκρισίας με φοβερό ανθρώπινο κόστος. Οι μουσουλμάνοι που ανέφερες δικάζουν τους γκέι ακόμα και σε θάνατο σε πολλές χώρες. Όμως εγώ δεν ζω σε μια τέτοια χώρα. Εδώ, το κατεστημένο είναι η δεξιά, η ακροδεξιά και το παπαδαριό. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι εκκλησίες σας είναι άδειες, γιατί είναι γεμάτες από μίσος. Οι δικιές μας φιέστες γεμίζουν από κόσμο, γιατί υμνούν την αγάπη και τον έρωτα. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και όταν ξυπνήσει ο Έλληνας κακομοίρηδες, έχετε να φάτε ένα κλωτσίδι από δω πέρα, που θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει. Αλλά εσείς είστε ικανοί κομμάτι-κομμάτι να πουλήσετε την Ελλάδα για να μη χάσετε τα φράγκα, όπως κάνουν και οι πολιτικοί. Μαζευτείτε λοιπόν γιατί δε σας παίρνει, αρκετά έχετε δηλητηριάσει τον κόσμο και έχετε διαπράξει τεράστια ύβρη σε οτιδήποτε αξίζει στη χώρα αυτή, όπως ο Καβάφης, ο Καζαντζάκης, η αρχαία Ελλάδα, ο Χατζιδάκις και όλοι οι ομοφυλόφιλοι ή αριστεροί καλλιτέχνες, ποιητές και συγγραφείς που ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ αυτό που λέμε Ελλάδα. Μας αποδέχονται όλες οι κορυφαίες προσωπικότητες παγκοσμίως, οπότε δεν έχουμε ανάγκη την αποδοχή κρυφο-γκέι παπάδων που αποπλανούν ανήλικα αγοράκια. Εϊτε σας αρέσει είτε όχι, αυτή η χώρα θα πάει μπροστά και θα γίνει Δϋση, όσο και αν τη θέλετε Ανατολή, γιατί σας βολεύει ε βέβαια. Πώς θα βγάλει φράγκα η επιχειρησούλα σας; Ανάθεμά σας και χίλια ανάθεμα να έχετε παπάδες Τουρκολάγνοι που ρουφήξατε σταγόνα σταγόνα το αίμα των Ελλήνων και εύχομαι να θαφτείτε στον τάφο της ιστορίας παρέα με όλους τους φασίστες που σας στηρίζουν. Να ανοίγει η γης και να σας καταπίνει μαύρα σκουλίκια, σατανάδες που μόνο το κέρδος σκέφτεστε και πώς θα υποβαθμίστε ΚΙ ΑΛΛΟ ένα λαό που υποφέρει. Ντροπή σας και αίσχος θα κουβαλάτε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το κρίμα στο λαιμό σας που βυθίσατε ένα έθνος στην Τουρκοκρατία, που του στερήσατε την Αναγέννηση και συνεχίζετε ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ προκλητικά να εκφέρετε πολιτικό λόγο και να ανακατεύεστε στα θέματα της πολιτείας. Θα έπρεπε να ντρέπεστε να κυκλοφορείτε, με τόσα εγκλήματα που έχετε κάνει. Γιατί δεν φεύγετε απ’τη χώρα αυτή να ησυχάσουμε από τη θανατηφόρα σας μάστιγα; Κανείς δε σας θέλει και τώρα που θα πεθάνουν οι γέροι και οι γριές να δούμε ποιος θα έρχεται να σας αφήνει φράγκα! Τα βάλατε με τους γκέι κακομοίρηδες, ξέρετε τι πόλεμο ανοίγετε, έχετε καμία ιδέα; Νομίζετε ότι θα υποκύψουμε, ότι θα σας αφήσουμε να σπείρετε την τρομοκρατία και τον φασισμό; Για να φορολογηθείτε τώρα αμείλικτα να γουστάρουμε, για δώστε τα φράγκα σας στον λαό. Γιατί δεν τα δίνετε; Απλούστατα γιατί είστε οι μεγαλύτεροι εχθροί του έθνους, θα κάνατε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να καταστρέψετε οτιδήποτε δημοκρατικό και αξιόλογο υπάρχει! Ανθέλληνες!
 39. Comment
  Καταρχάς δεν σου επιβάλλεται τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Εάν δεν επιθυμείς να αντικρύσεις ένα parade, γυρνά από την άλλη και επικεντρώσου σε κάτι διαφορετικό. Εν αναγκει, παλουκώσου στη μίζερη γκαρσονιέρα σου και κοίτα καμία τσόντα. Και μια χαρά σε ενοχλεί η ομοφυλοφιλία, cut me some slack. Και ποιος σου είπε ρε μπονόμπο ότι η εν λόγω σεξουαλική συμπεριφορά δεν είναι φυσιολογική; Δηλαδή αλλά ζώα (όπως φερ’ ειπείν λιοντάρια, πάπιες, κύκνοι, πρόβατα, ελέφαντες- τραβά διάβασε το άρθρο στο Βικιπέδια μπας και ξεστραβωθείς-etc) είναι και αυτά μη-φυσιολογικά; Μήπως θα πρέπει να τα αφανίσουμε; Θα καούν ίσως στο πυρ το εξώτερο;
  Αυτή τη μαλακία με την ελευθερία την έκλεψες από άρθρο της Lifo. Πραγματικά οικτρό. Get a Lifo.
  Δηλαδή σε ενοχλεί που ένα σμάρι ανθρώπων βγήκαν στους δρόμους για να διεκδικήσουν ορισμένες ελευθερίες και να δείξουν επιτέλους ότι δεν συγκαταλεγόμαστε με άλλες βάρβαρες χώρες (κούνια που τους κούναγε βέβαια) που στερούν βασικά δικαιώματα όπως η ελεύθερη έκφραση. Όμως φαντάζομαι ότι μια θρησκευτική ομάδα όμως στάζει δηλητήριο στα μυαλά (?) μεγάλης μερίδας ανθρώπων και τους αναγκάζει να μην συμβιώνουν αρμονικά σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Μάλιστα.
  Οκ, στο κομμάτι της αισθητικής με βρίσκεις σύμφωνο- είναι κάπως κιτς το όλο εγχείρημα, πάσο. Αλλά να σημειωθεί πως ήταν από της πιο συμμαζεμένες γκέι εκδηλώσεις- δε θες να δεις τι γίνεται άλλου.
  Α ,και μια που θίξαμε το θέμα της αισθητικής, και μένα με ενοχλούν οι μπορδοχές που μαζεύονται σε αυτές της συνάξεις του κώλου. Είναι πραγματικά τόσο αισχρές που θέλω απλά να βγάλω τα μάτια μου με κουταλάκι του καφέ, να τα ποδοπατήσω όπως η Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill και να τους βάλω και φόκο, έτσι για τα ρέστα. Σκέψου όμως αυτό: εάν αυτά τα τελώνια έβρησκαν έναν φουκαρά (plus άκρως ανώμαλο) να τους περάσει ένα χέρι, ούτε μια από αυτές τις ΠΑΤΟΛΕΣ θα πήγαινε να διαμαρτυρηθεί για τις αδελφές οιμών. Αντί να πάνε σε κανα extreme makeover (αν και στην περίπτωση τους ούτε το Pimp my Ride δεν τις σώζει) μπας και στραβωθεί κανείς και τους κάνει κανα ξεμάτιασμα, μαζεύονται για να ακούσουν τον κάθε παρανοϊκό σαλταρισμένο πορνόγερο που μιλάει σαν τον Herbert the pervert από το Family Guy. ΚΑΙΑΔΑΣ.
  Α, όσο για την γκέι προβοκάτσια, να σου θυμίσω ότι για την εκκλησία κάποτε αρκούσε απλά να είσαι γυναίκα για να κάψουν ζωντανή. Ξέρω πως αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αλλά οι το ίδιο συμβαίνει και με την συμπεριφορά της ορθόδοξης Αιλλοινικεις εκκλησίας. Προσυλητισμός, διαπόμπευση, φονταμενταλισμός και συνωμοσίες. Οι καθολικοί τουλάχιστον προσπαθούν να αποτινάξουν αυτές τις κυλίδες από το πρόσωπο τους. Αλλά εμείς εκεί, πιστοί στις καφρίλες. Πας μην Έλλην βάρβαρος, σωστά;
  Καληνύχτα Κεμάλ. Αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ.
 40. Comment
  Οι ιδιοι ανθρωποι καποτε καταδικασανε καποιον και τον στραυρωσανε παρολο που ηταν ο γιος του Θεου τους
 41. Comment
  Αναφέρουν κάτι το οποίο δεν ειπώθηκε σε αυτή τη συγκέντρωση μίσους; Εσείς πήγατε και μπορείτε να πείτε ότι ο αρθρογράφος ψεύδεται;
  Τίποτα σε αυτή τη συγκέντρωση αγαπητέ δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία σας, έτσι κι αλλιώς. Μην απατάστε. Έχει να κάνει με μαύρες καρδιές, μαύρα μυαλά, μίσος, δυστυχία και φυσικά “ανεραστία”. Προσωπικά τους (σας;) λυπάμαι βαθιά.
 42. Comment
  H διαμαρτυρία έχει να κάνει με την προσβολή της δημοσίας αιδού. Το ότι έχουμε χαλαρώσει και δεν μα πειράζει τίποτα πλέον (σε συνδυασμό με το ότι πρέπει να ανε΄χομαστε την ανωμαλία γιατί αυτό μας κάνει cool) είναι στρέβλωση. Κοιταχτείτε παιδιά πριν καταδικάσετε με ένα επιπόλαιο ποστάρισμα αυτούς που προσεύχονται για το καλό της κοινωνίας…
 43. Comment
  Nikos… Συγνωμη, ποια δημοσια αιδώ;
  Παμε καλα λιγο;
  Μη μας καταπιεζετε και δεν θα χρειαζεται να προκαλούμε για να διεκδικησουμε τα αυτονοητα!
  Διαφωνω με τους φανταχτερους στα pride, αλλα θα τα υποστηριζω και απο του χρονου θα παω κι ολας (ειμαι 18 και μενω στην “επαρχια”) μεχρι να εκοληρωθουν ολα τα πολιτικα δικαιωματα που εχω! Δεν ισχυει το “ο,τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του” γιατι οι στρειτ μια χαρα το δειχνουν στον δρομο, στο σπιτι, στο λυκειο, στο φροντιστηριο, παντού. Ενω εμεις… Μονο στο κρεβατι, οπως λετε. Ε, δε σφαξανε.
  Στην τςλικη, την ΔΙΚΗ μου δημοσια αιδω την προσβαλλουν οι χτικιαρες γριες που καθονται μεσα στο μισος και την απελπισια ωστε καποιοι αλλοι να μην μπορουν να ερωτευθουν ανοιχτά.
  Ειδικα για το τελευταιο σχολιο, αγαπητέ (not) Νικο, δεν μπορω σε τοσο βραχυπροθεσμο πλαισιο να συμπυκνωσω ολη μου τη βδελυγμία.
  “Πως τολμας” ειναι το μονο που μπορω να σκεφτώ.
  Πώς τολμας ως ανθρωπος να ισχυριζεσαι οτι η καταπιεση των συνανθρωπων σου σε σημειο αυτοκτονιας ειναι για το καλο της κοινωνιας;!; Πως τολμας να καταδικαζεις τη νομιμη, συνεναιτικη και αληθινη αγαπη μςταξυ δυο ανθρωπων;
  Πως τολμας ρε αηδιαστικο ον, να σχολιαζεις πισω απο μια οθονη, ανετος ανετος, χωρις να τιθεται καμια ελευθερια σου σε κινδυνο, και να λες πραγματα που μπορει να αλλαξουν τη ζωη του 1/10 του ανθρωπινου οληθυσμου προς το χειροτερο;
  Ο θεος σου, οταν (καλη ωρα) πας σε κεινον, ειλικρινα πιστευεις οτι ΑΥΤΟ θα σου πει οτι ηθελε απο σενα; Να υπερασπιστεις τις γριές που εχουν κινησει ουρανο και γη για να μην υπαρχει ισοτητα στο ανθρωπινο ειδος; Η στους ανθρωπους που διαδηλωνουν με χρωματα (αν και κιτς πολλες φορες) μουσικη, χορο και φιλιά, για τον αγαθοτερο των σκοπών;
  Ασε τις σκεψεις τυπου “η κοινωνια ομως μπλα μπλα, μας ψεκαζουν, οι γκει ειναι στ’αληθεια εξωγηινοι και θα μας φανε”. Ο χριστος σημερα θα πηγαινε με τις γριες, που ΚΛΑΙΝΕ (δεν το πιστευω! θελω να χτυπησω κατι) ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ (!!!!!), ή θα πηγαινε να αγκαλιασει ολους τους γκει; Οι γριες και οι παπαδες ή οι διαδηλωτες, στρειτ και γκει, ασκουν την ανιδιοτελη αγαπη;
 44. Comment
  Πουθενά δεν λέει η Αγία Γραφή ότι το sex πρέπει να γίνεται μόνο για τεκνοποίηση. Κάποιοι παπάδες μπορεί να το λένε βέβαια…
 45. Comment
  Οι φωτογραφίες είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Ούτε κάστινγκ για καθυστερημένους θρησκόληπτους και θεούσες να είχε προηγηθεί! Μη μιλήσω για τον Ψωμιάδη. Τι σας φταίω, γέλαγα επί δέκα λεπτά μόνη μου!
  Τέλεια όπως πάντα η Παράλλαξη.
 46. Comment
  φιντανάκια όλοι τους πάντως, τι τάξη πάνε?
  ούτε τα παιδιά τους δεν έπεισαν για να τους ακολουθήσουν στην πορεία.
  μιλάμε για το μέλλον της πόλης, για να μην πω του κόσμου.
 47. Comment
  Δύο πράγματα μόνο
  1. Οι ομοφυλόφιλοι με εκδηλώσεις τύπου parade κλπ περιθωριοποιούνται και στοχοποιούνται μόνοι τους. Έχεις δικαίωμα να είσαι ό,τι θελήσεις και δεν έχει κανένας δικαίωμα να σε κρίνει γι αυτό που είσαι. Γιατί πρέπει να βγεις να “διαδηλώσεις” το τι είσαι ? Βγήκε κανένας ετεροφυλόφιλος να διαδηλώσει ότι “είναι str8 και είναι περήφανος” ?
  2. Η Nissan βγάζει πολύ καλά αυτοκίνητα. Όμως αρκετοί από τους κατά τόπους αντιπροσώπους της δεν κάνουν δώρο ούτε ένα πατάκι,δεν κάνουν δόσεις κλπ κλπ. Το αποτέλεσμα είναι να συζητείται συνέχει ότι η Nissan δεν είναι καλή εταιρία,βγάζει άχρηστα αυτοκίνητα κλπ. Ποιος φταίει ? Η εταιρία ή οι αντιπρόσωποι ?
  Ελπίζω να έγινα κατανοητός…
 48. Comment
  Δεν θα πω πάλι αυτά που εχω πει άπειρες φορές σε άλλα κατάπτυστα ομοφοβικά δημοσιεύματα. Θεωρώ πλέον ΔΕΔΟΜΕΝΟ το 2015 να μπορεί καθένας να κανει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ με τη ζωη του χωρις να τον κυνηγάνε για αυτό. Απλά μου δημιουργείται μια εύλογη απορία , όλοι εσείς οι “ευσεβείς” και “καλοί χριστιανοί” και ότι άλλο θέλετε να λέγεστε τέσπα (είπαμε, όπως τη βρίσκει κανείς!) έχετε σκευτεί ποτέ ότι μισείτε μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων … χωρίς λόγο;;; ότι οι άνθρωποι αυτοί ζουν σε ένα μόνιμο καθεστώς μη αποδοχής και μίσους , επειδή έχουν διαφορετικές προτιμήσεις από εσάς; Πόσο σκατοεγωιστές μπορεί να είστε δηλαδή ; “όποιος δεν ειναι σαν εμένα , στον καιάδα”; μη χάσουμε και το είδος ; ε ρε πετρια …
 49. Comment
  Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Οι στρειτ “ελληνάρες” “άντρακλες” δηλαδή που δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν συνέχεια πόσο “ματσο” είναι , ή οι γυναίκες/ντιβες (χαζογκόμενες βασικά) με το μπλαζέ βλέμμα και το υφάκι σαράντα καρατίων είναι καλύτεροι ; Εδικά ΚΑΠΟΙΕΣ από αυτές αν στις βάλω όλες μαζί έτσι όπως ντύνονται και βάφονται σαν κλόουν σε συνδιασμό με κάτι άλλους καγκουροχλιμιτζουρες φουσκωτούς σαν αυτούς που περνάνε πολλές φορές κάτω απ το σπίτι μου με τα ηχεία του αυτοκινητου στο τερμα να ακουνε γαυγάδικα , σου κάνω ένα καρναβάλι που το gay pride μπροστά του θα ωχριά …
 50. Comment
  “προσβολή της δημοσίας αιδούς” . Μμμμναι … ωστόσο δεν έχω δει ποτέ να γίνεται τόσος χαμός για ετερόφυλα ζευγάρια που χαμουρεύονται σε δημόσιους χώρους (και καλά κάνουν/κάνουμε) η που κάνουν πολλά περισσότερα σε δημόσιους χώρους… εκεί δεν προσβάλλεται η αιδώς σας;
 51. Comment
  Μεγάλο ζόρι για δέκα πραγματικά ανεγκέφαλους που βρεθήκαν στην υποκριτική αυτή εκδήλωση του -έτσι κι αλλιώς- «δικού σας» ιερατείου…
  Αυτές οι εκδηλώσεις, μοναδικό σκοπό έχουν να απαξιώσουν την απέχθεια κάθε φυσιολογικού ανθρώπου για την απαράδεκτη προβολή της εξαθλίωσή σας.
  Όσο για σας… θα σας πρότεινα να το ξανασκεφτείτε.
  Νομίζω πως τυφλωμένοι από την «παράνοιά» σας, δεν βλέπετε ότι δεν είστε τίποτα παραπάνω από άβουλα πιόνια των «παγκοσμιοποιητών» που προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν κάθε τι παραδοσιακό που… τους αντιστέκεται.
  Το χειρότερο για σας, (που μάλλον ούτε το διανοείστε αν και έχει ξαναγίνει), είναι ότι:
  ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η «ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ» αν κάποια μέρα εδραιωθούν…
  ( http://www.antinews.gr/Antitheseis/Ethnikososialismos-kai-Omophulophilia/ )
  Kατά τα άλλα, είναι φασίστας όποιος τολμήσει να πει τη γνώμη του κι εσείς είστε οι υπερ-δημοκράτες…
 52. Comment
  2 κοκορες μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα !

  Απο την μια Χριστιανο-φονταμελιστές και απο την αλλη ‘Αρρωστησει ομοφυλόφιλοι (ψυχοπαθείς ; ) ……

 53. Comment
  Της Εθνικης τραπεζας ποσοστο εχουν… η ΤτΕ ανηκει στον Ροθτσιλντ
 54. Comment
  Τι ακριβως θα εορτασθει με το Gay Parade? Τι συμβολιζει; Το οτι καποιο ατομο ειναι ομοφυλοφιλο και εκεινη την ημερα του δινεται η δυνατοτητα να βγει και να το βροντοφωναξει; Και τις αλλες ημερες παυει να αισθανεται ομοφυλοφιλο; Αλλα ρε μαλακες, να σας βγαζει στο κλαρι ο Μπουταρης για να κονομησουν φραγκα καποιοι, φορωντας εσεις τα πουπολα και φτερα, I’ll buy that for a dollar!
 55. Comment
  Χαίρετε! 1)Θα ήθελα να ρωτήσω όποιος επιστημονικά γνωρίζει, τί γίνεται στην ψυχοσύνθεση ενός παιδιού όταν λείπει ο ένας απο τους 2 γονείς; Μήπως θα πρέπει να δούμε λίγο και πιο βαθιά τα πράγματα; Αν ένα ζευγάρι του ίδιου φύλου θελήσει να υιοθετήσει ένα παιδί, τί θα γίνει στην ψυχοσύνθεσή του;! (και κατα την γνώμη μου αυτό αποτελεί ένα επιχείρημα ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως ένα φυσιολογικό πρότυπο,άσχετα με το απο που προέρχεται, αφού δεν μπορεί να προκύψει ζωή απο κάτι τέτοιο, που είναι και η εξέλιξη της ανθρώπινης φύσης).
  2) Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην συλλογιστική μου… Ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους την ομορφιά της ψυχής, του σώματος, της φύσης όπου ακολουθούνται απο κάποιους κανόνες (νομοι της φύσης κτλ). Όταν λοιπόν (με βάση το επιχείρημα της πρώτης μου ερώτησης) μια τετοια πράξη δεν μπορεί να υποστηριχθεί απο την φυσική τάξη των πραγμάτων, πώς μπορεί να θεωρηθεί υγιές πρότυπο;
 56. Comment
  Ο Θεός ευχαριστήθηκε από τη θυσία του και υποσχέθηκε πως εξ’ αιτίας του δε θα ξανάφερνε κατακλυσμό στη γη (Γέν. 8,20-22).

  Ως σημείο της υπόσχεσης αυτής έστειλε το ουράνιο τόξο (Γέν. 9,13)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ