Αυτές είναι οι νέες θέσεις εργασίας στην Θεσσαλονίκη!

0
9975

θέσεις εργασίας Θεσσαλονίκη

Ευκαιρίες εργασίας αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη, δεν είναι αμέτρητες αλλά δεν είναι και ανύπαρκτες. Από τον ΟΛΘ μέχρι την ΕΥΑΘ και τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη δείτε τις νέες, 125 θέσεις εργασίας που ανοίγονται στην πόλη.

50 Θέσεις Εργασίας από τον ΟΛΘ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 50 θέσεων εργασίας για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΟΛΘ Α.Ε. που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίας αφορούν:

8 ΔΕ Χειριστές ηλεκτροκίνητων περιστρεφόμενων γερανών και ηλεκτροκίνητων γερανογεφυρών

3 ΔΕ Χειριστές φορτωτών – ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων – μηχανημάτων στοιβασίας εμπορευματοκιβωτίων ή αυτοκινούμενων γερανών (θερμικών μηχανών)

4 ΔΕ Χειριστές φορτωτών – ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων – μηχανημάτων στοιβασίας εμπορευματοκιβωτίων ή αυτοκινούμενων γερανών (θερμικών μηχανών)

5 ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες βιομηχανικών εγκαταστάσεων

3 ΔΕ Ηλεκτρολόγοι οχημάτων – μηχανημάτων

2 ΔΕ Τεχνίτες εργαλείων

2 ΔΕ Ηλεκτροσυγκολλητές

4 ΔΕ Μηχανοτεχνίτες

2 ΔΕ Τεχνίτες Οχημάτων

4 ΔΕ Οικοδόμοι

2 ΔΕ Ελαιοχρωματιστές

2 ΔΕ θερμοϋδραυλικοί

2 ΔΕ Υδραυλικοί

2 ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών (Οικονομικού)

1 ΤΕ Διοικητικών Οικονομικών (Οικονομικού)

4 ΔΕ Διοικητικών Οικονομικών (Διοικητικών Γραμματέων)

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει στις 02/05/2017. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) ενώ μπορούν να βρουν όλες τις λεπτομέρειες για την διαδικασία ΕΔΩ.

70 Θέσεις Εργασίας από την ΕΥΑΘ

Εβδομήντα θέσεις ιδιωτικού δικαίου προκύρηξε η ΕΥΑΘ με την διαδικασία υποβολής των αιτήσεων να ξεκινά την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 και την διαδικασία να ολοκληρώνεται στις στις 10 Μαΐου 2017. Συγκεκριμένα μιλάμε για την 4Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/31-3-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510

Θέσεις Εργασίας Από την Lidl Hellas

Στην επίσημη ιστοσελίδα της δημοσιοποίησε λίστα με νέες διαθέσιμες θέσεις εργασίας η Lidl Hellas. Οι νέες θέσεις αφορούν σε διάφορα πόστα της εταιρίας και συγκεκριμένα για την Θεσσαλονίκη:

-Υπεύθυνος/η Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου στη Σίνδο Θεσσαλονίκης Ως Υπεύθυνος-η Ασφάλειας Πληροφοριών και Διαχείρισης Κινδύνου ασχολείστε με διαχείριση κινδύνου (ERM), ροών & διαδικασιών (BPM), γεγονότων & ελέγχων. (12.04.2017 | ΙΤ | Κεντρικές υπηρεσίες Σίνδος Θεσσαλονίκης)

-Σύμβουλος Εμπορικών Εφαρμογών στη Σίνδο Θεσσαλονίκης Ως Σύμβουλος Εμπορικών Εφαρμογών αναλύετε διαδικασίες, επεξεργάζεστε απαιτήσεις και τις προωθείτε στην ανάπτυξη εφαρμογών. Πραγματοποιείτε ελέγχους, εγκατάσταση εφαρμογών & υποστήριξη 2ου επιπέδου. (05.04.2017 | ΙΤ | Κεντρικές υπηρεσίες Σίνδος Θεσσαλονίκης)

Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για τις θέσεις και την διαδικασία υποβολής αιτήσεων ΕΔΩ.

Προσλήψεις στον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020» με Άξονα Προτεραιότητα 9Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ», στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη που εδρεύει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο αντίστοιχος δήμος. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από 21.04.2017 και λήγει στις 02.05.2017.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και την υποβολή αιτήσεων ΕΔΩ.

*ΠΗΓΗ: Όλες οι πληροφορίες για την ανακοίνωση των θέσεων εργασίας είναι από το dikaiologitika.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να ξεφύγεις από την ανεργία σε περιόδους κρίσης; και Ψάχνοντας για δουλειά στη Θεσσαλονίκη

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ