Και δωρεάν διακοπές και συνέντευξη για δουλειά!

0
647

 

κεντρικη 2

Το Ουέλινγκτον είναι η “πρωτεύουσα” της τεχνολογίας στην Νέα Ζηλανδία και αναζητά ειδικούς, νέους, ταλαντούχους και παθιασμένους στις καινοτόμες επιστήμες ανθρώπους, προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία δωρεάν διακοπών και ταυτόχρονα επαγγελματικής συνέντευξης.

Όσοι αποδεχθούν την πρόσκληση θα επιλεγούν μέσω του προγράμματος -100 συνολικά- Looksee που τρέχει το πρότζεκτ σε συνεργασία με το πρακτορείο οικονομικής ανάπτυξης του Ουέλλινγκτον και την επιλεγμένη εταιρία στον τομέα αναζήτησης εξειδικευμένου προσωπικού.

Το πρόγραμμα θα πληρώσει και για τους 100 υποψηφίους τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τη διαμονή τους για την μία εβδομάδα παραμονής τους εκεί. 

Μόνη υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι να εμφανιστούν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό σε προκαθορισμένα ραντεβού και συνεντεύξεις για εργασία που τους έχει κλείσει το πρόγραμμα, με καινοτόμες επιχειρήσεις του Ουέλινκτον αλλά και να συμμετέχουν σε συναντήσεις και εκδρομές-περιηγήσεις στην πόλη. Το πρόγραμμα θα τρέξει την εβδομάδα από τις 8 έως τις 11 Μαϊου 2017.

Οι εταιρείες του Ουέλινκτον στο τέλος θα επιλέξουν τους καλύτερους υποψηφίους κάνοντάς τους επαγγελματικές προτάσεις για μόνιμη εργασία. Κοινώς το μόνο που έχει να χάσει κάποιος είναι να γυρίσει χωρίς δουλειά αλλά να έχει ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στη Νέα Ζηλανδία και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, το πρόγραμμα και η μεγάλη συνεργασία των φορέων στην συγκεκριμένη πόλη, είναι γιατί η επιχειρηματικότητα γύρω από την τεχνολογία στο Ουέλινγκτον γνωρίζει πραγματική άνοιξη και ακριβώς γι’αυτό χρειάζονται να ενισχύσουν το δυναμικό τους με τους 100 καλύτερους από όλο τον κόσμο.

Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ, κάντε λογαριασμό και προφίλ σύμφωνα με τα βήματα που θα δείτε και δηλώσετε συμμετοχή εδώ μέχρι τις 20 Μαρτίου 2017. 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ