Μισή τιμή στους ναύλους για όλους τους νέους φοιτητές!

0
338

samos

Με την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων των πανελλαδικών και την επερχόμενη εισαγωγή πολλών ενθουσιασμένων νέων στα πανεπιστήμια της χώρας, έρχεται ένα ιδιαίτερο δώρο για τους μελλοντικούς φοιτητές!

Για τα ταξίδια που μέσα στις επόμενες μέρες πολλοί από αυτούς σίγουρα θα κάνουν, με προορισμό τις πόλεις των σχολών εισαγωγής τους, η Hellenic Seaways προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν.

Η έκπτωση θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2016, ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία, καθώς και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους. Η έκπτωση θα παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Κι αν σκέφτεστε πως τα πλοία μπορεί να μην καλύπτουν το δικό σας δρομολόγιο, μάθετε πως η εταιρεία προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα με στόλο συμβατιών και ταχύπλοων πλοίων. Συγκεκριμένα για την πόλη μας, η εταιρεία συνδέει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, με τις Σποράδες, με τα νησιά του Β. Αιγαίου, Χίο, Μυτιλήνη, Σάμο και τον Πειραιά.

Πρόκειται άλλωστε για την μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο.

Οι νέοι φοιτητές απολαμβάνουν λοιπόν φέτος μια σημαντική βοήθεια στο καινούριο τους ξεκίνημα. Δείτε όλα τα δρομολόγια εδώ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ