Η απορία της ημέρας: Αυτή η γελοιότητα θα συνεχισθεί πολύ ακόμη;

1
11604

Λίγες μέρες πριν διαβάσαμε τη χαρμόσυνη είδηση μετά από καθυστερήσεις στις οποίες έχουμε αναφερθεί αναλυτικά. Η Δημοτική Βιλιοθήκη ανοίγει στις 6 Απριλίου. Σήμερα δηλαδή.

Λίγες ώρες πριν ανοίξει ήρθε και η διάψευση: “Για απρόβλεπτους τεχνικούς λόγους, η Κεντρική Βιβλιοθήκη τελικά ΔΕΝ θα ανοίξει την Πέμπτη 6 Απρίλίου 2017. Σας ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία.”

vviliothiki

Τώρα θα γίνω κακιά αν απαντήσω: “Δεν σας συγχωρούμε”; Η απάντηση της γραμματέας στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η κλασική: “Δεν γνωρίζω ούτε τους λόγους ούτε την νέα ημερομηνία, μιλήστε με την Διευθύντρια”. Η διευθύντρια βρίσκεται σε σύσκεψη, αναμένουμε τα νεότερα για τα οποία θα σας ενημερώσουμε.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και 2 μήνες περίπου οι εξωτερικές σκαλωσιές έχουν αφαιρεθεί, το έργο των επεμβάσεων και ανακατασκευών είχε ολοκληρωθεί και η βιβλιοθήκη βρισκόταν στα εσωτερικά βαψίματα και μερεμέτια που βρίσκονταν σε εξέλιξη συγχρόνως με την επανατοποθέτηση των βιβλίων και άλλες εργσίες οργανωτικής φύσης.

Shares

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Επιτέλους πότε;;;;;;;

    Ήταν να ανοίξει τέλος δεκεμβρίου του 2015!!!! Το έργο ήτανε να κρατήσει μερικούς μήνες!!! Δηλαδή με λίγα λόγια το έργο έχει κάνει κάπου 6 φόρες το χρόνο που έλεγαν!! Χωρια που το σωστό θα ήταν να γίνει τμηματικά γιατί η κεντρική βιβλιοθήκη είναι ανάγκη για μία πόλη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ