Ζήσε έξι μήνες στην Ρουμανία με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

0
977

To You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “Ofensiva Tinerilor Association” προκηρύσσει 2 θέσεις Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας (EVS) διάρκειας 6 μηνών, στην πόλη ARAD της Ρουμανίας, από 1-8-2016 έως 1-2-2017.

Primaria-Arad

Το πρόγραμμα ERASMUS GARDEN απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών και περιλαμβάνει δράσεις για παιδιά σε παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία, καθώς και δράσεις για την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών. Με όλα τα έξοδα καλυμμένα από 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα. Πιο συγκεκριμένα οι δράσεις για τα παιδιά:

1. Kinder Garden
Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί σε 4 παιδικούς σταθμού, όπου οι εθελοντές θα διοργανώνουν μαθήματα Ελληνικών σε παιδιά, εργαστήρια μη τυπικής μάθησης μέσα από τραγούδια, θέατρο, χορό, παραμύθια, παιχνίδια, παντομίμα κλπ, εργαστήρια που ενισχύουν το ομαδικό πνεύμα, δράσεις με τη συμμετοχή της οικογένειας του παιδιού όπως κηπουρική, μαγειρική, φιλανθρωπικό bazzar κλπ.

2. Awareness garden – καμπάνια για τα δικαιώματα των παιδιών
Διοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών μέσα από debates, open café, διαδραστικά workshops, ζωγραφική, ταινίες μικρού μήκους, δημιουργία υλικού για τη προώθηση της καμπάνιας όπως λογότυποι, posters, T-shirts και άλλο προωθητικό υλικό.

3. Fundraisers garden
Δημιουργία fundraising καμπάνιας για την κατασκευή μιας αίθουσας παιχνιδιού στο Απογευματινό Σχολείο στο Curcubeu, όπου οι εθελοντές θα συμβάλουν στη δημιουργία υλικού για την υλοποίηση της καμπάνιας, θα διακοσμήσουν την αίθουσα παιχνιδιού, θα συγκεντρώσουν παιχνίδια και θα διοργανώσουν μια εντυπωσιακή τελετή εγκαινίων της αίθουσας με διαδραστικές παρουσιάσεις και πειραματικά παιχνίδια

4. EVS Garden
Δράσεις για την προώθηση του Εθελοντισμού σε περιοχές της επαρχίας, προώθηση των μεθόδων της μη τυπικής εκπαίδευσης.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους 18-30 ετών. Χρηματοδοτείται από το Erasmus+ και καλύπτει 100% διαμονή, διατροφή και τα έξοδα ταξιδίου άφιξης-αναχώρισης καθώς και πλήρη ιατροφαρμακευτική ασφαλιστική κάλυψη, ενώ στους εθελοντές δίνεται και ένα συμβολικό μηνιαίο ποσό (pocket money) για τα προσωπικά τους έξοδα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν 6 αξέχαστους μήνες στο όμορφο ARAD αποκτώντας σημαντικές δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους καθώς και ένα motivation letter όπου θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα στο youineurope.evs@gmail.com μέχρι τις 16 Μαΐου 2016. Και το βιογραφικό και to motivation letter θα πρέπει να σταλούν στα ΑΓΓΛΙΚΑ, σε μορφή .doc ή pdf.

*Για περισσότερες πληροφορίες στο youineurope.gr

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ